tolisk99 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Καλησπέρα, χρησιμοποιώ Google Chrome και θέλω να μεταφέρω τους σελιδοδείκτες μου στον νέο μου υπολογιστή χωρίς να τους χάσω από τον παλιό. Πως γίνεται?
CheOnWeb Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Κάνεις signin με το Google account σου (αν δεν έχεις, κάνε έναν, χρήσιμο είναι). Μετά σε όποιον chrome κάνεις signin θα έχεις bookmarks, history, tabs from other devιces κλπ.
kostass__ Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 δες εδω. https://support.google.com/chrome/answer/96816?hl=en το πεμπτο + ειναι. δεν με αφηνει να το κανω copy paste, το βλεπει σαν greeklish.
tolisk99 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Κάνεις signin με το Google account σου (αν δεν έχεις, κάνε έναν, χρήσιμο είναι). Μετά σε όποιον chrome κάνεις signin θα έχεις bookmarks, history, tabs from other devιces κλπ. thx δες εδω. https://support.google.com/chrome/answer/96816?hl=en το πεμπτο + ειναι. δεν με αφηνει να το κανω copy paste, το βλεπει σαν greeklish. μετά πως το βάζω στον άλλον browser?
Paulostge Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Θα πας στο bookmarks - organize και στη συνεχεια θα πας import bookmarks...
InfernoN Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 αν έχεις gmail είναι πολύ πιο απλό τα κάνει όλα αυτόματα με ένα απλό login
Mr.Etherium Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Επίσης σε όποιον άλλο υπολογιστή συνδεθείτε στο gmail αυτομάτως ο ξένος υπολογιστής θα πάρει τους σελιδοδείκτες σας. Been there!!
kostass__ Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 thx μετά πως το βάζω στον άλλον browser? το πρωτο και το δευτερο + ειναι. ολα εκειγυρω δηλαδη στο ιδιο link Επίσης σε όποιον άλλο υπολογιστή συνδεθείτε στο gmail αυτομάτως ο ξένος υπολογιστής θα πάρει τους σελιδοδείκτες σας. Been there!! that's not good...!
micos000 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Επίσης σε όποιον άλλο υπολογιστή συνδεθείτε στο gmail αυτομάτως ο ξένος υπολογιστής θα πάρει τους σελιδοδείκτες σας. Been there!! Έλεος δηλαδή αυτή η google. Δεν χρειαζόμαστε και τόοοοση αυτοματοποίηση. Θα μπορούσε να σε ρωτήσει πρώτα αν θέλεις να το κάνει. Πάντως, αν πας σε ξένο υπολογιστή και συνδέεσαι σε social και emails μέσα από το βασικό παράθυρο πας φυρί-φυρί για να σου κλέψουν τα στοιχεία σύνδεσης ή να βλέπουν άλλοι σε ποιες σελίδες μπήκες και ίσως το βασικό σου email ή το login name που μπορεί να έχει αποθηκευτεί σε κάποιες σελίδες. Ποτέ δεν ξέρεις τι addons ή τι ρυθμίσεις έχει ο κάθε ένας στον browser του. Εγώ αν αναγκαστώ να συνδεθώ σε ξένο υπολογιστή πάω πάντα από ie μέσω InPrive περιήγησης (CTRL+SHIFT+P). Δεν είναι και η απόλυτη ασφάλεια αλλά τουλάχιστον ξέρω ότι μόλις κλείσει ο browser διαγράφονται κωδικοί-ιστορικό κλπ αυτόματα.
Mr.Etherium Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Πολύ σωστός. ^ Σε ξένο υπολογιστή συνδεόμαστε οπουδήποτε μόνο σε incognito mode!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα