Moderators Kercyn Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Έχω μια κάρτα Nvidia GT GeForce 630 και όταν εγκαθιστώ τους drivers, μετά από λίγο το pc κάνει reboot. Όταν ξαναξεκινήσει, μένει λίγα δευτερόλεπτα στο desktop και ξανακάνει reboot. Αυτό επαναλαμβάνεται μέχρι να βγάλω τους drivers. Αυτή τη στιγμή έχω Windows 8.1 64bit, αλλά το ίδιο μου έκανε και όταν είχα τα 7 32bit. Την κάρτα αυτή τη χρησιμοποιούσα σε ένα άλλο PC (Win7 32bit) χωρίς προβλήματα. Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει; H motherboard του μη-λειτουργικού pc είναι η Gigabyte P55-UD3R, ενώ αυτή του λειτουργικού η Gigabyte GA-H77M-D3H. Τα τροφοδοτικά και των δύο είναι 550W.
TheELF Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δηλαδή τώρα αν το ξανά βάλεις στην άλλη μητρική δουλεύει σωστά;;;; Γιατί εγώ θα έλεγα ότι αφού μόλις περνάς τους driver, οπότε ανεβάζει και την ανάλυση, κολλάει άρα έχει πρόβλημα η vga λογικά υπέρ θέρμανσης αλλά μπορεί να έχει καεί και οριστικά.
Moderators Kercyn Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Μέλος Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Ναι, στο άλλο δουλεύει μια χαρά. Τώρα μόλις έκανα update το BIOS και τους chipset drivers και δε μου έκανε reboot στα πρώτα 3 δευτερόλεπτα που έκανε συνήθως, οπότε νόμισα ότι έφτιαξε. Αλλά εξακολουθεί να κάνει το ίδιο. Επίσης έχω δοκιμάσει να κάνω uninstall τους drivers της κάρτας που χρησιμοποιώ τώρα (τους κάνει αυτόματα install κάθε φορά που τη βάζω) πριν βάλω τους drivers της Nvidia. Edit: Απενεργοποίησα το Automatically restart on System Failure (System -> Advanced -> Startup and Recovery) και σταμάτησε να κάνει επανεκκινήσεις. Κοιτάω τα system logs και δε βλέπω κανένα λάθος. Δεν έχω ιδέα γιατί δουλεύει, αλλά τώρα έφτιαξε. Edit 2: Τελικά δεν έφτιαξε, απλώς τώρα δεν κλείνει αμέσως. Μου έκλεισε μετά από κανένα μισάωρο, το ξανάνοιξα, έκλεισε σχεδόν αμέσως και τώρα είναι η τρίτη φορά που το ανοίγω κι έχει μείνει ανοιχτό 2-3 λεπτά. Η θερμοκρασία της κάρτας είναι 32 βαθμοί. Edit 3: Χρησιμοποίησα το Driver Verifier ακολουθώντας τα βήματα εδώ, αλλά συνέχισε να κάνει το ίδιο (χωρίς BSOD). Επεξ/σία 11 Μαΐου 2014 από Kercyn
Moderators Kercyn Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Bump μετά από 2 χρόνια μήπως κάποιος έχει καμιά ιδέα. Long shot αλλά τι να κάνουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα