dimitra_m3 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 ασε μας ρε θες και φωτομετα την αραιωση στο τριχωτο της κεφαλης μου που μου επισημανες, δν θα ξανα βγω φωτο!!!
Thanos1972 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Καηκε το φιλμ Υπερβολες,δεν μπορεσαμε να ερθουμε και μας την λετε κυρια μου. ασε μας ρε θες και φωτο εσενα δεν σε θελω μεσα στην φωτο.
discoboyminimal Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 βρε εσυ μια χαρα ησουν , και τα μαλια σου ηταν πολυ ωραια μαλιστα ο θανος να μην ζηταει φωτο , δεν δικαιουται τιποτα! ελα ριξτου και ενα ban για το θρασος του * Χ2 !
dimitra_m3 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) βρε εσυ μια χαρα ησουν , και τα μαλια σου ηταν πολυ ωραια μαλιστα ο θανος να μην ζηταει φωτο , δεν δικαιουται τιποτα! ελα ριξτου και ενα ban για το θρασος του * Χ2 ! Ο Gi0 φταιει για ολα. Ο Thanos1972 banαρεται κ για την επομενη συναντηση του Οκτωβρη. Οσο για την μεθεπομενη, θα το σκεφτω. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2015 από dimitra_m3
Thanos1972 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 θα σκασω μυτη με το ζορι και ας μην με θελετε.με τον GIO μαζι.στο διπλανο τραπεζακι και θα πινουμε τις μπυρες μας και τα ξυδια μας και φυσικα θα ειναι και ο Βασιλακης μαζι μας.και καντε οτι θελετε. 2
yannis27gr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Καλά ρε δε βγάλατε φώτο, ου να μου χαθείτε.
defacer Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 οσονούπω, οι επόμενες συναντήσεις θα λαμβάνουν χώρα στη .... Γερμανία με μπύρες και wurst να είμαστε καλά και σύντομα ξανά μαζί να φάμε, να πιούμε και να ...μεταναστεύσουμε !!! Χρειάζονται γρήγορες κινήσεις, Oktoberfest προ των πυλών! :-P Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα χθες παιδιά. Οποιανού δεν ήρθε γιατί ντεμεκ δεν προλάβαινε (δεν αξίζαμε να πάρεις ρε ένα αεροπλάνο?) να σταματήσει να υποστηρίζεται το adblock του. Εύχομαι καλές εξελίξεις σε όλους, till next time! 5
Bspus Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Καηκε το φιλμ Μηπως δεν πηγε καλα το κομμωτηριο και κρυβεσαι?
dimitra_m3 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μηπως δεν πηγε καλα το κομμωτηριο και κρυβεσαι? Κάνουμε αντίποινα στους αθηνέζους .... Η αλήθεια είναι πως μας συνεπήρε σοβαρή συζήτηση και δεν σκεφτήκαμε καν τη λήψη φώτο...
parsifal Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ακούστηκαν αρνητικά από την παρέα, άρα κατά γενική ομολογία ήταν ικανοποιητικό. Πολύ καλές τιμές. Εμένα μου άρεσε ιδιαίτερα το χύμα ημίγλυκο κρασάκι τους! 2
dimitra_m3 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ακούστηκαν αρνητικά από την παρέα, άρα κατά γενική ομολογία ήταν ικανοποιητικό. Πολύ καλές τιμές. Εμένα μου άρεσε ιδιαίτερα το χύμα ημίγλυκο κρασάκι τους! ναι το κρασί τους ήταν πάρα πολύ ωραίο. Και γενικά από ότι είδα έχουν πλούσια κάβα με ενδιαφέρουσες ποικιλίες (αν και το πρώτο μου κρασί που ήθελα δν το 'χε by the way) 1
alex_000 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Καλό φαη το μαγαζί? Πολύ καλό κρασί, άριστη μοσχαρίσια μπριζόλα μαγειρεμένη medium-rare σωστά (όχι ρωτάμε τι θέλει ο άλλος και μετά ψήνουμε στα αρχίδια μας) Οι τιμές ήταν αστείες. Αποζημιώσαμε μόνο για την φθορά στα πιρούνια και τις καρέκλες. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα