OneTwo Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Θα είμαι. Εκεί. Μισή ώρα. Νωρίτερα. Μη σου πω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Moderators Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Και δυστυχως δεν θα μπορεσω να ερθω ελεω υποχρεωσεων που σκασαν μυτη το πρωι. Ζητω συγνωμη απο τη mary και τον parsifal για τον κοπο που κανανε, σας χρωσταω απο 1 μπυρα/ποτο παιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δηλαδή σβήνουμε Gi0 ΚΑΙ Emilie...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Moderators Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δηλαδή σβήνουμε Gi0 ΚΑΙ Emilie...; Yep, την πηρα στο λαιμο μου. Apologies και παλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aneurysm Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Ειμαι Βεροια για δουλεια και παιζει 50/50 να ερθω αν τελειωσω εγκαιρα... Αν μπορεσω και τελειωσω νωρις ειμαι ευπρόσδεκτος παρόλο που ειμαι Αθηναίο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Όλοι οι καλοί χωράνε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aneurysm Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Με σκλαβώνεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Οποιοσδήποτε από Λαμία και κάτω απλώς θα περάσει μερικά τεστάκια πρώτα, να βεβαιωθούμε ότι ταιριάζει. Μην αγχώνεστε, εύκολα πράγματα, όπως το να πρέπει να πιει τον καφέ του από ένα σουβλάκι που θα έχει μέσα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aneurysm Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Το οτι ειμαι παοκι και εχω καταγωγη απο βεροια ανοιγει κανα παραθυρακι η να φερω εφεδρικα καλαμακια για το φραπε; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Περνάς χαλαρά σε λέω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aneurysm Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Σωθηκα σε λεω. Τα λεμε εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Προέκυψε κάτι $#!@% οικογενειακές υποχρεώσεις. Ίσως περάσω για λίγο αν ξεμπλέξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 όποιος κάτσει πρώτος/η ας μου παραγγείλει ένα φραπεδάκι μέτριο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
defacer Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Διατηρούσα ελπίδες αλλά πλέον είναι ξεκάθαρο ότι δε γίνεται με την καμία. Sorry που δεν μπόρεσα να ενημερώσω νωρίτερα, καλά να περάσετε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Βρισκόμαστε στο μαγαζί οι: mary1 parsifal dimitra_m3 yannis27gr OneTwo mylo BadBoy Χωράνε κι άλλοι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα