dimitra_m3 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Συμπαθητικό ήταν το Beer Art, αλλά μήπως να τιμήσουμε και την ιδέα του Βασίλη για κοψίδια...;θα αποκλεισουμε κ το ενδεχομενο να παρευρεθουν μελη low budget. Οι καιροι δυσκολοι.
stavi Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 για beer art καλαμαρια, με μπυρα κ λουκανικα για τους λατρεις. ημερομηνια θα ανακοινωθει αργοτερα. Είμαι λατρης της μπυρας. Θα ερθω. . . Την παρασκευη στις 7?
parsifal Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Όποιος είναι low-budget, κάθεται με την παρέα και παραγγέλνει ένα αναψυκτικό, μην κολλάτε ρε!
stavi Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 για beer art καλαμαρια, με μπυρα κ λουκανικα για τους λατρεις. ημερομηνια θα ανακοινωθει αργοτερα. Με μπερδεψες. . . Οχι λαδαδικα;
dimitra_m3 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Είμαι λατρης της μπυρας. Θα ερθω. . . Την παρασκευη στις 7? Τώρα λέμε με τα παιδιά για το επόμενο meeting έτσι προς τέλη Αυγούστου -αρχές Σεπτέμβρη (πρώτο σ/κ) αυτό της παρασκευής 7.8 είναι στο the pub στα λαδάδικα για τη διεθνή μέρα μπύρας άσχετα τα δύο event μεταξύ τους Όποιος είναι low-budget, κάθεται με την παρέα και παραγγέλνει ένα αναψυκτικό, μην κολλάτε ρε! και άλλοι που δεν τρώνε κοψίδια προτείνεται μόνο μέρος κοψιδίων για να το δρομολογήσουμε, εγώ δεν το κατέω και πολύ καλά. Μόνο τον Σαββίκο ξέρω που τρώω
discoboyminimal Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 τρομαξα για μια στιγμη..νομιζα πηγατε για φαι και δεν με ειπατε!!!..αλλα λαθος καταλαβα.. εγω παντως την διεθνη μερα μπυρας την εκανα με london porter καπου εκει στα βορεια
dimitra_m3 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 τρομαξα για μια στιγμη..νομιζα πηγατε για φαι και δεν με ειπατε!!!..αλλα λαθος καταλαβα.. εγω παντως την διεθνη μερα μπυρας την εκανα με london porter καπου εκει στα βορεια Μας εφερες σουβενιρ?Αντε ωραια, ελπιζω να εμπεδωσες το θεμα της κυτταριτιδας,ωστε να το αναλυσουμε στο επομενο event
discoboyminimal Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Μας εφερες σουβενιρ? Αντε ωραια, ελπιζω να εμπεδωσες το θεμα της κυτταριτιδας,ωστε να το αναλυσουμε στο επομενο event Ελα..σταματα με τις κυταριτιδες..αφου σαν τις ελληνιδες δεν έχει!..ολες οι αλλεσ ειναι κάτω του μετριου! Σουβενιρ..μεγαλο θεμα..θα σας φερω 1 για ολους και μοιραστείτε το
epipolaios Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 α ωραια,καλη φαση τελη αυγουστου μ αρχες σεπτεμβρη στην αλλαγη
dimitra_m3 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 29-30/8 ή 12-13/9, διαλέξτε σ/κ που θέλετε να πέσει η μασαμπούκα σας. δίνω πρόταση: Βαρελάκια - Νέα Κρήνη
ribo7 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Αν γινόταν 20/9, θα περνούσα μια βόλτα καθώς θα είμαι στα μέρη σας τότε Καλά να περάσετε!
dimitra_m3 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 20/9 μεσοβδόμαδα; Μεγάλη ήττα, κανείς δεν θα ερχόταν και πάλι
vrwmiaris Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 29-30/8 ή 12-13/9, διαλέξτε σ/κ που θέλετε να πέσει η μασαμπούκα σας. δίνω πρόταση: Βαρελάκια - Νέα Κρήνη Που είναι τα βαρελάκια;
dimitra_m3 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Που είναι τα βαρελάκια;στη νεα κρηνη καλαμαριας.κατσε ντε να κλεισει η συμφωνια. Μια προταση εκανα.
vassilis018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 υπάρχει και το Λημέρι στο κέντρο, καθώς επίσης και η Κορυφή προς Χαριλάου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα