Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ε ναι. αλλά την επομενη φορά να μας φέρεις προφιτερολ (ξέρω ξέρω πολλά ζητάω)

Δεν σου αρεσαν αυτα που φαγες?

BAN-ιο τωρα με τελειως δημοκρατικες διαδικασιες.

κατι με ζεα θα κανω να φαει κ ο Γιαννης.

• Like 2
Δημοσ.

να πω την αμαρτία μου, η Δήμητρα το ξέρει ήδη. μόλις αραιώσαμε λίγο, πήρα με τον Θωμά το ταψάκι με τα τυροπιτάκια και το κάναμε σεξ. τα τρουφάκια ήταν μακρυά οπότε αρκέστηκα μόνο σε 3-4 :(

• Like 2
Δημοσ.

να πω την αμαρτία μου, η Δήμητρα το ξέρει ήδη. μόλις αραιώσαμε λίγο, πήρα με τον Θωμά το ταψάκι με τα τυροπιτάκια και το κάναμε σεξ. τα τρουφάκια ήταν μακρυά οπότε αρκέστηκα μόνο σε 3-4 :(

σας είχαν πιάσει οι ντροπές πριν και δεν τα τρώγατε ή είχατε φλέγουσα συζήτηση ?!

Δημοσ.

σας είχαν πιάσει οι ντροπές πριν και δεν τα τρώγατε ή είχατε φλέγουσα συζήτηση ?!

με την Παυλίνα είχα φλέγουσα συζήτηση, για αυτό και δεν έδωσα σημασία στα ταψάκια :P

• Like 1
Δημοσ.

Ενα μεγαλο μπραβο και απο δω στην Δημητρα B)! τα γλυκα ηταν φοβερα , απλα πασαλιφτηκα με τα τρουφακια!

τα παιδια , δυστηχως! δεν τα γνωρισα ολα καλα..δεν ειχα πολυ χρονο..γιατι επρεπε να φυγω..

την επομενη φορα, θα ειμαστε οι ιδιοι + τα αλλα νεουδια που θα παρευρευθουν.

επισης ο επομενος θα φτιαξει λουκουμαδες τουλαχιστον.

γιαννη , σε λιγο θα σου πω τιμουλες για ρυζακι! και τι ποικιλιες εχουμε! ρωτησε η συζηγος , αν μπορω να σας προμηθευσω λιγο!

• Like 1
Δημοσ.

γιαννη , σε λιγο θα σου πω τιμουλες για ρυζακι! και τι ποικιλιες εχουμε! ρωτησε η συζηγος , αν μπορω να σας προμηθευσω λιγο!

μπασμάτι έχεις;  :-)

Δημοσ.

μπασμάτι έχεις;  :-)

οχι..αμερικανιες..δεν εχουμε εδω..

λοιπον , (νομιζω) εχουμε νυχακι , μπονετ , καρολινα . αυτα ειναι τα ευρεως στην χαλαστρα..

πρεπει να εχει κανα 2 ακομα..θα ενημερωθω και θα σας πω..

παλια βαζαμε και μπασματι αλλα δεν τραβουσε..δεν εφευγε πολυ..

εχουμε απο την περσινη σοδια , 5κιλα = 5ευρο  οποιος θελει λεει! (θα του γραψω και αφιερωση πανω στο σακι)

η φετινη υπολογιζεται τελη Οκτώβρη.

επισης να σας πω οτι τελη αυγουστου , εχουμε ενα μικρο - κατι σαν - 'εθιμο' στην χαλαστρα..

αφου μαζεψουμε τα καλαμποκια μας , βαζουμε φουφου ,τα ψινουμε και τα τρωμε!οικογενιακα πραγματα , σοι και τετοια !

Σκεφτηκα , την επομενη φορα λοιπον που θα κανουμε συναντηση κοντα στον σεπτεμβριο , να σας φερω ολους απο λιγες για να ψησετε σπιτια σας!

• Like 1
Δημοσ.

discoboy, οταν με το καλό ξαναέρθεις προς Χαλκιδική μεριά, στείλε ένα πμ κανα2 μέρες πριν να κανονίσουμε μιτινγκ να μου φέρεις ρυζάκι καρολίνα  :)

Δήμητρα, κι η ζέα έχει γλουτένη, χώρια που δεν έχω νταλκά να φάω γλυκό οπότε μην αγχώνεσαι για μένα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...