parsifal Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Εμ, κρύφτηκες κι εσύ πίσω από τον dimosq! Ντροπαλούλης μας βγήκες. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 δεν έγινε ηθελημένανα το επαναλαβουμε να βγεις μια, μη μεινεις με το παραπονο 1
mylo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 ε ναι. αλλά την επομενη φορά να μας φέρεις προφιτερολ (ξέρω ξέρω πολλά ζητάω)
dimitra_m3 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 ε ναι. αλλά την επομενη φορά να μας φέρεις προφιτερολ (ξέρω ξέρω πολλά ζητάω)Δεν σου αρεσαν αυτα που φαγες?BAN-ιο τωρα με τελειως δημοκρατικες διαδικασιες. κατι με ζεα θα κανω να φαει κ ο Γιαννης. 2
vassilis018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 να πω την αμαρτία μου, η Δήμητρα το ξέρει ήδη. μόλις αραιώσαμε λίγο, πήρα με τον Θωμά το ταψάκι με τα τυροπιτάκια και το κάναμε σεξ. τα τρουφάκια ήταν μακρυά οπότε αρκέστηκα μόνο σε 3-4 2
dimitra_m3 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 να πω την αμαρτία μου, η Δήμητρα το ξέρει ήδη. μόλις αραιώσαμε λίγο, πήρα με τον Θωμά το ταψάκι με τα τυροπιτάκια και το κάναμε σεξ. τα τρουφάκια ήταν μακρυά οπότε αρκέστηκα μόνο σε 3-4 σας είχαν πιάσει οι ντροπές πριν και δεν τα τρώγατε ή είχατε φλέγουσα συζήτηση ?!
vassilis018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 σας είχαν πιάσει οι ντροπές πριν και δεν τα τρώγατε ή είχατε φλέγουσα συζήτηση ?! με την Παυλίνα είχα φλέγουσα συζήτηση, για αυτό και δεν έδωσα σημασία στα ταψάκια 1
discoboyminimal Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Ενα μεγαλο μπραβο και απο δω στην Δημητρα ! τα γλυκα ηταν φοβερα , απλα πασαλιφτηκα με τα τρουφακια! τα παιδια , δυστηχως! δεν τα γνωρισα ολα καλα..δεν ειχα πολυ χρονο..γιατι επρεπε να φυγω.. την επομενη φορα, θα ειμαστε οι ιδιοι + τα αλλα νεουδια που θα παρευρευθουν. επισης ο επομενος θα φτιαξει λουκουμαδες τουλαχιστον. γιαννη , σε λιγο θα σου πω τιμουλες για ρυζακι! και τι ποικιλιες εχουμε! ρωτησε η συζηγος , αν μπορω να σας προμηθευσω λιγο! 1
dimitra_m3 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 γιαννη , σε λιγο θα σου πω τιμουλες για ρυζακι! και τι ποικιλιες εχουμε! ρωτησε η συζηγος , αν μπορω να σας προμηθευσω λιγο! μπασμάτι έχεις;
parsifal Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 επισης ο επομενος θα φτιαξει λουκουμαδες τουλαχιστον. ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΙΓΟΥΡΑ! 1
dimitra_m3 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΙΓΟΥΡΑ! δεν έχω μέλι και μερέντα... βάζω τους λουκουμάδες, βάλτε τα μέλια, καρύδια, μερέντες
discoboyminimal Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 μπασμάτι έχεις; οχι..αμερικανιες..δεν εχουμε εδω.. λοιπον , (νομιζω) εχουμε νυχακι , μπονετ , καρολινα . αυτα ειναι τα ευρεως στην χαλαστρα.. πρεπει να εχει κανα 2 ακομα..θα ενημερωθω και θα σας πω.. παλια βαζαμε και μπασματι αλλα δεν τραβουσε..δεν εφευγε πολυ.. εχουμε απο την περσινη σοδια , 5κιλα = 5ευρο οποιος θελει λεει! (θα του γραψω και αφιερωση πανω στο σακι) η φετινη υπολογιζεται τελη Οκτώβρη. επισης να σας πω οτι τελη αυγουστου , εχουμε ενα μικρο - κατι σαν - 'εθιμο' στην χαλαστρα.. αφου μαζεψουμε τα καλαμποκια μας , βαζουμε φουφου ,τα ψινουμε και τα τρωμε!οικογενιακα πραγματα , σοι και τετοια ! Σκεφτηκα , την επομενη φορα λοιπον που θα κανουμε συναντηση κοντα στον σεπτεμβριο , να σας φερω ολους απο λιγες για να ψησετε σπιτια σας! 1
dimitra_m3 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 συ άστα τα καλαμπόκια και κανόνισε το επόμενο event σε beach bar (κατά Ηράκλεια - Ν. Καλλικράτεια)
yannis27gr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 discoboy, οταν με το καλό ξαναέρθεις προς Χαλκιδική μεριά, στείλε ένα πμ κανα2 μέρες πριν να κανονίσουμε μιτινγκ να μου φέρεις ρυζάκι καρολίνα Δήμητρα, κι η ζέα έχει γλουτένη, χώρια που δεν έχω νταλκά να φάω γλυκό οπότε μην αγχώνεσαι για μένα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα