Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 και συνεχίζουν να περνάνε, εγώ επέστρεψα Φλωρε.
yannis27gr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Κι εγω επέστρεψα, είχαμε αφήσει τη βρύση ανοιχτή γιατί όταν φύγαμε δεν είχε νερό και μας πήραν τηλέφωνο ότι πλημμυρίσαμε! Ευτυχώς το κακό έγινε σε μια αποθήκη έξω κι όχι στο σπίτι. Ωραίο μίτινγκ, Βασίλης vs pavlina, και τα μυαλά στα κάγκελα! 7
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Φλωρε. τι να κάνω, έχω παιδιά να κοιμίσω, να ταΐσω. ήταν η καλύτερη συνάντηση ever που έχω συμμετάσχει και όχι επειδή έλειπε ο GiO, αλλά πραγματικά έκλαιγα από το γέλιο ! Να 'μαστε καλά να ξανά ανταμωθούμε ps. αμάν βρε Γιάννη, ευτυχώς μικρό το κακό! 4
parsifal Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Οι «εκπλήξεις» της Δήμητρας. Μιαμ!Από αριστερά προς τα δεξιά:@parsifal@yannis27gr@vassilis018@jmirko15@mafiozoskotsos@stavi@pavlinara@mylo@dimosq@dimitra_m3@Thanos1972@Sellers@discoboyminimal - εκτός φωτό γιατί αποχώρησε νωρίς!Σύζυγος yannis27gr - εκτός φωτό γιατί εκτελούσε χρέη φωτογράφου!Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για την προσέλευση και τη Δήμητρα για τη διοργάνωση και το catering . Ήταν όντως η πολυπληθέστερη συνάντηση Θεσσαλονίκης έως τώρα. Ελπίζω να σας ξαναδώ όλους και ακόμη περισσότερους στην επόμενη που θα κάνουμε! 15
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Ας μετρηθούμε να κάνουμε τον απολογισμό της σημερινής συνάντησης Έλαβαν μέρος οι: -mary1 -parsifal-yannis27gr μετά συζύγου-vassilis018-jmirko15-mafiozoskotsos -Stavi-pavlinara-mylo-dimosq-dimitra_m3-thanos1972-sellers-discoboyminimal Παρόλο το μποικοταζ του GiO που κράτησε κλειστό το μαγαζί που είχαμε δώσει ραντεβού, η παρέα βρέθηκε, γέλασε, ήπιε, έφαγε, όλα τα έκανε και είπε...και να φανταστώ επειδή όλοι περάσατε χάλια, προτείνω να συναντηθούμε και .... αύριο !!! trolollll να 'μαστε καλά, να μαζευόμαστε 3
vassilis018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 για πρώτη φορά πέρασα πολύ όμορφα. χαρούμενη παρέα, χαβαλέ. Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στην Δήμητρα για τις λιχουδιές που έφερε. και θα παρακαλέσω στην επόμενη συνάντηση, μην είναι η ξανθιά πάλι. δεν αντέχω να με λέει είμαι χορτοφάγος αλλά τρώω καλαμαράκια επειδή δεν έχουν μάτια και δεν κλαίνε όμαγκαντ. 4
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 για πρώτη φορά πέρασα πολύ όμορφα. χαρούμενη παρέα, χαβαλέ. Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στην Δήμητρα για τις λιχουδιές που έφερε. και θα παρακαλέσω στην επόμενη συνάντηση, μην είναι η ξανθιά πάλι. δεν αντέχω να με λέει είμαι χορτοφάγος αλλά τρώω καλαμαράκια επειδή δεν έχουν μάτια και δεν κλαίνε όμαγκαντ. ετοίμασε καφέδες στο μαγαζί, έρχεται ο λαός της συνάντησης η επόμενη συνάντηση πρέπει να γίνει θάλασσα, να βάλουμε τα γυαλιά στους Αθηνέζους 2
vassilis018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 -20% έκπτωση σε λαμπάδες, κεριά, θυμιατά, μανουάλια. προσφορά του καταστήματος 6
stavi Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 πολύ γέλιο η φωτό χαχαχαχαχαχαχα ναι είχε πλάκα σήμερα και γω περασα καλά thanks guys! 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Οι Αθηναίοι όμως στην φωτογραφία δεν κάλυψαν πρόσωπα :-P 2
manzah80 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 τα προσωπα τι τα κρυβετε ρε σας κυνηγαει η ασφαλεια?
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Μπραβο γκαηζ way to go, αλλα δειξτε και τις φατσες σας ντε! 2
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 θέλετε να κοζάρετε φάτσες, να 'ρχόσασταν κύριοι μου 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 θέλετε να κοζάρετε φάτσες, να 'ρχόσασταν κύριοι μου ελατε εσεις εδω!
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 ελατε εσεις εδω! εμείς δεν ζητάμε να κοζάρουμε φάτσες σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα