dimitra_m3 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Που είσαι στο χωριό μέσα ή στη παραλία; Με τη κίνηση που έχει σε λίγα χρόνια οι αντικειμενικές θα είναι στα ύψη τυχερουλη. (Αν μιλάς σοβαρά δεν έχω πρόβλημα). Πάμε την Κυριακή ΟΛΟΙ για μπάνιο Ηράκλεια να επιβεβαιώσουμε την κατάσταση του σπιτιού 1
vassilis018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Που είσαι στο χωριό μέσα ή στη παραλία; Με τη κίνηση που έχει σε λίγα χρόνια οι αντικειμενικές θα είναι στα ύψη τυχερουλη. (Αν μιλάς σοβαρά δεν έχω πρόβλημα). παραλία είμαι. όπως βλέπεις την σκάλα που λένε, δίπλα σχεδόν στην Amaretto 1
Liverpool89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Άμα θες έλεγχο στο σπίτι στην Ηρακλεια δώσε τα κλειδιά σε μένα, κοντά είμαι. Ρε σύ Λιβε, έλα πάρκαρε εδώ και πάμε με ενα αμάξι και οι τρεις. Ποιοι ημαστε οι τρεις;;
vassilis018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Πάμε την Κυριακή ΟΛΟΙ για μπάνιο Ηράκλεια να επιβεβαιώσουμε την κατάσταση του σπιτιού όπου γάμος και χαρά και η Δήμητρα μέσα
jmirko15 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 ελπίζω να μην έρθεις με άδεια χέρια Τι θες να φέρω; το ποσοστο να ερθω αλλαξε..στο 70/30...πειτε μου εχει παρκινγκ εκει να αφησω το αμαξι ...ιδιωτικο δεν με νοιαζει... απλα οχι ασε τα κλειδια θα το παρκαρω εγω... Σιγά ρε συ. Εγώ πάντως το GT-R θα το παρκάρω κάπου στην Εθνικής Αμύνης αλλιώς στην ΔΕΘ (άμα δεν βρω έξω).. Εφόσον έρθω.. Όχι δεν έχω GT-R.. lol
vassilis018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Τι θες να φέρω; Σιγά ρε συ. Εγώ πάντως το GT-R θα το παρκάρω κάπου στην Εθνικής Αμύνης αλλιώς στην ΔΕΘ (άμα δεν βρω έξω).. Εφόσον έρθω.. Όχι δεν έχω GT-R.. lol κάτι σε λευκό ζήτησα, όχι GT-R πάντως
Thanos1972 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Εκει πανω θα εχει σιγουρα parking οπως σου εχουν πει ηδη και οκ,επιλογη σου να μην το αφηνεις εξω.αλλα για 2-3-4 ωρες δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα να σου κανουν ζημια στο αμαξι. p.s ΔΗΜΗΤΡΑ με αστικο θα παμε,parking και ταριφες δεν πληρωνω (πεταμενα λεφτα κατα την γνωμη μου) και ΕΞΩ ΔΕΝΤΑΦΗΝΩ. p.s. μην παρεξηγηθεις liverpoool Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2015 από Thanos1972 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Εγώ μένω καλαμαρια θα κατεβω με μηχανή οποτε οποιος θέλει να γλιτώσει taxi, αστικά, parking κτλ let me know με pm.
dimitra_m3 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 όπου γάμος και χαρά και η Δήμητρα μέσα Θα το μεταφρασω ως η ψυχη της παρεας για να το παρω ως κοπλιμαν
mylo Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Αντε παλι..εξω δεν τα αφηνω μαιρη... αν ειναι μα ερθω θα ρωτησω... θα ερθω πιο μπροστα ποιος ο λόγος που δεν το αφήνεις έξω? τη αμάξι έχεις?
yannis27gr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Ποιοι ημαστε οι τρεις;; Η γυναίκα μου είναι το μπόνους της ημέρας. Άμα είναι να έρθεις τελικά, πάρε με να κανονίσουμε λεπτομέρειες. 1
Unabomber Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 ποιος ο λόγος που δεν το αφήνεις έξω? τη αμάξι έχεις? Αν δεν εχει Sesto Elemento ή Agera R, δεν υπαρχει λογος να μην το αφησει εξω... 1
BadBoy Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Ρε παιδιά, μπορεί να μην ξέρει να παρκάρει. Το έχετε κάνει θέμα. ΥΓ. Πολύ θα χαρώ αν σκάσει μύτη με καμιά 5άρα BMW και πάνω. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Σαββατο 11 Ιουλίου Τόπος Συνάντησης: -Ξάγναντο- Πλατεία Αγ. Γεωργίου 5 (πίσω από Ροτόντα) https://foursquare.c...6978cface4b927fΏρα Συνάντησης: 19.00 Guest Star: Stavi-mary1 -parsifal-dimitra_m3-sellers-g_alkis-badboy-mafiozoskotsos -thanos1972-d_gkal-Dj2k..infc-yannis27gr μετά συζύγου !!!!-vassilis018-dimosq-mylo (50-50)-liverpool89 (70-30)-kosmasgr(50-50, Παρασκευή θα ξέρει)-ougxar ????????? -discoboyminimal?? (Θα πίνει κοκτέιλ και μπύρες σε μπιτσομπαρο-όποιος πάει μαζί του θα φάει καλό BAN-ιο την Κυριακή 12/7 ) -runner25 ??????-jmirko15 ???????ΕΛΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΝΑΜΕΓΑΛΩΝΕΙ οι με ??? να μας επιβεβαιώσουν τη παρουσία τους - δώρο "έκπληξη" μόλις ετοίμασα την τρίτη "έκπληξη" ελπίζω να επιβιώσει στην οικία μου Εκει πανω θα εχει σιγουρα parking οπως σου εχουν πει ηδη και οκ,επιλογη σου να μην το αφηνεις εξω.αλλα για 2-3-4 ωρες δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα να σου κανουν ζημια στο αμαξι. p.s ΔΗΜΗΤΡΑ με αστικο θα παμε,parking και ταριφες δεν πληρωνω (πεταμενα λεφτα κατα την γνωμη μου) και ΕΞΩ ΔΕΝΤΑΦΗΝΩ. p.s. μην παρεξηγηθεις liverpoool Γιατί δεν το αφήνεις εσύ έξω; ρίξ΄του σεμεδάκι για να μη σκονίζεται. αν δεν μπορείς να το παρκάρεις, δώστο σε μένα, η ειδικότητα μου 1
jmirko15 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Εγώ με σιγουριά θα πω Παρασκευή βράδυ ή Σάββατο πρωί.. -.-" PS: vassilis018 δεν μου είπε ακόμα ρε συ -.-"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα