{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Όχι απλά το βρίσκω κάπως να έχει ίδια τιμή ο espresso με μια φράπα...thats all sorry για το άσχετο, εγώ 3 euro (τον λάτε) πληρώνω στην σβώλου και το έχει και συνεργάτης μου
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 μετά απο χρόνιο lurking (αποκλειστικά στο μπλα μπλα) αισθάνομαι έτοιμος να συναντήσω τα μέλη του φόρουμ. βάλτε με και μένα οπότε, σας παρακαλώ
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 μετά απο χρόνιο lurking[..] Εγγραφή: 03 Ιούν 2011 Εμφανίσεις Προφίλ :1.320 Sounds legit
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Gio θα ρθεις; Εχω λιγες πιθανοτητες να ειμαι Θεσσαλονικη στις 11 και προτιμησα να μην πω "ισως","μπορει", "εφοσον" και μετα να ριχνω ακυρο. Οποτε οχι εξ αρχης, δυστυχως. Ειναι και η Nεμεσις μου στη μεση, οποτε ζορικα τα πραγματα x2: O GIO φταίει για όλα έχουμε έρθει σε ύψιστη ρήξη για αυτό και δεν θα έλθει στη συνάντηση...μποικοτάρει το meeting μου θα τον στείλω για BAN-ιο και αυτό !!!
dimitra_m3 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 μετά απο χρόνιο lurking (αποκλειστικά στο μπλα μπλα) αισθάνομαι έτοιμος να συναντήσω τα μέλη του φόρουμ. βάλτε με και μένα οπότε, σας παρακαλώαφου με παρακαλας, θα το πραξω. 2 τυροπιτακια για σενα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 αφου με παρακαλας, θα το πραξω. 2 τυροπιτακια για σενα. 3. Η μεριδα μου ειναι δικια του. + το 42% της εκπληξης. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 ΚρίμαΑστα, θα φοραμε μαυρα με λογκ "GiO μας λειπεις"
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 ΚρίμαNext time Miss!Αστα, θα φοραμε μαυρα με λογκ "GiO μας λειπεις" 2
dimitra_m3 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Σαββατο 11 Ιουλίου Τόπος Συνάντησης: -Ξάγναντο- Πλατεία Αγ. Γεωργίου 5 (πίσω από Ροτόντα) https://foursquare.c...6978cface4b927fΏρα Συνάντησης: 19.00 Guest Star: Stavi-mary1 -parsifal-dimitra_m3-sellers-g_alkis-badboy-mafiozoskotsos -thanos1972-d_gkal-Dj2k..infc-yannis27gr μετά συζύγου !!!!-vassilis018-dimosq-mylo????-liverpool89????-ougxar ?????????-discoboyminimal?? (φέρει και το pole dance group για τον Θάνο) -runner25 (θέλει κέντρο) -jmirko15 (αν βρίσκεται στην Ελλάδα) ΕΛΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ και οι με ??? να μας επιβεβαιώσουν τη παρουσία τους.
ikaruga24 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Εεεεεε μέχρι πριν μια εβδομάδα αν το κανονίζαμε θα αρχόμουν και εγώ. Τώρα επέστρεψα στο πόστο μου...
dimitra_m3 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Εεεεεε μέχρι πριν μια εβδομάδα αν το κανονίζαμε θα αρχόμουν και εγώ. Τώρα επέστρεψα στο πόστο μου... ξανά έλα ... φτηνές δικαιολογίες δεν δεχόμεθα φίλτατε χάνεις και τα pole dance κορίτσια που θα φέρουν τα παιδιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα