Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Sorry παιδιά. Μπήκε μλκς ο φίλος μου με το account μου και σας τρολλαρει. Συνεχίστε.

Επεξ/σία από NoisePollution
Δημοσ.

Ξενοδοχειο ....ουτε αργιες ουτε τιποτα :(

Δλδ ουτε για μια ωρα σκαστός;

Δημοσ.

ΈΛΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ.

Και ο parsifal ξαναβαζει challenge για τάβλι, με έπαθλο custom title.

Δημοσ.

θα ήθελα να έρθω(για να πάρω κ τη revenge στο τάβλι) αλλά μάλλον δεν θα είμαι θεσσαλονίκη, καλά να περάσετε ;)

Δημοσ.

παιδιά λόγω προσωπικών υποχρεώσεων που προέκυψαν ούτε εγώ θα μπορέσω να έρθω. have fun παιδάκια! πλατσουρίστε και για μένα

Δημοσ.

Ρε συ mathsrule, που μένεις και δηλώνεις και στις συναντήσεις της Αθήνας και στης Θεσσαλονίκης?! Στη Λάρισα? :P  :D

Δημοσ.

Παιδια, επειδη βλεπω πως μαλλον παλι οι ιδιοι θα μαστε (δλδ εγω, parsifal, dimitra_m3, BadBoy, Liverpool89  και yannis27gr) μήπως να το μεταφεραμε πιο μετα προκειμενου να έρθουν και άλλοι;;;

Πχ μέσα Ιουλίου ή τέλη;

Δημοσ.

Παιδια, επειδη βλεπω πως μαλλον παλι οι ιδιοι θα μαστε (δλδ εγω, parsifal, dimitra_m3, BadBoy, Liverpool89  και yannis27gr) μήπως να το μεταφεραμε πιο μετα προκειμενου να έρθουν και άλλοι;;;

Πχ μέσα Ιουλίου ή τέλη;

E ναι, κρίμα είναι μιας και η δική μου συμμετοχή για Σάββατο παίζεται ακόμα. Το σ/κ 12-13/7 θα είμαι εκτός πόλης ...

Δημοσ.

Αποφασίστε και πείτε μου τί να κάνω. Αν μετακινηθεί, θα πρέπει να σβηστεί το poll και να ξαναμπεί από την αρχή...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...