g_alkis Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Αφού δεν κανονίστηκε πρωί, όπως τις άλλες φορές, δηλώνω συμμετοχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Moderators Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δηλωνω συμμετοχη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Θα μπορουσαμε να εχουμε καποιο αναγνωριστικο ωστε να μας βρουν παιδια που δεν εχουν ξαναρθει? Τυπου χαρτι που να γραφει Ινσομνιακς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μπορούμε να δώσουμε ραντεβού στη Καμάρα και μετά να πάμε στο μαγαζί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Το ανεφερα με το σκεπτικο του πως θα μας αναγνωρισουν μεσα στο μαγαζι. Ποια απο ολες τις παρεεσ ειναι οι ινσομνιακς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Οκ, ναι σωστο και αυτο. Θα κανουμε τοτε αυτο που ειπες, θα εχουμε χαρτι που να δηλωνει πως ειμαστε Insomniacs. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Χαχαχαχ... Σην προηγουμρνη το αναγνωριστικο ημουν εγω...χαχαχα... Μολις μεε ειδε η μαιρη κατευθειαν καταλαβε οτι το τραπεζι ηταν με insomniacs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Το topic με τις φωτό τα 'βγάλε τα λεφτά του δηλαδή... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 31/5 εχω εξετασεις με τους μαθητες μου, από τις 9 το πρωι τουλαχιστον μεχρι τις 5 το απογευμα στο Holiday Inn. Αμα εχω κουραγιο, θα ερθω κι εγω. Σε καθε περιπτωση, λιβε θα εισαι μονος στο πηγαινε-ελα χαλκιδικη σαλονικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Οκ, μακάρι να μπορέσεις. Εστω για ενα καφέ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Θα προσπαθησω, ειστε καλη παρεα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Έλα για ένα καφεδάκι μωρέ, αν θες βρισκόμαστε και πιο νωρίς όσοι μπορούν και θέλουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Κοιτα, κατα τις 5 παρα θα εχω τελειωσει, αν δεν εχουμε καθυστερησεις και πεναλτι , οποτε ισα ισα να τσιμπησω κανα βρωμικο και να ερθω. Λογικα θα παρευρεθω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Ντρέπομαι λίγο, αλλά λέω να έρθω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Θα μπορουσαμε να εχουμε καποιο αναγνωριστικο ωστε να μας βρουν παιδια που δεν εχουν ξαναρθει? Τυπου χαρτι που να γραφει Ινσομνιακς! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα