yannis27gr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Εγώ είμαι εκτός. Πέρα από τους καλεσμένους -που ίσως και να μην έρθουν τελικά, τελευταία στιγμή θα αποφασίσουν- έχω να παρευρεθώ και σε 2 παιδικά πάρτι. Όποιος είναι ενάντια στην κλωνοποίηση ανθρώπων προφανώς δεν έχει παιδιά.
mary Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Αν δε μαζευτουν παραπανω απο 5 ατομα, η συναντηση θα μεταφερθει μεσα Ιουλίου σε κανα beach bar που προταθηκε.
mylo Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 εγώ θα έρθω. απλά αν μεταφερθεί πείτε το λίγο νωρίτερα για ευνόητους λόγους. οκ mary1?
dimitra_m3 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Εγω ειμαι μεσα. Οσοι μαζευτουμε μωρε. Και ο Spect 1
liakos18 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Ίσως έρθω κι εγώ! Θα φανεί από το πώς θα πάει το διάβασμα...
dimitra_m3 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Ίσως έρθω κι εγώ! Θα φανεί από το πώς θα πάει το διάβασμα...ελα να διαβασουμε παρεα
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μολις τελειωσα απο τον γαμο. Ηλπιζα πως με τη ληξη θα εκανα το buzzer beater, αλλα δυστυχως η ηττα ειναι προδιαγεγραμμενη ελεω του εκτος εδρα αγωνα. Have fun boys and girls! Δημητρα δεσμευομαι για το επομενο (..και ας ακουγομαι σαν πολιτικος)
BadBoy Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Λοιπόν, αναλόγως τι ώρα θα γυρίσουμε από το μπανάκι και τι κίνηση θα βρούμε, υπάρχει μια αρκετά μικρή πιθανότητα να έρθω τελικά (χε, συμμετοχή της τελευταίας στιγμής, κόντρα στις ακυρώσεις στο παρά πέντε). Επειδή όμως δεν είναι και πολύ πιθανό, μη με βάλετε στη λίστα και αν τα καταφέρω τα κατάφερα.
dimitra_m3 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 ~Spect~Mary1~Parsifal~Dimitra_m3~mylo~OneTwo (δεν έχει επιβεβαιώσει)~Liverpool (δεν έχει επιβεβαιώσει) ~drpaneas (δεν έχει επιβεβαιώσει)~ALLisCHAOS (δεν έχει επιβεβαιώσει) ~man of steel (δεν έχει επιβεβαιώσει)~chrisxkar (δεν έχει επιβεβαιώσει)έρχεται τσουνάμι στην Χαλκιδική, όπως απομακρυνθείτε εγκαίρως! ασφαλέστερος χώρος Το MADISON CAFE BAR, Αλεξ. Σβώλου με Πλατεία Ιπποδρομίου [χάρτης]στις 6.30 το απόγευμα
dimitra_m3 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δυο τραπεζια εξω περιμενουν να γεμισουν. Κανονιστε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα