DrLo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δεν καταλαβαίνω γιατί να είναι κανείς στη Χαλκιδική και να θέλει να πάει αλλού...
dimitra_m3 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Παίδες με τον χώρο όπου έχουμε προγραμματίσει υπάρχει θέμα; να το αφήσουμε ως έχει;
dimitra_m3 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Θα χωρέσουμε όμως τόσοι πολλοί; Πνευμα αντιλογιας, ban Ολοι οι καλοι χωρανε
dimitra_m3 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Περιμένω αντιρρήσεις ως προς το σημείο συνάντησης. Αν δεν υπάρχουν έως τέλος της μέρας, θα μείνω ως έχει. 1
BadBoy Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Παιδιά εντάξει σε στοίχους θα σας πάει η Δήμητρα. Για να μην πω ότι πρέπει να αποφασίσετε από τώρα τι θα πάρετε! Καλά να περάσετε! 1
dimitra_m3 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 ΝΕΑ συνάντηση στις 22/6 Σημείο συνάντησης: Το MADISON CAFE BAR, Αλεξ. Σβώλου με Πλατεία Ιπποδρομίου [χάρτης]Ώρα συνάντησης: 6.30 το απόγευμα Οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή!!!~Spect~Mary1~Parsifal~Dimitra_m3~yannis27gr ( ;; )~OneTwo ~mylo~linuslost ( ;; ) ~Liverpool ( ;;; )~drpaneas ( ;; )~ALLisCHAOS έλα να βλέπω και άλλες υποψηφιότητες....ps. όποιος δεν έρθει, εβδομαδιαίο BAN
tehAllantin Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Παιδιά εντάξει σε στοίχους θα σας πάει η Δήμητρα. Για να μην πω ότι πρέπει να αποφασίσετε από τώρα τι θα πάρετε! Καλά να περάσετε! ανέβηκε το γάλα στη μύτη, παναθεμά σε!
dimitra_m3 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Γιαβόλ μάιν κομαντάντ. ja ja έλα να βλέπω και άλλες συμμετοχές... 1
man of steel Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Εγώ που είμαι από Λάρισα αν καταφέρω να ανέβω θα είμαι ευπρόσδεκτος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα