mclein Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 πηγες να κανεις μπανιο για το επερχομενο ματς της ομαδας ; 1
jmirko15 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 πηγες να κανεις μπανιο για το επερχομενο ματς της ομαδας ; Τα είπαμε αυτά. Όλο το άθλημα είναι ξεφτίλα λόγο 1 ομάδας και μόνο μερικά άτομα δεν το βλέπουν ακόμα xD (επιβεβαιώθηκε άλλη μία φορά..) Αλλά τι να κάνεις. Έχουμε σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούμε! Btw ήμουν έξω για ποτό εκείνη την ώρα, την επόμενη έμαθα τι έγινε χαχαχα 1
mary Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Συνάντηση Σαλονικιών Ινσομνιακς για φαϊ: Σάββατο 10 Δεκεμβρίου ώρα 19:30 στο Ελιά Λεμόνι στη Βαλαωρίτου. mary + parsifal θέλουμε να σας δούμε για μια τελευταια σαλονικιότικη συνάντηση πριν φυγουμε... Οσοι πιστοί, δηλώστε συμμετοχή. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Μπέλφαστ, Β. Ιρλανδία Θα μου μπουντιάσετε εκεί Όταν έρχεστε διακοπές κανονίζουμε συνάντηση γιατί τελευταία;
vassilis018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Συνάντηση Σαλονικιών Ινσομνιακς για φαϊ: Σάββατο 10 Δεκεμβρίου ώρα 19:30 στο Ελιά Λεμόνι στη Βαλαωρίτου. mary + parsifal θέλουμε να σας δούμε για μια τελευταια σαλονικιότικη συνάντηση πριν φυγουμε... Οσοι πιστοί, δηλώστε συμμετοχή. μέσα φυσικά αν με δώσει το οκ ο πνευματικός μου. Gio μου πες ότι θα έρθεις Υ.Γ. όχι ρε παιδιά ελιά-λεμόνι. πέρσυ την γλύτωσα, για φέτος δεν ξέρω 4
mary Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Υ.Γ. όχι ρε παιδιά ελιά-λεμόνι. πέρσυ την γλύτωσα, για φέτος δεν ξέρω Γιατι ρε παιδιά; Λογω καπνισματος;
vassilis018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Γιατι ρε παιδιά; Λογω καπνισματος; λόγω πνιγμού ίσως?
yannis27gr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Αν δεν μπορέσω να ρθω, καλη επιτυχία στα ξένα που θα πάτε, παιδια! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα