Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παραλιαααα πηγαιντε βρε !!! κοντα ιουλιους θα ειναι τι θα πατε να κανετε μεσα στο μπουντρουμι ? παραλια και παλι παραλια !!!

Δημοσ.

Καλά θα ήταν να κάναμε μία συνάντηση σε ένα beach bar προς Χαλκιδική μεριά, αλλά νομίζω πως μέσα στην πόλη η συνάντηση θα είναι πιο προσιτή σε περισσότερο κόσμο.

Για beach bar, μπορούμε να κάνουμε μία ανεπίσημη/μη ανακοινώσιμη μέσα στον Ιούλιο, αν θέλετε! :)

• Like 1
Δημοσ.

ΝΕΑ συνάντηση στις 22/6

Σημείο συνάντησης: Το MADISON CAFE BAR, Αλεξ. Σβώλου με Πλατεία Ιπποδρομίου [χάρτης]

Ώρα συνάντησης: 6.30 το απόγευμα :-D 

Οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή!!!

~Spect

~Mary1

~Parsifal

~Dimitra_m3

~yannis27gr ( ;; )

~OneTwo 

~mylo

~linuslost ( ;; ) 

~Liverpool ( ;;; )

~drpaneas ( ;; )

~ALLisCHAOS 

έλα να βλέπω και άλλες υποψηφιότητες....

ps. όποιος δεν έρθει, εβδομαδιαίο BAN  :devil: 

Δημοσ.

παραλιαααα πηγαιντε βρε !!! κοντα ιουλιους θα ειναι τι θα πατε να κανετε μεσα στο μπουντρουμι ? παραλια και παλι παραλια !!!

Πεστα ρε μαους πεστα, εχω την παραλια γεματη ρωσιδες απεναντι μου και θα γινει το μιτινγκ μεσα στην πολη. Ασπλαχνοι! :)

• Like 1
Δημοσ.

αν ημουν εκει φιλε , θα ερχομουν  , θα πηγαιναμε μαζι στις ρωσιδες εεεεεε στην παραλια εννοω κι ασε τους αλλους να πανε στην πολη :-)

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Πεστα ρε μαους πεστα, εχω την παραλια γεματη ρωσιδες απεναντι μου και θα γινει το μιτινγκ μεσα στην πολη. Ασπλαχνοι! :)

Εαν σκασει μυτη reply στο thread απο λογαριασμο "η-στρατηγος-με-τα-τεκνα" i've got you covered, ban με τη μια :P

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...