parsifal Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μπράβο Πανέα!Παίζει share του event και μέσω Facebook κάνοντας link αυτό εδώ. Spread the word! 1
Antwni Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Άμα έρθω και εγώ, θα κανονίσετε φανταστικέ,απιστεύτε, τιτανοτεράστιε parsifal να μην ξαναφάω ban? 1
mary Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 την εξουσια, εχω δικαιωμα να τη γλυφω για τετοια μονο εγω. 1
BadBoy Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δυστυχώς δε μπορώ για τις 22. Μπορώ τουλάχιστον να διαλέξω την εβδομάδα που θα φάω ban;
Antwni Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 εγώ μπορώ αλλά δεν έρχομαι, ΧΑ! Φίλε αυτά δεν τα λένε... Το μπαν δεν το γλυτώνεισ τώρα
dimitra_m3 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 ε μην το καταστρέψετε το παρόν νήμα, πάτε σε άλλο θρεντ να "παίξετε" @Badboy, με ψαγμένες "μπύρες" το γλυτώνεις 1
tehAllantin Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Καλα, ενταξει λοιπον. Μακαρι να μπορουσα, αλλα δεν. Τι να κανεις..; 1
ALLisCHAOS Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μιας και τώρα έπεσε στα μάτια μου οτι γίνονται συναντήσεις στη συμπρωτεύουσα, +1 και απο έμενα για 22
yannis27gr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Να υποθέσω στο ίδιο μαγαζί; Πάντως η Καλλικράτεια δεν είναι μακριά, θα έχει πιο πολύ γούστο η συναντηση να γινει σε beach bar παρά στο κέντρο. Αλλά θέλει να κανονίσετε αμάξια και τα συναφή, οπότε ας γίνει όπου σας βολεύει
parsifal Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Πρέπει να ορίσουμε ώρα και μέρος. Δεν αποκλείεται κάποιοι να περιμένουν μέχρι να ανακοινωθούν αυτά, πριν δηλώσουν συμμετοχή... :-\
yannis27gr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 To μαγαζι που πηγαμε βολευει. Εχει σχετικα καλες τιμες, ενω το παρκαρισμα πανω απο την καμαρα δεν ειναι μακρια.
parsifal Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Ναι, το μαγαζί ήταν πολύ συμπαθητικό. Επίσης, παρκάρισμα Σάββατο απόγευμα και Κυριακή συνήθως βρίσκεις και επί της Εγνατίας στο ύψος της ΔΕΘ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα