dimitra_m3 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Λόγω της επιτυχημένης χθεσινής συνάντησης, προτάθηκε ΝΕΑ συνάντηση για τις 22/6.Οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή!!!~Spect~Mary1~Parsifal~Dimitra_m3~yannis27gr ( ;; )~OneTwo ~myloέλα να βλέπω και άλλες υποψηφιότητες....
yannis27gr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Υπάρχει πιθανότητα να ρθειτε δηλαδις στα μέρη μου για βουτιές, να δείξουμε και τις κορμάρες μας; Βοηθά στην παροχή άδειας καθώς βλεπω να μας επισκέπτεται και η στρατηγός με τα τέκνα
alex_000 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Που ακριβώς χαλκιδική είσαι? το 2ο και 3ο πόδι δεν θεωρείται χαλκιδική για τον σωστό Θεσσαλονικιό.
dimitra_m3 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δεν ξέρω κατά πόσο είναι δυνατή η πρόσβαση στη Χαλκιδική Σ/Κ, θα γίνεται πανικός ... αλλά ότι αποφασίσει η πλειοψηφία
Mau-Maus Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Φώτοζ: insomnia-meeting-thessaloniki-20140531-photo01.jpg Bonus: Paint.NET project file για το καρτελάκι: https://dl.dropboxusercontent.com/u/3123541/insomnia.gr/insomnia-meeting-card-paint.net-rev1.zip insomnia-meeting-thessaloniki-20140531-photo02.jpg Από αριστερά: @aneurysm, @parsifal, , @dimitra_m3, @OneTwo, @yannis27gr, @BadBoy, @mylo Σας χαιρομαι ολους μπραβο σας ! Δημητρα εισαι που εισαι μια σταλιτσα σε χωσαν στην γωνιτσα σε εξαφανισαν τελειως ! Γιαννη τουμπανο ο πηχης βλεπω καναν δουλεια τα κετλερ ! φιλε parsifal ξερω οτι παρήγγειλες μπυριτσα , μη ρωτας πως το καταλαβα ευγε σε ολους σας μπραβο κ παλι .. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 γι χαλκιδικη χλωμο! ηδη θα ερθω απο Κερκυρα εκεινη τη μερα! να φτασω και χαλκιδικη δεν παιζει
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 θα μαι πιασμενος απο το ταξιδι ρε για αυτο δεν παω !
linuslost Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μπορει να περασω και εγω μια βολτα.... Αν και σας βλεπω πανω απο 30 τους περισσσοτερους
Liverpool89 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Εγω δεν λεω μεγαλα λογια... Τωρα παλι αρχισε το μαμησι στην δουλεια... Αλλα θα χαρω να ερθω.. Αν ειναι ευκολο ....
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 ελα ρε σπεκτ, ριξε ενα τρεξιμο και πηγαινε Θα αποφύγει και την κίνηση έτσι. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) ΝΕΑ συνάντηση στις 22/6. Οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή!!! ~Spect ~Mary1 ~Parsifal ~Dimitra_m3 ~yannis27gr ( ;; ) ~OneTwo ~mylo ~linuslost ( ;; ) ~Liverpool ( ;;; ) ~drpaneas ( ;; ) ~ALLisCHAOS έλα να βλέπω και άλλες υποψηφιότητες.... ps. όποιος δεν έρθει, εβδομαδιαίο BAN Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2014 από dimitra_m3
mathsrule Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μιας και θα είναι τελευταία μέρα πριν το πέρας των εξετάσεων, θα έχετε εύκαιρο κάποιο Tablet για live μέσω Skype από εμάς εδώ στην Αθήνα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα