dimitra_m3 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Και εγώ.Ήταν ανεπανάληπτη εμπειρία που πρέπει να την ζήσουν όλοι. Την επομένη φορά να μαζευτούμε να φάμε καλαμάκια (?). κάνε τα λόγια σου πράξεις...οργάνωσε ! 1
censOred Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 κάνε τα λόγια σου πράξεις...οργάνωσε ! Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ανταποκριθώ στην παρακαταθήκη που αφήνεις πίσω σου..
discoboyminimal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Και εγώ.Ήταν ανεπανάληπτη εμπειρία που πρέπει να την ζήσουν όλοι. Την επομένη φορά να μαζευτούμε να φάμε καλαμάκια (?). Το άλλο Σάββατο σπίτι του σενσορεντ!! Φέρνω τα κάρβουνα! 2
dimitra_m3 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ανταποκριθώ στην παρακαταθήκη που αφήνεις πίσω σου..Μη με γλειφεις, οργανωσε Το άλλο Σάββατο σπίτι του σενσορεντ!! Φέρνω τα κάρβουνα! να φερεις κ τον ατμιστη σου να κανουμε disco party
jmirko15 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Και εγώ.Ήταν ανεπανάληπτη εμπειρία που πρέπει να την ζήσουν όλοι. Την επομένη φορά να μαζευτούμε να φάμε καλαμάκια (?). Γιατί να φάμε καλαμάκια;; 6
discoboyminimal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μη με γλειφεις, οργανωσε να φερεις κ τον ατμιστη σου να κανουμε disco party ...:@ πολυ μου την μπαίνεις εσύ!!και μην ξανά αναφερθεις ποτέ στον ατμό μου;;γκεγκε;θα έχουμε άσχημα ξεμπερδεματα!! 2
Thanos1972 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 αστην ρε και εμενα τα ιδια μου εκανε συνεχεια....γιαυτο και δεν ηρθα.μην κοιτας που ειπα λογω εσενα οτι δεν ηρθα.και καλα ειχα γαμο...... 1
dimitra_m3 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 ...:@ πολυ μου την μπαίνεις εσύ!!και μην ξανά αναφερθεις ποτέ στον ατμό μου;;γκεγκε;θα έχουμε άσχημα ξεμπερδεματα!!Πες μου ποσα σου δωσε ο Gi0, τι σου ταξε!!!ξερω ξερω μπαλετο ανευ κυτταριτιδας :-Pαστην ρε και εμενα τα ιδια μου εκανε συνεχεια....γιαυτο και δεν ηρθα.μην κοιτας που ειπα λογω εσενα οτι δεν ηρθα.και καλα ειχα γαμο......λυσε μια απορια, στν γαμο συμμετειχες ή πηγες για κοινο? Κλαψαμε λιγο που δν ηρθες, αλλα μειναμε κ περασαμε σουπερ τελεια 1
parsifal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Το βγάζω από υπόμνημα το topic. Ελπίζω εκεί λίγο πριν τα Χριστούγεννα, όπως τα συζητούσαμε, να χρειαστεί να το ξανακάνω sticky. 3
SIP1995 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Το βγάζω από υπόμνημα το topic. Ελπίζω εκεί λίγο πριν τα Χριστούγεννα, όπως τα συζητούσαμε, να χρειαστεί να το ξανακάνω sticky. Σίγουρα μία φορά πριν τα X-Mas, το απαιτεί ο κόσμος...
discoboyminimal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Αφου το απαιτει ο λαος, θα υλοποιηθει ! αφου δεν μας αρεσουν τα ΘΑ και δεν μπορεις! μην λες τιποτα! ΘΑ ελεγες και τελος αυγουστου και ειδαμε!..
dimitra_m3 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 αφου δεν μας αρεσουν τα ΘΑ και δεν μπορεις! μην λες τιποτα! ΘΑ ελεγες και τελος αυγουστου και ειδαμε!.. εσυ, τρολακι του Gi0, θα ρθεις?
discoboyminimal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 μην με ανακατευεις με τον κυριο.δεν θελω να εχω ουτε μαζι του παρτιδες αν ερθει ο θανος θα ερθω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα