Προς το περιεχόμενο

File Transfer via Wi-Fi

giannis_papaioa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα, ψάχνω για μια εφαρμογή που να μεταφέρει κάθε είδους αρχείο (έγγραφο, βίντεο, μουσική, φωτογραφία), μέσω Wi-Fi μεταξύ iPhone και iMac, επί πληρωμή (οι δωρεάν που βρήκα δεν με ικανοποιήσαν). Αν κάποιος έχει υπ'όψιν του κάποια ας μου πει. Βρήκα το File Transfer αλλά δεν ξέρω που θα μου αποθηκεύει τα αρχεία (θέλω να επιλέγω που θα πάνε) και δεν είμαι σίγουρος αν μπορώ να μεταφέρω μουσική και βίντεο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ, με αυτήν την εφαρμογή θα μου πηγαίνει τα αρχεία μαζί με τα άλλα στο iPhone πχ με τα τραγούδια που έχω τώρα στο τηλέφωνο και τις φωτογραφίες ή θα τα πηγαίνει σε ξεχωριστούς φακέλους της εφαρμογής ;

Ευχαριστώ, με αυτήν την εφαρμογή θα μου πηγαίνει τα αρχεία μαζί με τα άλλα στο iPhone πχ με τα τραγούδια που έχω τώρα στο τηλέφωνο και τις φωτογραφίες ή θα τα πηγαίνει σε ξεχωριστούς φακέλους της εφαρμογής ;

Η εφαρμογή έχει δικούς της φακέλους. Κατέβασε το free να καταλάβεις πώς δουλεύει.

https://itunes.apple.com/us/app/files-document-reader/id294150896?mt=8

Γιατι δεν χρησιμοποιείς το iTunes?

Όχι ότι δεν μου αρέσει αλλά αν υπάρχει κάτι σε Wi-Fi έλεγα να το δοκιμάσω.

Η εφαρμογή έχει δικούς της φακέλους. Κατέβασε το free να καταλάβεις πώς δουλεύει.

https://itunes.apple.com/us/app/files-document-reader/id294150896?mt=8

Κατέβασα πολλές παρόμοιες σήμερα και νομίζω κατάλαβα πως δουλεύει, ήθελα να μου τα πηγαίνει μαζί με τα άλλα αλλά μάλλον δεν γίνεται αυτό.

εάν έχεις JB iphone απλά κατέβασε το iFile από cydia

και το iTools για τον υπολογιστή σου.

διαφορετικά την εφαρμογή που λέει το παλικάρι από πάνω.

Δεν είμαι σε JB δυστυχώς (ή ευτυχώς).

Το iTunes κάνει sync KAI με Wi-Fi.

Κατέβασα πολλές παρόμοιες σήμερα και νομίζω κατάλαβα πως δουλεύει, ήθελα να μου τα πηγαίνει μαζί με τα άλλα αλλά μάλλον δεν γίνεται αυτό.

Μαζί με τα άλλα θα πάνε αν χρησιμοποιήσεις iTunes. Τα έγγραφα όμως πού θα ήθελες να πάνε; "Παίξε" με iTunes για φωτό, μουσική κλπ. και με το Files για έγγραφα. Το intergation με τα cloud (Dropbox, Box κλπ) είναι Super και με περισσότερες επιλογές και από τις ίδιες τις εφαρμογές τους.

Το iTunes κάνει sync KAI με Wi-Fi.

Μαζί με τα άλλα θα πάνε αν χρησιμοποιήσεις iTunes. Τα έγγραφα όμως πού θα ήθελες να πάνε; "Παίξε" με iTunes για φωτό, μουσική κλπ. και με το Files για έγγραφα. Το intergation με τα cloud (Dropbox, Box κλπ) είναι Super και με περισσότερες επιλογές και από τις ίδιες τις εφαρμογές τους.

Κάνει sync μέσω Wi-Fi αλλά θέλει το καλώδιο πρώτα για να γίνει η σύνδεση (νομίζω κιόλας).

Κάνει sync μέσω Wi-Fi αλλά θέλει το καλώδιο πρώτα για να γίνει η σύνδεση (νομίζω κιόλας).

Μία φορά θέλει το καλωδιο για να τσεκάρεις το σχετικό checkbox και από 'κει και πέρα δεν χρειάζεται ξανά. Προσωπικά προτιμώ να "χάσω" 10 δευτερόλεπτα να βάλω το καλώδιο και να γίνουν όλα πιο γρήγορα και σίγουρα.

• Like 1

Τότε το iTunes είναι αυτό που έψαχνα μάλλον !

(Αν δω ότι δεν κάνει σωστά τον συγχρονισμό ή κάνει διακοπές θα το ξαναγυρίσω στο usb)

Έβαλα το καλώδιο, τσέκαρα το checkbox και έβγαλα το καλώδιο πάλι. Πώς μπορώ τώρα να κάνω συγχρονισμό ; (Πήγα Αρχείο -> Συσκευές αλλά είναι γκρι η επιλογή)

Λέει στην βοήθεια ότι πρέπει να είναι στην πρίζα για να δουλέψει ο συγχρονισμός. Ναι, παραμένει τσεκαρισμένο. Τώρα ελέγχω μήπως φταίει το Router μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...