Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας..Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί κάπου αλλού.έψαξα αλλά δεν βρήκα παρόμοιο θέμα. έπεσε το laptop ενός φίλου μου και κολλάει στην εκκίνηση. οπότε ήρθε η ώρα για backup! ο δίσκος είναι HITACHI Travelstar 5k750 HTS547575A9E384. πήγα να το βάλω στο desktop μου (έχει 4 θύρες sata 3 και 2 θύρες sata 2).μου τον αναγνωρίζει κανονικά στο Bios σε όλες τις θύρες. πάω να μπω στο δικό μου σκληρό για να πάρω τα αρχεία και κολλάει στην εκκίνηση. Κοίταξα και το boot priority όλα οκ. ξεχνάω κάποια άλλη ρύθμιση?

Δημοσ.

Ενοείς οτι με τον δίσκο απο το laptop επάνω δεν κάνει boot στο λειτουργικό απο τον δικό σου δίσκο και αν τον βγάλεις κανει boot κανονικα ;

Δημοσ.

έχουν και τα δύο windows 7 όποτε δεν μπορώ να καταλάβω από που κάνει boot. πάντως αν βγάλω αυτόν του laptop μπαίνει κανονικά.

Δημοσ.

Βάλε στο bios να κανει boot μονο απο τον δικό σου δίσκο του laptop μην τον βάλεις καν στο boot priority.

Δημοσ.

εναλλακτικα,βαλε τον δισκο μονο με ρευμα και αναψε τον υπολογιστη,αφου αναψει και μπει windows συνδεσε το sata καλωδιο και πηγαινε στη διαχειριση συσκευων και κανε αναζητηση για νεες συσκευες,μπορει να στον βρει και απο εκει.

Επισης πολυ σημαντικο,εφοσον κολλαει τρομερα, υπαρχει τρομερα μεγαλη πιθανοτητα να μην μπορει να παρει ουτε τα αρχεια του :mellow:

• Like 1
Δημοσ.

τον έκανα disabled του laptop. 

@SPANK το έκανα αλλά τίποτα.πάλι κολλάει στην εκκίνηση.

@Xristaras12 δεν τον βρίσκει. μην μου λες τέτοια γιατί έχει εργασίες μέσα.

Δημοσ.

το οτι κολλαει στην εκκινηση μπορει να σημαινει οτι δεν μπορει να διαβασει τον δισκο και να ξεκινησει(περιμενει απαντηση απ τον δισκο οτι διαβαζει περιεχομενο κλπ)

Περιμενε μηπως και δει το θεμα ο washcloud και σου δωσει λυση(υστερα απ το πιθανο καντηλιασμα λογω μη backup) :P

Τις εργασιες θα μπορουσε να τις ειχε και σε δευτερο δισκο/στικακι/whatever. Προσεχουμε για να έχουμε :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...