Προς το περιεχόμενο

Windows 8.1(64 bit)-RAM Usage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά.Χθες έβαλα τα windows 8.1 64 bit σε ένα sony vaio laptop που έχω.Το πρόβλημα μου είναι ότι από τον task manager παρατηρώ ότι μεγάλο μέρος της ram που έχω(4GB) είναι δεσμευμένο χωρίς να τρέχω κάποια απαιτητική εφαρμογή(απλά browsing).Σε μια φάση είδα ότι σχεδόν 2GB ήταν σε χρήση όταν με Windows 7 32 bit δεν είχε συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο.Καμιά βοήθεια κανείς?Ευχαριστώ :-)

Δημοσ.

τα 64bit χρειαζονται παραπανω πορους για να τρεξουν.
επισης στα W7 32Bit που ειχες ναι μεν ειχες 4 γιγα ραμ αλλα χρησιμοποιουσες τα 3,25 γιατι παραπανω δεν μπορουν να δουν τα 32bit.

Παρ ολα αυτα δεν βλεπω που ειναι το προβλημα,εχω με 6γιγα ραμ εχω κοντα 750ΜΒ στον firefox με 6 καρτελες ανοιχτες. Και με το καλημερα σας εχω δεσμευμενα απ το συστημα περιπου 2 γιγα.

Δημοσ.

Μάλιστα.Ε τότε καλύτερα εγώ που έχω 4GB να βάλω 32bit και ας χάνω αυτό το λίγο παρά 64 Bit και να φοβάμαι μην ανοίξω μια καρτέλα παραπάνω στον chrome :P

Δημοσ.

Το ιδιο πραγμα θα ειναι, τωρα χρησιμοποιεις ενα ποσοστο απο τα 4 gb το ιδιο ποσοστο θα ειναι και στα x86 win αλλα σου φαινεται μικροτερο γιατι η συνολικη μνημη που μπορει να δει το συστημα ειναι σχεδον 1gb λιγοτερη.

• Moderators
Δημοσ.

Η ερωτηση που πρεπει να κανεις ειναι εαν ζοριζεται το pc σου οταν ανοιγεις πχ 37 applications, εαν σου εμφανιζει καποιο μηνυμα low resourses ή οτιδηποτε σχετικο και εαν τοτε ειναι λογικη αυτη η συμπεριφορα. Η διαχειριση της μνημης απο τα Windows 8.1 ειναι αξιοθαυμαστη και δεν υπαρχει κατι προβληματικο στην περιπτωση που αναφερεις.

Μην πεφτεις στην παγιδα των GB ελευθερης μνημης, Ελευθερη μνημη = χαμενη μνημη. Το προβλημα ειναι η σωστη διαχειριση της απο το λειτουργικο και τα προγραμματα που χρησιμοποιεις.

Btw, με 4GB RAM, 64bit all the way οπως λεει και ο moukoublen.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...