Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τωρα το προσεξα ,  εγω δεν εχω ακριβως αυτο , εχω την εκδοση με τον amd , μεσα ειναι ολο ιδιο ομως.  οσο για το καθαρισμα , ειναι η δουλεια μου τετοιου ειδους επισκευες μεχρι επιπεδο reballing  :) . και το συγκεκριμενο λαπτοπ καλως η κακος τα θελει. 

κυριως η εκδοση με τον amd, του εχω κανει και undervolting και κερδισα καποια θερμοκρασια ακομα , αλλα και παλι ειναι λιγο ανεβασμενη . θα διορθωθει αμεσα. 

παντως η σειρα g, ειναι πολυ προβληματικη οσο αναοφορα τις θερμοκρασιες μιας και τα ποιο πολλα που εχω φτιαξει ειναι τετοια ( και acer επισης ) 

Δημοσ.

Αρχικα σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας! Στο pc τωρα! Εχω κανει ολα οσα εχετε αναφερει... και παστες και καθαρισμα στο fan και ολα εχουν μπει στη θεση τους σωστα (τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω αφου τα ξανα κοιταξα!!)..,μαλιστα πριν την αλλαγη παστας επιανε 100+ και τωρα πιανει 90+ εχει μια διαφορα προς το καλυτερο κατι ειναι και αυτο..:P  τωρα αρχιζω το σκαν με malware μηπως και εχουμε τπτ ιους και βλεπουμε πως θα αντιδρασει ο ασθενης....

Δημοσ.

οχι επιανε 90 σε idle.... το εβαλα σε εξοικονομιση ενεργειας και σε full load τωρα πιανει καπου 70... εχω βαλει malware na kanei scan και τολμω να πω οτι εχει βρει παρα πολλα...

Δημοσ.

η λυση δεν ειναι να ριχνεις συχνοτητες τον επεξεργαστη...ειναι κατασκευασμενοι ετσι ωστε να δουλευουν στις max συχνοτητες με λογικες θερμοκρασιες

Δημοσ.

η λυση δεν ειναι να ριχνεις συχνοτητες τον επεξεργαστη...ειναι κατασκευασμενοι ετσι ωστε να δουλευουν στις max συχνοτητες με λογικες θερμοκρασιες

εχεις δικιο αλλα αφου δν μπορω να λυσω αλλιως το προβλημα προς το παρων, απ'το να το δω να παιρνει φωτια καποια στιγμη καλυτερα ετσι! δν ξερω τι αλλο να πω...

Δημοσ.

ευχαριστω stelios_.

αραγε παιζει ρολο στο "ρολαρισμα" του ανεμιστηρα το να μπει κατι τετοιο στον καθαρισμο?

μηπως γινεται για αποφυγη θορυβου?

σορρυ για το off...

Επισκέπτης
Δημοσ.

τι βαζει στο εσωτερικο του ανεμιστηρα  στο 10:40?

εγώ πάντως έβαλα μια σταγόνα λαδάκι με μια μπατονετα  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...