redhawk Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Παιδια το λαπτοπ μου (hp g62 notebook) χτυπαει 90 βαθμους χωρις να κανει τιποτα απολυτως.. απλα ειναι ανοιχτο,το fan δουλευει στο max και οι βαθμοι παραμενουν εκει... το ανοιξα, το καθαρισα,του αλλαξα παστα αλλα τιποτα... δεν ξερω τι αλλο να κανω... η εγγυηση εχει τελειωσει....
discoboyminimal Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 ροη αερα υπαρχει?το εχεις σε καποιο σημειο ετσι ωστε να αεριζετε καλα? ποια παστα εβαλες?εκανες σωστα την διαδικασια - ποσοτητα παστας που επρεπε? βιδωσες καλα την ψυκτρα πανω στον επεξεργαστη?
GiannisK45 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 θα πάς και θα βρεις την coolermaster notepal U3 και θα ρυθμίσεις τους ανεμιστήρες να χτυπάνε στα σημεία που θερμαίνεται περισσότερο.Θα δείς σίγουρα αισθητή μείωση.
selianx Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Μήπως έβαλες πολύ πάστα; Ποιο βαράει 90, GPU ή CPU; Είσαι σίγουρος ότι έβαλες και στα δυο πάστα; θα πάς και θα βρεις την coolermaster notepal U3 και θα ρυθμίσεις τους ανεμιστήρες να χτυπάνε στα σημεία που θερμαίνεται περισσότερο.Θα δείς σίγουρα αισθητή μείωση. Ε καλά, εδώ λέει 90 βαθμούς σε Idle, καλές οι βάσεις με ανεμιστήρα αλλά δεν θα του λύσει το πρόβλημα. 2
kostass__ Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 οτι και να κανει ο φίλος με βαση και κλιματιστικο να του βαλει το λαπτοπ έχει αλλο θεμα. ειναι ολα παλι σωστα συνδεδεμενα φίλε?
Zapee995 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Σε HP λαπτοπ που ειχα της σειρας G7, η cpu επαιζε στους 78-84 βαθμους το χειμωνα και η gpu στους 70..Το ανοιξα, αλλαξα παστα, το καθαρισα και τελικα παλι τα ιδια. Με βαση απο κατω επεφτε στους 65-75...τι να το κανεις ομως αφου η HP εχει και χαλια airflow αλλα και φτωχες ψυκτρες...
selianx Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Σε HP λαπτοπ που ειχα της σειρας G7, η cpu επαιζε στους 78-84 βαθμους το χειμωνα και η gpu στους 70..Το ανοιξα, αλλαξα παστα, το καθαρισα και τελικα παλι τα ιδια. Με βαση απο κατω επεφτε στους 65-75...τι να το κανεις ομως αφου η HP εχει και χαλια airflow αλλα και φτωχες ψυκτρες... Σε idle;
redhawk Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Για να απαντησω στα ερωτηματα σας: εχει καλη ροη αερα και καθεται πανω σε ψυχτρα αλλα συνεχιζει τα δικα του... Παλιοτερα πριν κατι μηνεs δηλαδη μoυ ανεβαζε και παλι θερμοκρασιες στα ιδια επιπεδα αλλα τοτε το ειχα ανοιξει το ειχα καθαρισει απο σκονες και κτλ και σε idle επιανε 40-45 βαθμους.... ξαφνικα τωρα πριν καμια-δυο μερες εμφανιστηκε παλι να υπερθερμενεται και ιδιαιτερα τοσο πολυ σε idle... την παστα νομιζω οτι την τοποθετησα μια χαρα( artic silver 5).... ο επεξεργαστης τους χτυπαει οχι η gpu... Επειδη χθες ψαχνομουν για διαφορες αλλες πιθανες αιτιες, καπου διαβασα οτι μπορει να φταει καποιο φαινομενο "overvoltaging" και πηγαινοντας στις ρυθμισεις παροχης ενεργειας αλλαξα τις ρυθμισεις απο τις προτεινομενες σε εξικονομιση ενεργειας και οι βαθμοι επεσαν απο τουσ 90 στουw 60 σε idle και με καποιο load δεν ανεβηκαν πανω απο 70... αλλα και παλι για idle δεν ειναι πολλοι οι 60?? και αν το γυρισω παλι στις ρυθμισεις επιδοσεων ή προτεινομενες παλι 90αρια παει...
Xristaras12 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 ποιον επεξεργαστη εχει το λαπτοπ; βρισκω πολλα G62. σε idle οχι δεν ειναι και τρομερα πολλοι οι 60, σκεψου 50 εχω εγω στο dell της υπογραφης με i5 2430M και χωρις να δουλευει το ανεμιστηρακι το οποιο ανοιγει μετα τους 60 βαθμους. αυτο που εκανες με την εξοικονομιση ενεργειας ισως να του κλεινει καποιο boost που δινει ο επεξεργαστης.
redhawk Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 ποιον επεξεργαστη εχει το λαπτοπ; βρισκω πολλα G62. σε idle οχι δεν ειναι και τρομερα πολλοι οι 60, σκεψου 50 εχω εγω στο dell της υπογραφης με i5 2430M και χωρις να δουλευει το ανεμιστηρακι το οποιο ανοιγει μετα τους 60 βαθμους. αυτο που εκανες με την εξοικονομιση ενεργειας ισως να του κλεινει καποιο boost που δινει ο επεξεργαστης. ο επεξεργαστης ειναι ο intel ι3 Μ350 2.27 ghz
Xristaras12 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 ναι το φανταστικα,δεν εχει καποιο turbo ο συγκεκριμενος. Το θεμα ειναι σε τι ταχυτητα δουλευει τωρα ο επεξεργαστης,κατεβασε το cpu-z να δεις. ειναι σιγουρο οτι ο επεξεργαστης καθεται ετσι; μην εχεις κολλησει κανενα ιο και στον παει 100% χρηση συνεχεια; επισης εισαι απολυτα σιγουρος οτι εχεις βιδωσει σωστα το heatsink στον επεξεργαστη; τελος ποση ποσοστητα παστας εβαλες; μιας και μιλαμε για λαπτοπ και αν κρινω απ τον δικο μου και το μεγεθος του θελει λιγοτερο απο 1 κοκκο ρυζιου!
stelios_ Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 ειμαι κατοχος και εγω του συγκεκριμενου λαπτοπ . το μηχανημα πραγματικα ζεστενετε μιας και η ψυχτρα του ειναι αθλια . προσωπικα εβαλα για δοκιμη τον ανεμηστηρα να δουλευει στο τερμα , και η θερμοκρασια επεσε στους 43 βαθμους σε ηρεμια και σε full load δεν ξεπερναει τους 53 , ομως ετσι κανει πολυ θορυβο .
filarhos Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Λίγο διαφορετική προσέγγιση, το πιάνετε να είναι όντως καυτό ή μήπως έχουν τρελαθεί οι αισθητήρες;;;
stelios_ Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 στην δικια μου περιπτωση ναι ηταν ζεστο γιατι το δουλεψα και χωρις το κουτι του ( πλαστικα ) . και η ψυχτρα ηταν καυτη . αφου το συστημα ψυξης του ειναι χαλια. η ψυχτρουλα ειναι απιστευτα μικρη . και δεν υπαρχει παστα αλλα τα ( χαζα ) pads . μιας και η κατασκευη του ειναι τετοια που αν βαλεις παστα δεν υπαρχει επαφη γιατι ειναι ποιο πανω η ψυχτρα. προσωπικα σε λιγο καιρο θα βαλω μεταλικα pad για να καλυφτει το κενο και θα μπει μονο παστα.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 εχθές καθάρισα το δικό μου G62-b55EV και μόνο με chrome ανοικτό έχω temp1 29 core0 28 core1 28 τον ανεμιστήρα τον καθάρισες εσωτερικά ? δες εδώ στο 9:15 το καθάρισμα του ανεμιστήρα https://www.youtube.com/watch?v=mjvIYF7PDtI
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα