Προς το περιεχόμενο

8.1 και BIOS-Embedded licence key

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ τη παρέα.

Πήρα ένα HP-15 d008sv laptop με προεγκατεστημένα win 8.1 core. Αγόρασα και άδεια Win Pro 8.1. Aφού ανακάλυψα καταρχάς ότι για να bootάρω απο cd και όχι απο το recovery partition που έχει πρέπει να κάνω disable το UEFI mode και το Secure Boot προχώρησα με την εγκατάσταση των 8.1 Pro. Έλα όμως που δε μου ζητάει το product key γιατί πιθανολογώ πως το βρίσκει απο το BIOS όπου βρίσκεται προεγκατεστημένο σύμφωνα με τα τελευταία κόλπα της Microsoft...Και το λέω αυτό διότι πολύ απλά όταν τελειώνει η εγκατάσταση τα windows που εγκαταστήθηκαν είναι core και όχι pro (ούτε στο domain δε μπορώ να τα βάλω). Ακόμα και αν πάω να αλλάξω μετά το product Key και να βάλω αυτό των Pro μου λέει ότι είναι λάθος...Πως στο καλό θα κάνω να μου ζητήσει το κλειδί των Pro στην αρχή της εγκατάστασης? Ή μήπως υπάρχει και άλλη λύση? Δοκίμασα και απο το Add features to win 8.1 και πάλι μου βγάζει λάθος το κλειδί (έχω 7 κλειδιά και δοκίμασα 3 ε δε νομίζω να είμαι τόσο γκαντέμης που να έχουν πρόβλημα τα 3). Καμια ιδέα έχετε παιδιά?

Σας ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ανοίγεις το Notepad και γράφεις:

[Edition ID]

[Channel]

OEM

Retail

[VL]

0

Το σώζεις σαν .cfg με το όνομα  ei.cfg

Φτιάχνεις ένα bootable USB stick με τα Windows, και αντιγράφεις το ei.cfg στον φάκελο \sources

Εγκατέστησε τα Windows με το USB stick, και θα σου ζητήσει το κλειδί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...