Grey Warden Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Την καλύτερη κάμερα την έχει το Sony. Άσε που και το Sony και το Lg έχουν καλύτερες οθόνες με HD ανάλυση (1280x720 με 320 ppi πάνω κάτω και τα δύο) στις 4.7 ίντσες ενώ το Lumia έχει ανάλυση 3ετίας (800x480 και 199 ppi) στο ίδιο μέγεθος. Το οτι τα Lumia έχουν de facto καλύτερη κάμερα είναι ένα απο τα μεγαλύτερα ψέματα που κυκλοφορούν στα forums. Το 625 έχει μια τυπική 5άρα κάμερα, δεν έχει οπτικά Carl Zeiss που φοράνε τα ακριβότερα Lumia, μην μπερδεύεστε. Είναι η νέα τακτική της Ms να βγάζει τις φθηνές Lumia συσκευές είτε χωρίς flash είτε χωρίς πολλές δυνατότητες για να έχει κάποιος λόγο να πάει σε ακριβότερο μοντέλο Lumia. Βέβαια ξεχνά οτι ελάχιστοι θα επιλέξουν το λειτουργικό της. Επειδή λοιπόν μιλάμε με βάση budget, το Xperia Sp ενδείκνυται. Δεν υπάρχει ούτε ένας τομέας που το 625 να υπερτερεί και δεν μιλάω για την ραμ που τα δύο λειτουργικά την χειρίζονται διαφορετικά αλλά σε όλα τα υπόλοιπα που το 625 χάνει κατα κράτος. Το L9 II σε αυτό που υπερτερεί είναι στο οτι έχει Ips οθόνη σε σύγκριση με την Tft του Sony αλλά λόγω ανάλυσης οι διαφορές είναι μικρές. To Xperia T παρά τα 13mp δεν είναι τόσο καλύτερο από το Sp στο θέμα της κάμερας ενώ το Sp θα πάρει και Kit Kat ενώ για το T δεν γνωρίζουμε. 2
johnmt2 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Ούτε καν όμως?? Διπύρηνο..με 1gb ram? Κάμερα-χωρίς lag σε αυτά τα χρήματα----> nokia lumia. Πόσο μάλλον που λες ότι δεν σε ενδιαφέρει λειτουργικό Lumia 625... μακαρι να ηξερες ποσο λαθος εισαι, πανε διαβασε κανα spec και μετα ελα να ξανασυζητησουμε... 1
Grey Warden Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δεν έχουν αντιληφθεί πολλοί ακόμα τι σαπιοσυσκευές έχει βγάλει στη νέα σειρά η Ms για να αναγκάσει κανέναν ταλαίπωρο να πάρει ακριβότερη συσκευή wp. Ναι, τα wp υπερτερούν κατά πολύ σε smoothness αλλά σε σύγκριση με συσκευές android των 512 ραμ που δεν φοράνε krait. Δηλαδή θα προτείναμε κινητό σε φίλο μας με ανάλυση 480p στις 4,7 ίντσες για να του λέμε οτι σκρολάρουν ομαλά τα πλακάκια; Να πω οτι είχε και μια καλύτερη κάμερα το 625 σε σύγκριση με τα άλλα πάει στο καλό.
Ntenteras Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 μακαρι να ηξερες ποσο λαθος εισαι, πανε διαβασε κανα spec και μετα ελα να ξανασυζητησουμε... Μεταξύ αυτών των δύο και εγώ το LG προτείνω αλλά χαλάρωσε με τα spec. Όταν αγοράζουμε κινητό δεν κοιτάμε μόνο αυτά. Πχ το Lumia αν και με λιγότερη ram είναι αλαγκαριστο, ενώ το LG έχει κολλήματα όπως όλα τα Android της κατηγορίας του.
Grey Warden Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Σιγά πια το lag ρε παιδιά. Μια χαρά λειτουργούν κινητά με 1gb ram και διπύρηνο krait ακόμα κι αν είναι android. Να το κάνει τι το 625 να σκρολάρει συνεχόμενα τα πλακάκια λες και έχει κανα πρόβλημα; Άλλωστε το 625 υστερεί σε όλα τα υπόλοιπα γι αυτό και δεν έβαλα μέσα στο ποστ μου τον παράγοντα ραμ που τον διαχειρίζονται διαφορετικά τα δύο λειτουργικά. Specs δεν ειναι μονο η ραμ.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Σοβαρά ρε παιδιά; Εχει κολλήματα το L9 II?? Επειδή το παρήγγειλα και το περιμένω. Να ακυρώσω;
Grey Warden Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Σοβαρά ρε παιδιά; Εχει κολλήματα το L9 II?? Επειδή το παρήγγειλα και το περιμένω. Να ακυρώσω; Ούτε καν. Καλορίζικο και να το χαρείς. 1
stamatinho Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Kataramene δεν εχω θεμα με τα mp. Ξερω οτι δε σημαινουν τιποτα τα παραπανω νουμερα και σε ενα lenovo 8mp η καμερα του ειναι χαλι μαυρο. Οποτε l9 II και xperia sp, Ισως περισσοτερο xperia sp λογο επεξεργαστη ? Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
Grey Warden Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Kataramene δεν εχω θεμα με τα mp. Ξερω οτι δε σημαινουν τιποτα τα παραπανω νουμερα και σε ενα lenovo 8mp η καμερα του ειναι χαλι μαυρο. Οποτε l9 II και xperia sp, Ισως περισσοτερο xperia sp λογο επεξεργαστη ? Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App Xperia Sp καθώς έχει καλύτερο chipset επεξεργαστή αλλά κυρίως γιατί συνοδεύεται το chipset με καλύτερη κάρτα γραφικών + δυνατότητες HDR στη κάμερα + οτι φοράει ήδη 4.3 (ξεκινάει με Jb οπότε ίσως χρειαστεί αναβάθμιση εκτός κι αν την έχει μαμά απο εργοστάσιο η καινούργια παρτίδα και έχει ανακοινωθεί οτι θα πάρει 4.4.2)
tony81 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Lg L9 ii specs: 8mp camera, 1gb ram, 1280x720p ανάλυση οθονης! Lumia 625 specs: 5mp camera ,512mb ram και 480x800p αναλυση οθονης! Xaxa.Οσοι συνεχιζουν να προτινουν το lumia 625 ως καλυτερο απο το l9 ii. Ενταξει πιο fanboy δεν γινεται! OOO ναι αρχηγέ είμαι fanboy γι αυτό έχω android ναιιιι Όπως σε εσένα δεν λέει κάτι το 2πύρηνο android έτσι και σε μένα δεν λέει κάτι το 512 ram και απλά τελειώνει η κουβέντα... Εγώ σε αυτά τα λεφτά δεν θα έπαιρνα android. Λόγοι δεν έχουν σημασία γιατί αντί να ρωτήσει όποιος απορεί απλά πετάει ένα fanboy και ένα ΠΑΝΕ διάβασε τα spec και είναι τζάμι... το lg l9 ii πάντως έχει μια χαρά κάμερα, εγώ το έχω πιάσει απο κοντά εσυ που προτείνεις το 625 με πιο κριτήριο το προτείνεις ? γιατί αν πρόσεξες λέει κυρίως κάμερα. Πρόσεξα ότι λέει κυρίως κάμερα όπως και εσύ πρόσεξες ότι λέει όχι lag. Προσωπικά ικανοποιημένο με έχει αφήσει το 625 από κάμερα Αν έχει το lg καλή κάμερα δεν το αμφισβήτησα γτ δεν το ξέρω όπως και το αν έχει lag... Είπα ότι διπύρηνο με 1gb ram θεωρώ ότι θα έχει θέμα όπως όσα έχω χειριστεί..simple 1
GiannisWalker Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 καλορίζικο ότι και να πάρεις ts. διάβασε σχόλια και κτλ απο sites πριν αγοράσεις κάτι. btw, όσο αναφορά το sp θα το πρότεινα αν δεν ήξερα τα προβλήματα που βγάζει σε wifi και κτλ , μιας και τον τελευταίο χρόνο έχω βαρεθεί να βλέπω φίλου με sony να κλαίνε τα χρήματα τους.Παρόλα αυτά όμως μπορεί να τους έτυχε το σκάρτο, μην σε πάρω στον λαιμό μου Πιστεύω να σε βοήθησα. Καλές αγορές. 1
stamatinho Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Να στε καλα.Θα εξετασω ολες τις προτασεις. Οι διαφωνιες στο προγραμμα ειναι. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Κι εγώ ήθελα να πάρω το SP και το μετάνιωσα όταν διάβασα αξιολογήσεις στο skroutz για το συγκεκριμένο. Όπως λέει και το παιδί πιο πάνω προβλήματα με Wi-Fi κι άλλα όπως θα διαβάσεις. Πανέμορφο κινητό αλλά άμα είναι να σου κάνει διάφορα άστο. (Είμαι και παθών από Xperia sole)
tony81 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Αν θες το lg μόλις είδα http://www.e-shop.gr/lg-optimus-l9-ii-d605-black-gr-p-TEL.009207&sid=1 10ε διαφορά από skroutz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα