sakaplias100 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 για σας έχω το laptop sony vaio VGN-NW21EF και έχω το εξής πρόβλημα .έκανα format πέρασα τα windows 7 ultimate 64bit έχω περάσει τα drivers αλλά έχω πρόβλημα με το κουμπί FN ενώ δουλεύουν κανονικά το f2-f3-f4 με πατημένο το FN που είναι για την ένταση και το mute το F5-F6-F7 δεν δουλεύουν που είναι για την φωτεινότητα και για εναλαγή οθόνης.κάτι πρέπει να παίζει με τα drivers από ότι κατάλαβα από κάτι ξένα site .τα drivers τα κατέβασα από την σελίδα τις sony
sakaplias100 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 ναι όλα τα driver τα έχω κάνει .σε κάτι ξένα site διάβασα ότι πρέπει να τα κάνω με μια σειρά αλλά δεν έβγαλα άκρη και πάλη
magdalhnh Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δοκίμασε αυτή με αυτήν την σειρά Instal Vaio event serviceRebootInstall Sony DLL UtilsRebootInstall Sony shared LibraryReboot
sakaplias100 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 BD-Combo Drive Firmware BC-5500S-VN Super Multi Drive Firmware UJ880AD SuperMulti Drive Firmware AD-7590S-VN SuperMulti Drive Firmware AD-7700S-VN Supermulti Drive Firmware DVR-TD09 τι είναι αυτα τα drivers???
magdalhnh Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δεν είναι drivers. Είναι firmware updates που ενημερώνουν στην προκειμένη περίπτωση το chip του DVD drive για την επίλυση συγκεκριμένων προβλημάτων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα