Προς το περιεχόμενο

Αθόρυβοι ανεμιστήρες 80mm σε Corsair Obsidian 250D

Gorgolemis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σας.

Αγόρασα αυτό http://www.relaxedtech.com/news/2014/corsair-announces-obsidian-250d/

Corsair Obsidian 250D

και θα χρησιμοποιήσω τον ι5-4670 3.40GHZ.

και επειδή θέλω να είναι όσο πιο ήσυχο γίνεται χωρίς όμως να χαθεί το airflow,αντίθετα αν μπορεί να βελτιωθεί και άλλο καλύτερα.

Θα ήθελα λοιπόν την γνώμη σας.

1.Πίσω τι ανεμιστήρες να πάρω?

2.Τι ψύκτρα να πάρω?Η stock είναι εντάξει?Από μητρική θα χρησιμοποιήσω αυτήν http://www.asrock.com/mb/intel/H87M-ITX/index.asp?cat=

3.Στο πλάι έχει έναν ανεμιστήρα 120mm ειμαι οκ εκεί?

4.Μπροστά έχει έναν 140mm και εκεί είμαι οκ?

Οποιαδήποτε έμπειρη γνώμη και δοκιμασμένη δεκτή.

Υδρόψυξη δεν με ενδιαφέρει το o/c(απο ότι γνωρίζω κάνει καλή δουλειά σε o/c) αλλά όποιο βιντεάκι και να έχω κοιτάξει έχουν μόνο υδρόψυξη γιατί αυτό?

Σας ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν μπορεις να κανεις καλο overclock απο την στιγμη που δεν εχεις K επεξεργαστη

κατσε οπως εισαι καλυτερα.μια χαρα ειναι το airflow οπως εισαι τωρα.

Ευχαριστω για την απαντηση,αλλα αλλο ρωτησα.

Οπως εγραψα παραπανω,δεν με ενδιαφερει το o/c.

προσωπικα σου απαντησα με τον τροπο μου.

απο την στιγμη που δεν σε ενδιαφερει το overclock (δεν μπορεις να κανεις κιολας) εισαι οκ με την μαμα ψυχτρα με λιγα λογια.

μετα,το airflow που εχει ηδη το κουτι ειναι καλο.οποτε κατα την γνωμη μου τζαμπα χρηματα θα δωσεις.δεν θα δεις τις διαφορες που περιμενεις.

εαν παρολλα αυτα θελεις να βελτιωσεις την ψυξη του,παρε μια ψυχτρα για τον επεξεργαστη (που δεν χρειαζεται).

προσωπικα σου απαντησα με τον τροπο μου.

απο την στιγμη που δεν σε ενδιαφερει το overclock (δεν μπορεις να κανεις κιολας) εισαι οκ με την μαμα ψυχτρα με λιγα λογια.

μετα,το airflow που εχει ηδη το κουτι ειναι καλο.οποτε κατα την γνωμη μου τζαμπα χρηματα θα δωσεις.δεν θα δεις τις διαφορες που περιμενεις.

εαν παρολλα αυτα θελεις να βελτιωσεις την ψυξη του,παρε μια ψυχτρα για τον επεξεργαστη (που δεν χρειαζεται).

Με ενδιαφέρει πιο πολύ να είναι όσο πιο αθόρυβο γίνεται,γιατί θα χρησιμοποιηθεί σαν HTPC αλλά και μερικά παιχνιδάκια ώπου θα παίζει ο μικρός μου.(παίζει minecraft-Need for speed-BF4) .

Η στοκ ψύκτρα του ι5 είναι αθόρυβη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...