christaras1990 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Ειχα παρα πολυ καιρο να δω τοσο κακη ταινια...απλα ΜΗΝ την δει κανεις Δεν εχω δει κατι χειροτερο...το limitless ηταν ταινιαρα...καμια σχεση με αυτη την παρωδια που ειδα χτες 1
thomasG4 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Ντάξει δεν ήταν τόσο τραγική όσο λένε μερικοί. Απλά δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Έχω δει πολύ χειρότερες ταινίες.
iparou Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Ίσως η χειρότερη και πιο αδιάφορη ταινία που έχω δει τα τελευταία αρκετά χρόνια... Μιλάμε δεν παλεύεται με τίποτε. Και βυζί να έδειχνε η Σκάρλετ, πάλι άπατη θα πήγαινε !!
gdriver Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 θεωρώ το under the skin τη χειρότερη ταινία της γιοχάνσον . για μένα υπάρχουν και χειρότερα από το lucy
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 ανακοινώθηκε ότι έκλεισε για live action Ghost in the Shell...
Monkey D. Luffy Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 ανακοινώθηκε ότι έκλεισε για live action Ghost in the Shell... Τουλάχιστον έχει τα "προσόντα" για να υποστηρίξει την Major Kusanagi. If you know what I mean.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα