Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το Limitless που βασίζονταν στον ίδιο μύθο μου φάνηκε αρκετά πιο ενδιαφέρον απ' αυτό το τρέιλερ.

Και εγω με αυτη την προκαταληψη πηγα, οτι αντιγραφει το κονσεπτ του limitless, αλλα η σκηνοθετικη ματια την διαφοροποιει αρκετα. Η καθε μια εχει διαφορετικο στοχο

• 1 μήνα μετά...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε μπορώ να βρω τίποτα άλλο να πω, μόνο αυτό: μα τι μαλακία! Δε ξέρω τι στόχο είχε το Limitless ή το Transcendence, αυτό εδώ πάντως δεν είχε απολύτως κανέναν. Και το καταλαβαίνεις από τα πρώτα πλάνα με τις ζούγκλες και τα ζώα και τις παρομοιώσεις. Στη θεωρία μια χαρά τα πάει και η ομιλία του Freeman είναι πολύ ενδιαφέρουσα άλλα όλο το υπόλοιπο τι ήταν; Case study στο πόσο μπορουμε να το χοντρύνουμε γιατί ποιος θα μας πει μα αυτό δε γίνεται στο 40% brain capacity? Στυλιστικά κάπως σώζεται αλλά πόση ώρα μπορείς να βλέπεις τη Γιοχάνσον να κοιτάει το άπειρο και να απαγγέλει ποίημα στο δημοτικό; Γιατί ερμηνεία αυτό δεν ήταν. Αν γίνουμε έτσι στο 70% brain capacity, καλύτερα στο 10!

Καλά, για τις τελευταίες σκηνές, δεν έχω λόγια. Είναι τόσο προκλητικά ανούσιες που καταντάει εκνευριστικό. Και αφού έχει συγκεντρώσει όλη τη γνώση ο υπερκομπιούτερας, πως την διαφυλάσσει;

Την βάζει σε usb stick!

Δηλαδή, ρε Μπεσόν, έλεος. Κάποιος είπε πριν μόνο για σπίτι με ποπκορν. Μη σου πω και ούτε. Κι αν θες οπωσδήποτε να δεις Γιοχάνσον σε alternative και εξίσου wtf, δες το Under the Skin.  

Επεξ/σία από Em_Zed
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

hahaha where? Where?!

Οκ, το βρήκα. Νομίζω. Sorry! :unsure:

Αααρρργκκκ! Τώρα, το διάβασα ήδη! Είσαι πολύ κακός :P Επεξ/σία από MSSB
Δημοσ.

Δεν θέλω να κάνω spoiler αλλά η ταινία είναι λίγο too much στο τέλος το ξεφτιλιζει θα έλεγα! ενδιαφέρουσα..σε κρατάει...αλλά κάπου λες... Εντάξει .. τώρα φτάνει η υπερβολή.. 

Σαν πλοκή στηρίζεται στην ίδια λογική με το Limitless με το 10% του εγκεφάλου όπως είπαν και πιο πάνω.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πολύ φόλα ταινία μου φαίνεται :P

Ε καλά....αφού το ήξερα τι το έκανα το λάθος

Την έβαλα χθες το βράδυ και αν και έσφιξα τα δόντια για να την τελειώσω, δεν τα κατάφερα

Παίζει να είναι ότι χειρότερο είδα φέτος, μακριά

Μην την δειτε!

Αυτό

• Like 1
Δημοσ.

Ίσως με πιο μαζεμένη σκηνοθεσία και πιο ψημένη πρωταγωνιστρια να μην ήταν τόσο χάλια. Θα ήθελα να έχει sequel όπου

καλούν το Liam Neeson για να τους σώσει. Έχω και τίτλο Kill Lucy :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...