orfeas26 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Νέα ταινία με την Scarlett Johansson και με τον Min-sik Choi γνωστό από την ταινία Oldboy. Φαίνεται υποσχόμενη ταινία και με την Johansson να έχει πρώτο ρόλο μετά από καιρό.
Sellers Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 O Freeman ανέβηκε επίπεδο. Τώρα μας εξηγει τι γινεται ακομα και στο τρέιλερ. Άλλη μια φακίδα στην συλλογή. 2
orfeas26 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 O Freeman ανέβηκε επίπεδο. Τώρα μας εξηγει τι γινεται ακομα και στο τρέιλερ. Άλλη μια φακίδα στην συλλογή. χαχα...καλοοοό,Αλλά για πω την αλήθεια δεν είναι απο τους ηθοποιούς που με ενθουσιάζουν...
orfeas26 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Πολύ φόλα ταινία μου φαίνεται Όχι και φόλα!ταινία με την Johansson???
deesnider Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Όχι και φόλα!ταινία με την Johansson??? Ε, εντάξει! Σιγά τη Meryl Streep! Είπαμε, ωραίο μωρό, αλλά όχι και εγγύηση η συμμετοχή της, για το αν θα είναι καλή μια ταινία...
orfeas26 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Ε, εντάξει! Σιγά τη Meryl Streep! Είπαμε, ωραίο μωρό, αλλά όχι και εγγύηση η συμμετοχή της, για το αν θα είναι καλή μια ταινία... Χαχα...το ξέρω! Πλάκα κάνω. Πιστεύω και ο ρόλος του Min-sik Choi θα έχει ενδιαφέρον
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Βασίζεται στην θεωρία ότι χρησιμοποιούμε περίπου το 10% του εγκεφάλου μας, και ότι η τηλεκίνηση είναι εφικτή(καθώς και άλλα). Φαίνεται "αλλόκοτη" ταινία, πάντως δεν θα έλεγα και όχι
mathsrule Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Νέα ταινία με την Scarlett Johansson Εδώ σταμάτησα να διαβάζω και πήγα να κάνω κράτηση εισιτηρίου στο σινεμά. Όλες τις ταινίες της Γιόχανσον τις βλέπω στο σινεμά. Αυτή την ομορφιά δεν αξίζει να την δεις σε λιγότερο από 60". 3
gdriver Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 την ταινία όποιος τη δει κάπου στα πρώτα 10λεπτα καταλαβαίνει το πόσο ομοιότητα έχει με το trancendence. μάλιστα θα μπορούσε κανείς να πει πως είναι μία παραλλαγή της. τουλάχιστον η δεύτερη ταινία θεωρείς πως είναι πιο εφικτή από την πρώτη. τουλάχιστον για το δεύτερο έχουν γίνει πολλά σεμινάρια και υπάρχουν ερευνητικές ομάδες που δουλεύουν πάνω σε αυτό. στο trancendence ο ντεπ φτάνει εκεί που φτάνει χάρις στη φυσική του μετάβαση ενώ εδώ σε αυτή είναι πολύ κουλός ο τρόπος που γίνεται το main event. τόσο κουλή που θα νομίζεις πως διαβάζεις ένα κόμικ με τη γέννηση ενός υπερήρωα , με συνθήκες που μόνο σε κομικ συμβαίνουν. μόνο για ποπ κορν και στο σπίτι σε live streaming.
Vassilis_24 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 την ταινία όποιος τη δει κάπου στα πρώτα 10λεπτα καταλαβαίνει το πόσο ομοιότητα έχει με το trancendence. μάλιστα θα μπορούσε κανείς να πει πως είναι μία παραλλαγή της. τουλάχιστον η δεύτερη ταινία θεωρείς πως είναι πιο εφικτή από την πρώτη. τουλάχιστον για το δεύτερο έχουν γίνει πολλά σεμινάρια και υπάρχουν ερευνητικές ομάδες που δουλεύουν πάνω σε αυτό. στο trancendence ο ντεπ φτάνει εκεί που φτάνει χάρις στη φυσική του μετάβαση ενώ εδώ σε αυτή είναι πολύ κουλός ο τρόπος που γίνεται το main event. τόσο κουλή που θα νομίζεις πως διαβάζεις ένα κόμικ με τη γέννηση ενός υπερήρωα , με συνθήκες που μόνο σε κομικ συμβαίνουν. μόνο για ποπ κορν και στο σπίτι σε live streaming. Μοιάζουν όντως τόσο; Γιατί βρήκα το transcendence πολύ βαρετή και ανούσια ταινία, αν έχει το ίδιο μηδαμινό ενδιαφέρον, να μην τη δω καλύτερα, παρόλο που παίζει η Σκάρλετ που έχω καιρό να τη δω μιας και είχε μπλέξει με τις μπούρδες του Γούντι Άλεν...
gdriver Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) όσα είδες στο transcendence, θα τα δείς και εδώ , και μάλιστα στον πιο υπερβολικό βαθμό. σε κάποια φάση νόμιζα πως μας δουλεύουν ομαδικώς εκεί . θεωρώ ανάμεσα στις δύο , θα σου αρέσει περισσότερο η ταινία που είδες πρώτα. δηλαδή , εγώ είδα πρώτα του ντεπ την ταινία και μετά της γιόχανσον και έτσι μου άρεσε περισσότερο η πρώτη. εάν έβλεπα τη γιόχανσον πρώτα θα μου άρεσε ίσως περισσότερο η δεύτερη. ούτως ή άλλως και οι δύο πίανουν λίγο περισσότερο από τη βάση. σε κάποια φάση νόμιζα πως έβλεπα κάποιο spin-off. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2014 από gdriver
KilliK Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Βασίζεται στην θεωρία ότι χρησιμοποιούμε περίπου το 10% του εγκεφάλου μας, και ότι η τηλεκίνηση είναι εφικτή(καθώς και άλλα). Φαίνεται "αλλόκοτη" ταινία, πάντως δεν θα έλεγα και όχι ποια θεωρια; μυθος ειναι: http://en.wikipedia.org/wiki/Ten_percent_of_brain_myth 3
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 ποια θεωρια; μυθος ειναι: http://en.wikipedia.org/wiki/Ten_percent_of_brain_myth Το έχω πετύχει κάπου πριν λίγο καιρό πάλι να το λένε σε κάτι μικρο-sites... Ο κάθε ένας πιστεύει ότι να'ναι(παρότι είναι λάθος) --- Το διατύπωσα λάθος, έχεις δίκιο σε αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα