Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να συνδέσω το ΝΑS μου κοντά στον υπολογιστή και όχι στο modem rooter, οπότε υποθέτω πως πρέπει να υπάρχει κάποιο switch κοντά του. Αλλά επειδή το switch αυτο θα είναι μόνο για το NAS, δεν θέλω:

1. να έχει παρά μόνο-δύο εξόδους ethernet ή τέλος πάντων όσο λιγότερες γίνεται γιατί οι υπόλοιπες θα μου είναι άχρηστες!

2. να είναι όσο το δυνατόν μικρότερο (το switch) ώστε να μην πολυφαίνεται κοντά στον υπολογιστή!

Δημοσ.

1. Δεν υπάρχει switch κάτω από 5 θύρες, εκτός αυτών που συμπεριλαμβάνονται στα routers.

2. Από τα μικρότερα κοίτα τα Netgear για 100Mbps ή Gigabit δίκτυο.

Γιατί δεν θέλεις να συνδέσεις το NAS μέσω router και το βάζεις κοντά στο PC;

Η απόσταση στο ενσύρματο δίκτυο δεν έχει καμία επίδραση στην ταχύτητα μεταφοράς των δεδομένων.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί δεν θέλεις να συνδέσεις το NAS μέσω router και το βάζεις κοντά στο PC;

Έχεις δίκιο, κανονικά εκεί θα έπρεπε αλλά θέλω να κοσμεί το χώρο κοντά στον iMac! Να γουστάρω να το βλέπω δηλαδή!  :-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ισως με διπλη καρτα στο nas

Δεν το κατάλαβα!

Εννοείς να έχει το NAS δύο ethernet ports?

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.

Δεν το κατάλαβα!

Εννοείς να έχει το NAS δύο ethernet ports?

αυτο εννοει.υπαρχουν Nas που εχουν 2 ethernet ή αμα ειναι custom nas να εχει δυο καρτες δικτυου

Δημοσ.

Και οι δύο ethernet αυτές λειτουργούν σαν μπες εσύ βγες εσύ; Σαν daisy chain κάτι;

τις οριζεις οσο ξερω σαν οτι θες εσυ .παιζουν και σαν aggregation Νομιζω ακομα και στα ετοιμα Nas

Δημοσ.

Βασικά εγώ πάω για έτοιμο NAS που δεν έχει τέτοια δυνατότητα οπότε το switch είναι μονόδρομος, οπότε πρέπει να είναι το μικρότερο δυνατόν κλπ.

Δημοσ.

αν ηταν για Nas Θα πηγαινα σε hp microserver παρα σε wd κτλ.

1. Γιατί στα HP?

2. 2bay NAS έχει η HP με παθητική ψύξη?

Δημοσ.

1. Γιατί στα HP?

2. 2bay NAS έχει η HP με παθητική ψύξη?

α.τα wd ειναι απο τα πιο αργα Nas.για καλο nas θες αρκετα λεφτα,πχ Thecus κτλ.

απο εκει και περα πολλες φορες ειχαν μεσα green wd δισκους.της hp ειναι pc στην ουσια που απλα το κανεις nas.πολυ πιο γρηγορο και μπορει να κανει και αλλες δουλειες.οχι δεν εχει 2 bay.γενικοτερα πιο πολυ αξιζει μικρο Pc παρα nas αν ειναι να πας σε φτηνο nas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...