Fronimitis Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μεταξυ αυτων των 2 γιατι η αληθεια ειναι οτι εχω μπερδευτει αρκετσ.1)ποιο εχει την καλυτερη καμερα;2)ποιο εχει την καλυτερη αυτονομια;3Περα απο αυτα τα 2 ξερω ποιο ειναι καλυτερο αλλα θα ξενερωσω αν παρω το G και θελει φορτιση 2 φορες την μερα...οπως θα ξενερωσω αν χρειαστει να βγαλω καμια φωτογραφια κι ειναι χαλια τελειως...π.χ. το L9 ii της μητερας μου ειναι ξενερα στις φωτογραφιες...ετσι ειναι και το G;Πρωτη φορα εχω μπερδευτει τοσο και δεν εχω ξεκαθαρη εικονα για το τι θελω..Υγ.Στα χερια μου δεν εχω πιασει κανενα απο τα 2 για να ξερω.
Chris_85 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 1) Καλύτερη κάμερα έχει το σ4 μινι απ ότι διαβάζω, δεν το χω δεί για να εκφέρω άποψη. Το G έχει πολύ καλή κάμερα σε επαρκή φωτισμό, μέτρια (όπως τα περισσότερα κινητά) σε συνθήκες έλλειψης φωτός. Γενικότερα ένα μικρό + στο σ4. 2) Αυτονομία το G έχει 3μιση ώρες οθόνης σίγουρα με συνεχές σερφάρισμα. Βγάζει τη μέρα ανετότατα. Όταν τα πιάσεις στα χέρια σου η απάντηση θα είναι μονόδρομος. Υ.γ. διάβασε τα αντίστοιχα νήματα στο Myphone για να δείς ποιό κινητό έχει συνεχώς προβλήματα (wifi, σήμα κτλ) και ποιό φοράει μια απ τις καλύτερες και lag free roms στο android.
Fronimitis Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 1) Καλύτερη κάμερα έχει το σ4 μινι απ ότι διαβάζω, δεν το χω δεί για να εκφέρω άποψη. Το G έχει πολύ καλή κάμερα σε επαρκή φωτισμό, μέτρια (όπως τα περισσότερα κινητά) σε συνθήκες έλλειψης φωτός. Γενικότερα ένα μικρό + στο σ4. 2) Αυτονομία το G έχει 3μιση ώρες οθόνης σίγουρα με συνεχές σερφάρισμα. Βγάζει τη μέρα ανετότατα. Όταν τα πιάσεις στα χέρια σου η απάντηση θα είναι μονόδρομος. Υ.γ. διάβασε τα αντίστοιχα νήματα στο Myphone για να δείς ποιό κινητό έχει συνεχώς προβλήματα (wifi, σήμα κτλ) και ποιό φοράει μια απ τις καλύτερες και lag free roms στο android. Οπα παιζει θεμα με σημα και wifi στο μινι;Δεν το ηξερα αυτο... Αν βγαζει την μερα ανετα το g τοτε ναι μαλλον ειναι μονοδρομος.Ψιλοτρομαξα με καποια ποστς που διαβασα με την αυτονομια του γι'αυτο και ανοιξα θεμα.
Chris_85 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Για όταν βγήκε είναι στο μέσο όρο, περίπου όσο τα σ3, σ4, one, κτλ. Σκέψου με έβγαλε στρατό, σκίζοντάς το απο χρήση (φώτος, ιντερνετ, ταινίες, ebooks) χωρίς να αντιμετωπίζω θέμα με την αυτονομία του. (και φυσικά κανένα θέμα με όλα τα υπόλοιπα). Ίσως να ήθελα ένα κλικ πιο δυνατό ηχείο/δόνηση.. Σε αρκετές περιπτώσεις πάντως το προτιμούσα απο το ipad που είχα μαζί μου. Ά και η αυτόματη φωτεινότητα είναι άθλια και το μεγαλύτερο μείον της συσκευής κατ' εμέ.
Fronimitis Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Η αυτοματη φωτεινοτητα και στο G2 ειναι αθλια.Στο συγκεκριμενο τομεα δεν το κατεχει η Lg...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα