Ntenteras Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δεν είπες μόνο αυτό. Είπες ότι ο 801 είναι πολύ ενεργοβορος και η μπαταρία του Lumia θα κρατάει μισή μέρα. Αυτό που το στηρίζεις θέλω να μου πεις.
Noex Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δεν είπες μόνο αυτό. Είπες ότι ο 801 είναι πολύ ενεργοβορος και η μπαταρία του Lumia θα κρατάει μισή μέρα. Αυτό που το στηρίζεις θέλω να μου πεις. Το ιδιο λεμε φιλε μου! απλα Ελληνικα μιλαμε! οταν ο 805 θα εχει καλυτερη αυτονομια απο τον 801 αρα ταυτοχρονα ο 801 ειναι περισσοτερο Ενεργονοβορος! κ εχουμε κ λεμε! Μονο κ μονο απο μικρη εμπειρια να εχεις στα κινητα και ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΔΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ Π ΕΙΠΑ ΜΕ ΤΟΝ 801 Κ 805 για να το πουμε ποιο απλα! Το LGG2 με 3000mah μπαταρια κρατουσε μια μιση με 2 μερες χωρις wifi η δεδομενα κινητου ανοιχτα ενω με τα δεδομενα του κινητου ανοιχτα κρατουσε μια μερα! Δλδ το βραδι ηθελες σιγουρα φοριτιση γτ ησουν στο 30 με 25% !! Με το lumia 930 με 2400 mah μπαταρια 600mah κατω δλδ απο το G2 με την λογικη ΠΟΣΟ αυτονομια νομιζεις θα σου παρεχει το κινητο? (Πριν μπουμε στους επεξεργαστες 801 και 805 σου απαντησα απλα με την λογικη ) κ αν δν θες να το παμε με την λογικη! Αν ο 805 λογο του οτι θα ειναι καλυτερος επεξεργαστης εαν εχει μεγαλυτερες απαιτησεις κ ειναι περισσοτερο εργονοβορος το οποιοδηποτε κινητο με 2400 mah μπαταρια!! θα του πινει το αιμα.
Ntenteras Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Το ιδιο λεμε φιλε μου! απλα Ελληνικα μιλαμε! οταν ο 805 θα εχει καλυτερη αυτονομια απο τον 801 αρα ταυτοχρονα ο 801 ειναι περισσοτερο Ενεργονοβορος! κ εχουμε κ λεμε! Μονο κ μονο απο μικρη εμπειρια να εχεις στα κινητα και ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΔΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ Π ΕΙΠΑ ΜΕ ΤΟΝ 801 Κ 805 για να το πουμε ποιο απλα! Το LGG2 με 3000mah μπαταρια κρατουσε μια μιση με 2 μερες χωρις wifi η δεδομενα κινητου ανοιχτα ενω με τα δεδομενα του κινητου ανοιχτα κρατουσε μια μερα! Δλδ το βραδι ηθελες σιγουρα φοριτιση γτ ησουν στο 30 με 25% !! Με το lumia 930 με 2400 mah μπαταρια 600mah κατω δλδ απο το G2 με την λογικη ΠΟΣΟ αυτονομια νομιζεις θα σου παρεχει το κινητο? (Πριν μπουμε στους επεξεργαστες 801 και 805 σου απαντησα απλα με την λογικη ) κ αν δν θες να το παμε με την λογικη! Αν ο 805 λογο του οτι θα ειναι καλυτερος επεξεργαστης εαν εχει μεγαλυτερες απαιτησεις κ ειναι περισσοτερο εργονοβορο το οποιοδηποτε κινητο με 2400 mah μπαταρια!! θα του πινει το αιμα. Έχεις σοβαρό λογικό κενό. Πχ Η ρεαλ Μαδρίτη είναι καλύτερη από την ατλετικο Μαδρίτης, άρα συμπέρασμα η ατλετικο είναι κακή ομάδα. Αυτό μας λες ότι επειδή ο 805 είναι καλύτερος από τον 801, σημαίνει ότι ο 801 είναι κακός. Επίσης αυτά που λες είναι εμπειρικά παραδείγματα και όχι έρευνες οπότε όσα λες είναι εντελώς αβάσιμα. Και εγώ μπορώ να σου πω, και δεν θα σου πω ψέματα, ότι το nexus με τον 800 και 2600mAh βγάζει άνετα την μέρα, άρα και το 801 με λίγο μικρότερη μπαταρία δεν θα έχει πρόβλημα
Grey Warden Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Πάντως ένα κινητό ακόμα κι αν στο τέλος της ημέρας είναι πάνω από 50 τοις εκατό δεν βλέπω το λόγο να μην το φορτίζει κάποιος το βράδυ. Κοντά σε πρίζες... ζούμε. Κι αν φοβόμαστε τον χρόνο ζωής της μπαταρίας, την αλλάζουμε Όταν έρθει εκείνη η ώρα. (Κι εδώ έρχεται το πλεονέκτημα της αποσπωμενης μπαταρίας)
Noex Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Πάντως ένα κινητό ακόμα κι αν στο τέλος της ημέρας είναι πάνω από 50 τοις εκατό δεν βλέπω το λόγο να μην το φορτίζει κάποιος το βράδυ. Κοντά σε πρίζες... ζούμε. Κι αν φοβόμαστε τον χρόνο ζωής της μπαταρίας, την αλλάζουμε Όταν έρθει εκείνη η ώρα. (Κι εδώ έρχεται το πλεονέκτημα της αποσπωμενης μπαταρίας) Σιγουρα κοντα σε μπριζες ζουμε! αλλα οταν θα χρειαστεις τν αναγκη κ μπορει να εισαι μακρι απο μπριζα η φοτιστες! θα σ χρειαστει η αυτονομια φιλος Πάντως ένα κινητό ακόμα κι αν στο τέλος της ημέρας είναι πάνω από 50 τοις εκατό δεν βλέπω το λόγο να μην το φορτίζει κάποιος το βράδυ. Κοντά σε πρίζες... ζούμε. Κι αν φοβόμαστε τον χρόνο ζωής της μπαταρίας, την αλλάζουμε Όταν έρθει εκείνη η ώρα. (Κι εδώ έρχεται το πλεονέκτημα της αποσπωμενης μπαταρίας) οκ θα το δεις! Εδω εισαι κ εδω ειμαι! μονο μν τρεξετε να το προ παραγγειλετε.
Ntenteras Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Πάντως ένα κινητό ακόμα κι αν στο τέλος της ημέρας είναι πάνω από 50 τοις εκατό δεν βλέπω το λόγο να μην το φορτίζει κάποιος το βράδυ. Κοντά σε πρίζες... ζούμε. Κι αν φοβόμαστε τον χρόνο ζωής της μπαταρίας, την αλλάζουμε Όταν έρθει εκείνη η ώρα. (Κι εδώ έρχεται το πλεονέκτημα της αποσπωμενης μπαταρίας) Συμφωνώ με το πρώτο. Όσον αφορά την αποσπωμενη τώρα. Λογικά όταν τα παίξει η μπαταρία θα έχει τελειώσει ήδη η εγγύηση του κινητού, οπότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα να το ανοίξεις και να αλλάξεις ακόμα και αυτήν που δεν είναι αποσπωμενη. Το νόημα της αποσπωμενης είναι είτε να τη αντικαταστησεις εξ αρχής με μια μεγαλύτερη είτε να μπορείς να κουβαλάς μαζί σου δεύτερη και να αλλάζεις. Αλλά βγαίνουμε off topic οκ θα το δεις! Εδω εισαι κ εδω ειμαι! μονο μν τρεξετε να το προ παραγγειλετε. Δεν πρόκειται να τρέξουμε να το προπαραγγειλουμε γιατί σε αντίθεση με εσένα πρώτα περιμένουμε κάτι να βγει και να δοκιμαστεί και μετά κρίνουμε αν αξίζει η όχι. Δεν βγάζουμε αυθαίρετα συμπεράσματα αν κάτι είναι καλό ή κακό. 1
Noex Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Συμφωνώ με το πρώτο. Όσον αφορά την αποσπωμενη τώρα. Λογικά όταν τα παίξει η μπαταρία θα έχει τελειώσει ήδη η εγγύηση του κινητού, οπότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα να το ανοίξεις και να αλλάξεις ακόμα και αυτήν που δεν είναι αποσπωμενη. Το νόημα της αποσπωμενης είναι είτε να τη αντικαταστησεις εξ αρχής με μια μεγαλύτερη είτε να μπορείς να κουβαλάς μαζί σου δεύτερη και να αλλάζεις. Αλλά βγαίνουμε off topic Δεν πρόκειται να τρέξουμε να το προπαραγγειλουμε γιατί σε αντίθεση με εσένα πρώτα περιμένουμε κάτι να βγει και να δοκιμαστεί και μετά κρίνουμε αν αξίζει η όχι. Δεν βγάζουμε αυθαίρετα συμπεράσματα αν κάτι είναι καλό ή κακό. Δεν υπαρχουν αυθερετα συμεπερσματα! Εισαι ανημερωτος φιλε! Εγω το διαβασα αλλα δ μπορω να βρω το λινκ τωρα να στο στειλλω οτι ο snap drago 805 Εχει πολυ χαμηλό voltage για αυτο δκ δν ειναι τοσο εργονοβορος απο τον 801 οπως λες κ εσυ. Φανταζομαι οτι εισαι απο τους τυπους π δν ηξερες οταν βγηκε το Galaxy s5 οτι θα ακολοθησει και καλυτερο μοντελο Galaxy s5 (To prime ας πουμε) Οι περισσοτεροι δν το ηεξεραν κ ετρεξαν κ το πηραν! Φαγαν ομως το αγγουρακι.. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2014 από stormrain Μην εκτοξευεις χαρακτηρισμους
StigmaX Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Ήρεμοι είμαστε. Το μόνο που ζητήσαμε είναι ένα λινκ με benchmark που να αποδεικνύει ότι ο 801 είναι ενεργοβορος και ότι ο ακυκλοφόρητος ακόμη 805 θα έχει καλύτερη ενεργειακή απόδοση. Αλλά από αυτά τίποτα. Μόνο πυροτεχνηματα του τύπου μακρυά από το 930 γιατί έχει χάλια μπαταρία λόγο του 801 ακούμε... 1
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Λοιπον κοιταξτε πως θα γινει το ολο θεμα για να εχουμε και καλη λειτουργια και να ειμαστε χαρουμενοι κι εγω να πινω τον καφε μου διαβαζοντας τα γραπτα ενηλικων. Τα offtopic μηνυματα εφυγαν. Αποφυγετε χαρακτηρισμους στη συζητηση. Βασικα αποφυγετε χαρακτηρισμους γενικοτερα και αν θελετε συζητηστε ο,τι σας στενοχωρει μεσω ΠΜ. Αν διαπιστωσετε κατι που σας προσβαλει ριξτε αναφορα. Μην ξεκατινιαζεστε. Αν θελετε να κρινετε τα γραπτα και τα points του συνομιλητη σας by all means, feel free. Αν θελετε να κρινετε τον ΙΔΙΟΝ τον συνομιλητη σας, ΜΗΝ το κανετε. Απαγορευεται και ειναι και ανωριμο. Στο επομενο fail που θα δω θα κλειδωθει το θεμα και πεταχτω στην ενοτητα του Μπλα Μπλα. Κthnxbye
Spartan117 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Θα το ξανά αναφέρω μιας και τρώγεστε. Από εμπειρία χρήσης με το HTC one m8 που έχει τον 801 στα 2.3 ghz και 2600mAh μπαταρία, μου κρατάει πάνω από μέρα με βαριά χρήση (wifi ανοιχτό όλη την ώρα, παιχνίδια, βίντεο, μουσική κτλ). 1
Grey Warden Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Θα το ξανά αναφέρω μιας και τρώγεστε. Από εμπειρία χρήσης με το HTC one m8 που έχει τον 801 στα 2.3 ghz και 2600mAh μπαταρία, μου κρατάει πάνω από μέρα με βαριά χρήση (wifi ανοιχτό όλη την ώρα, παιχνίδια, βίντεο, μουσική κτλ). Πόσες ώρες ανοιχτή οθόνη;
Spartan117 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Πόσες ώρες ανοιχτή οθόνη; Τώρα τι να σου πω δεν μετράω τις ώρες αλλα ένα 3-4ωρο το κλείνει μιας και έχω λιώσει το injustice.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα