Ntenteras Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Ρε σε αυτή που λες τριπλασιαζει τον όγκο του κινητού. Τούβλο κανονικό το κάνει.
Grey Warden Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Καλά υπάρχουν και μικρότερες μπαταρίες πιο normal μεγέθους. Προς το παρόν δεν το σκέφτομαι.
Noex Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Εγώ λέω lumia 930 ΜΑκρια απο το lumia 930 με snap dragon 801 epejergasth και 2400mah μπαταρια ουτε μεχρι το παρκακι το σκυλο σ δεν θα πηγαινεις κ θα θες φορτιση!! Ο καλος κ οικονομικος σε ενεργεια επεξεργαστης ειναι ο snap dragon 805!εκει αφοβα να παρεις κινητο με χαμηλη αυτονομια! κ παλυ ομως στο 20014 ζουμε! γτ να σου αποφορτιζεται το κινητο σε μιση μερα δλδ! Αφου μπορεις κ με αλλες επιλογες κ καλυτερες κ να εχεις αυτονομια μιαμιση με 2 μερες! αναλογα με την χρηση!! να κοιταμε κ λιγο μπροστα παιδες! ¨ ) Ότι νομίζει ο καθένας ας το αναφέρει παιδιά .Chris γιατί θα προτιμήσεις το S5 μακρια απο το Galaxy to s5! αποφορτιζετιαι πολυ γρηγορα λογο snap dragon 801! και καμια κδιαφορα με το s4 μονο η καμερα του! εγω σαν ηλιας θα το ονομαζα Galaxy s4s οχι S5 σιγουρα! Ανεμενε για το S5 το prime! ekei χωσου ανεπιφυλατκα!! η το LGG3!!!!!!!!
Calexako Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Ρε παιδιά,σοβαρευτείτε λίγο που έχετε άποψη για την αυτονομία του 930 και του s5 ενώ δεν τα έχετε πιάσει καν στα χέρια σας. Ο άλλος λέει σε μισή μέρα θα σου αποφορτίζεται.Έλεος. 1
Spartan117 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Ναι αλλά η αποσπομενη μπαταρία έχει το εξής θετικό. Μπορείς να έχεις μια δεύτερη μαζί σου. Επίσης αν πάρεις έναν μικρό φορτιστή 2ης μπαταρίας όπως του Note 3 μπορείς να έχεις μόνιμα μια 2η μπαταρία φορτισμένη και γλυτώνεις χρόνο φόρτισης. Έχω να φροντίσω το Note 3 περίπου ένα μήνα. ;-) Πληροφοριακά πάντως εγώ που έχω το m8 με πολύ χρήση καθημερινά μου βγάζει πάνω από μέρα άνετα.
StigmaX Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 ΜΑκρια απο το lumia 930 με snap dragon 801 epejergasth και 2400mah μπαταρια ουτε μεχρι το παρκακι το σκυλο σ δεν θα πηγαινεις κ θα θες φορτιση!! Ο καλος κ οικονομικος σε ενεργεια επεξεργαστης ειναι ο snap dragon 805!εκει αφοβα να παρεις κινητο με χαμηλη αυτονομια! κ παλυ ομως στο 20014 ζουμε! γτ να σου αποφορτιζεται το κινητο σε μιση μερα δλδ! Αφου μπορεις κ με αλλες επιλογες κ καλυτερες κ να εχεις αυτονομια μιαμιση με 2 μερες! αναλογα με την χρηση!! να κοιταμε κ λιγο μπροστα παιδες! ¨ ) μακρια απο το Galaxy to s5! αποφορτιζετιαι πολυ γρηγορα λογο snap dragon 801! και καμια κδιαφορα με το s4 μονο η καμερα του! εγω σαν ηλιας θα το ονομαζα Galaxy s4s οχι S5 σιγουρα! Ανεμενε για το S5 το prime! ekei χωσου ανεπιφυλατκα!! η το LGG3!!!!!!!! Ο απόλυτος ορισμός της αμάθειας... Μην πάρεις τίποτα φέτος, γιατί του χρόνου τα τηλέφωνα θα γίνουν καλύτερα. Ντάρι νταρι, νταρι νταρι... 4
vrwmiaris Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δεν έχω καταλάβει από που προκύπτει ότι όσα κινητά φοράνε τον 801 έχουν υψηλή κατανάλωση Δεν έχω καταλάβει από που προκύπτει ότι όσα κινητά φοράνε τον 801 έχουν υψηλή κατανάλωση
billpao Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Πάντως το Nokia Lumia 525 που έχω δεν έχει καθόλου lag. Είναι καλή συσκευή για 115€. Sent from my RM-998_apac_malaysia_935
kataramenos32 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Πάντως το Nokia Lumia 525 που έχω δεν έχει καθόλου lag. Είναι καλή συσκευή για 115€. Sent from my RM-998_apac_malaysia_935 Ναι δεν ειπε κανεις το αντιθετο αλλα οπως ανεφερα και στο αρχικο ποστ μιλαμε κυριως για ακριβες συσκευες και οχι των 100€
margaritagr Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Πάντως με την έλευση του θα πέσει η τιμή του Note 3 κατα πολύ και δεν ξέρω κατα πόσο θα αξίζει η αγορά του στην αρχική υψηλή τιμή. Αυτο σκεφτομαι.. Μηπως ειναι μ@λακια τη στιγμη που φτασαμε μεσα Μαϊου να παει κανεις ν αγορασει τωρα το 3 :/
Noex Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Ρε παιδιά,σοβαρευτείτε λίγο που έχετε άποψη για την αυτονομία του 930 και του s5 ενώ δεν τα έχετε πιάσει καν στα χέρια σας. Ο άλλος λέει σε μισή μέρα θα σου αποφορτίζεται.Έλεος. ξερω απο αυτονομια μπαταριας ομως! κ απο επεξεργαστες!Θα εχει υπερκαταναωλση μπαταριας οχι απλα καταναλωση! Ο απόλυτος ορισμός της αμάθειας... Μην πάρεις τίποτα φέτος, γιατί του χρόνου τα τηλέφωνα θα γίνουν καλύτερα. Ντάρι νταρι, νταρι νταρι... Ειρωνιες αλλου! κ ασε τα νταρια νταρι! Ξερω πολυ καλα τι σου λεω! ουτε γνωριζεις τι κινητα μπορει να εχω πιασει στα χερια μου ουτε τπτ! Για αυτο να σεβεσαι την γνωμη μου οπως κ εγω την δικη σου!Τωρα αν στο σπιτι σου σε εμαθαν να εισαι ουρακοταγκος και να μην σεβεσαι αυτο ειναι αλλο καπελο!
Ntenteras Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Απέδειξε μας αυτό που λες. Πολύ θα ήθελα να δω στατιστικά για τις καταναλώσεις του 800 και του 801.Οχι τίποτα άλλο, να ξέρουμε και τι παίρνουμε.
kataramenos32 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Ας ριξουμε και εναν ακομη ασιατη http://www.gsmarena.com/pantech_vega_iron2_goes_official_with_snapdragon_801_chipset_-news-8473.php
Noex Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Απέδειξε μας αυτό που λες. Πολύ θα ήθελα να δω στατιστικά για τις καταναλώσεις του 800 και του 801.Οχι τίποτα άλλο, να ξέρουμε και τι παίρνουμε. Εγω ειπα οτι ο 805 θα εχει λιγοτερη καναταλωση απο οτι ο 801 αυτο ειπα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα