Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

3G:UMTS 900/2100MHz;

2G:GSM 900/1800/1900MHz

τη σημαίνει αυτό ρε παιδιά? θα δουλεύει κανονικά το 3g στην Ελλάδα? 

Δημοσ.

Σου προτεινω ανεπιφυλακτα τα παρακατω. Μιας και ειναι δοκιμασμενα και εχω φερει μερικα κομματια για φιλους φιλες

Lenovo A850

Zte 967s

Best value for money...

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα και εγώ το Hongmi 1s. Το έχω παραγγείλει ήδη για τον αδελφό μου και το περιμένω.

Όντας κάτοχος ο ίδιος του Mi2s μόνο τα καλύτερα έχω να πω για την ΧΙΑΟΜΙ. Αλλά και η ΡΟΜ που φοράνε είναι επισης απίστευτη σε παραμετροποίηση. Και το 3G του δουλεύει μια χαρά και ελληνικά έχει κανονικά. Όσο για εγγύηση που φοβούνται οι περισσότεροι, η εικόνα που μου δίνει η συσκευή ειναι πως δεν θα την χρειαστώ ποτέ!

Παναγιώτης

Δημοσ.

Μια και ειδα το ποστ σου να σε ρωτήσω, περιμένω το Mi3 εχει εγκατεστημένο το play της google, γιατί κάποιοι μου λενε οτι δεν υπάρχει

Θα σου πρότεινα και εγώ το Hongmi 1s. Το έχω παραγγείλει ήδη για τον αδελφό μου και το περιμένω.

Όντας κάτοχος ο ίδιος του Mi2s μόνο τα καλύτερα έχω να πω για την ΧΙΑΟΜΙ. Αλλά και η ΡΟΜ που φοράνε είναι επισης απίστευτη σε παραμετροποίηση. Και το 3G του δουλεύει μια χαρά και ελληνικά έχει κανονικά. Όσο για εγγύηση που φοβούνται οι περισσότεροι, η εικόνα που μου δίνει η συσκευή ειναι πως δεν θα την χρειαστώ ποτέ!

Παναγιώτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...