Προς το περιεχόμενο

Age of Mythology: Extended Edition

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κολπο που λες ειναι το xres=1920 yres=1200 και να βαλεις επιλογη play in window; Ετσι μου τα δειχνει πολυ καλυτερα.

Ακριβώς. Το play in window δεν είναι απαραίτητο.

Δημοσ.

Βασικα εμενα μονο με το play in windows μου εχει βελτιωμενη αναλυση, το xres=1920 yres=1200 δεν αλλαζει κατι, ειτε το εχω, ειτε οχι. Παντως μια χαρα full screen παιζει. Παραξενο..

Δημοσ.

Καλη φαση. Βεβαια μονο καλυτερα γραφικα εχει απο το προηγουμενο, αλλα και παλι ισως το αγορασω, μονο και μονο για το online κομματι.

Απλα αυτη η αναλυση σε ζαλιζει που τα δειχνει τοσα μικρα, οποτε ζουμαρω ενα κλικ με το ποντικι και ειναι κομπλε.

Αναρωτιεμαι. Γινεται να κερδιζει ο zeus τον oranos titan ai ή ειναι ακατορθωτο; Γενικα τους τιτανες και συγκεκριμενα ο zeus. Χανω μεσα σε 10 λεπτα..

Το 100% handicap ειναι τρελο, ποσο μαλλον που παιρνω και Δια, ο οποιος υστερει οταν εχει αντιπαλο τον Ουρανο.

Εψαξα για καποιο replay στο ιντερνετ, αλλα δεν βρηκα κατι. Μαλλον κανεις δε το εχει καταφερει και λογικα δεν γινεται.. Εκτος και εαν χρησιμοποιησεις τα γνωστα exploits με τους τοιχους, το οποιο δεν θελω.

Δημοσ.

Παντως online στο steam δεν ξεπερναει τα 1200 ατομα σχεδον ποτε.. Δεν ξερω εαν αξιζει να το αγορασω. Αν και μου αρεσει παρα πολυ το παιχνιδι και παιζω το προηγουμενο μεσω voobly.

• 1 χρόνο αργότερα...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καποιος κατοχος του παιχνιδιου να μας πει πως τα παει στο Online κομματι; Αρκετοι παραπονιουνται για κολληματα με την εκδοση του steam και λενε να αγορασουμε καλυτερα το δισκακι. Αλλα δε το βρισκω πουθενα απο Ελλαδα.

Λεω να ξαναθυμηθω τα παλια!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω τη gold έκδοση σε γνήσιο απο τότε που βγήκε. Ξέρει κανείς Πώς θα το κάνω να παίξει σε win10?

Επεξ/σία από ilias78
  • 3 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...