johnny.tifosi Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Ανοίγω το θέμα μιας και η κυκλοφορία του παιχνιδιού πέρασε στα ψιλά. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε χτες στο steam. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί άλλοι έλιωσαν με το AOM στα μικράτα τους οπότε ας μαζευτούμε εδώ να πούμε εντυπώσεις. 3
Luxx Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Με το online τι θα παιξει; Καθε παιχνιδι θα εχει δικο του ξεχωριστο; Εννοω το καινουριο και το παλιο AOM.
michael92 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 28 ευρώ, αν είναι δυνατόν... Νόμιζα θα κάνει 5-6 ευρώ ήθελα να το πάρω και μετά έπαθα σοκ
zeniath Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Ε μα, είμαστε τρελοί δηλαδή; Έκαναν ακριβώς το ίδιο με το Baldur's Gate που κόστιζε στα ίδια λεφτά. Βρήκαν τους wannabe gamer hipsters και αρμέγουν? Δε μπορώ να καταλάβω ποιος άνθρωπος στα λογικά του θα το αγόραζε σε τέτοια τιμή. Όλοι αυτοί που το αγοράζουν πάντως κάνουν κακό στο gaming industry γιατί αν αγοράζουν ένα παιχνίδι τόσο παλιό με 2 - 3 visual effects καινούρια σε αυτή την τιμή, πως μετά οι εταιρίες να μην κοστολογούν τα καινούρια παιχνίδια τους στα 50ευρώ σαν στάνταρ τιμή. Η άποψη αυτή δεν έχει να κάνει καθόλου με το παιχνίδι καθαυτό καθώς ήταν, είναι και θα είναι, ένα από τα καλύτερα RTS που έχω παίξει και λιώσει όταν ήμουν στα νιάτα μου. Ducktales, Baldur's Gate, Age of Mythology, Age of Empires 2 κλπ από την μία λες τι ωραία που τα "ανασταίνουν", αλλά από την άλλη βλέπεις πόσο πρόβατα μας θεωρούν οι εταιρείες όταν τα τιμολογούν σε τέτοιες τιμές και υπάρχει κόσμος που τα αγοράζει. 8
Tobajara Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Έκαναν ακριβώς το ίδιο με το Baldur's Gate που κόστιζε στα ίδια λεφτά. Αν λες για το Baldur's Gate: Enhanced Edition, είχε κυκλοφορήσει στα 15 ευρώ.
zeniath Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Μιλάω για το Baldur's Gate II: Enhanced Edition στα 23 ευρώ
Tobajara Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 A, OK, δεν το ήξερα καν πως είχε κυκλοφορήσει η Enhanced και του 2. Αλητεία όντως. 1
Luxx Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Εβαλα το age of mythology για να παιξω online ( Το παλιο παιχνιδι ) και δεν με αφηνε να μπω. Μετα ειδα σε φορουμς, οτι η eso σταματησε εδω και καιρο το online για το συγκεκριμενο παιχνιδι, επειδη δεν ειχε αρκετο κοσμο.. Και μετα μου λετε να αγοραζω αυθεντικα παιχνιδια.. 50 ευρω ειχα δωσει για το AOM μαζι με το expansion, και τωρα που ειπα να θυμηθω τα παλια, μπας και αγορασω το ανανεωμενο παιχνιδι, δε με αφηνει να παιξω online.. ΑΙΣΧΟΣ. 1
michael92 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Τουλάχιστον όταν κλείνουν οι επίσημοι servers, να αφήνουν fanbased να λειτουργούν, να βγάζουν ένα patch ή κάτι που να το επιτρέπει.
Luxx Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Επαιξα μερικα παιχνιδια μεσω voobly. Καλη φαση. Αυτη τη στιγμη εχει 315 ατομα online. Οχι και ασχημα. Ψιλοπορωθηκα, βλεπω να αγοραζω και το extended, και ας κανει και 28 ευρω. 1
Anubis13 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Eνταξει αν και οταν φτασει 4 ευρω κατι θα γινει, να ξαναπληρωσουμε ενα παιχνιδι 15ετιας παει πολυ. 2
johnny.tifosi Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Από την λίγη ώρα που το έπαιξα πιστεύω ότι δεν αξίζει ούτε για αστείο να πληρώσει κάποιος 28 ευρώ για αυτό το παιχνίδι. Τα γραφικά είναι ελάχιστα βελτιωμένα, η υποστήριξη υψηλής ανάλυσης μπορεί να γίνει και στο παλιό παιχνίδι με ένα κολπάκι μισού λεπτού και δεν υπάρχει κανένα σημαντικό πρόσθετο. Άσε που για κάποιο λόγο έχει βαρύνει και δεν τρέχει ομαλά ακόμα και στο καινούριο λάπτοπ μου (!)
Tmark Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Το βρήκαν το κόλπο οι εταιρειούλες και βγάζουν re-releases έτοιμων παιχνιδιών με ένα steam integration - widescreen resolutions και ζητάνε 20+ ευρώ.
Luxx Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Από την λίγη ώρα που το έπαιξα πιστεύω ότι δεν αξίζει ούτε για αστείο να πληρώσει κάποιος 28 ευρώ για αυτό το παιχνίδι. Τα γραφικά είναι ελάχιστα βελτιωμένα, η υποστήριξη υψηλής ανάλυσης μπορεί να γίνει και στο παλιό παιχνίδι με ένα κολπάκι μισού λεπτού και δεν υπάρχει κανένα σημαντικό πρόσθετο. Άσε που για κάποιο λόγο έχει βαρύνει και δεν τρέχει ομαλά ακόμα και στο καινούριο λάπτοπ μου (!) Το κολπο που λες ειναι το xres=1920 yres=1200 και να βαλεις επιλογη play in window; Ετσι μου τα δειχνει πολυ καλυτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα