Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και εγω οταν πειρα την GL2460 μετα απο 1 μηνα χρησης μου εβγαλε ενα πιξελακι.

δεν κατάλαβες προφανώς,δεν έχω καμμένα pixel,αλλα μπορώ να δω όλα τα pixel,είναι σαν θολή,κατάλαβες?

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για χαρα παιδια. Εχω και γω το ιδιο (προβλημα;;) Εχω την asus mx239h και βλεπω ολα τα πιξελ ειδικα στο μπλε και το γαλαζιο και στ ανοιχτα χρωματα. Επειδη ειχα παντα tn panel μια viewsonic 22' 1680x1050 και δεν εβλεπα ποτε ουτε ενα πιξελ, μηπως ειναι θεμα ips panel; Για να καταλαβετε πως, σ αυτο το λινκ ειναι καποιος που ποσταρε μια photo ετσι οπως τα δειχνει και η δικια μου http://www.tomshardware.co.uk/forum/380945-33-pixels-microblocks-1080p-monitor-uglyΕχω δοκιμασει ν αλαξω καλωδια αλλα τπτ. εβαλα διαφορες ρυθμησεις παλι τπτ

Δημοσ.

Μάλλον θα πρόκειται για ελαττωματικό κομμάτι αν έχεις ακόμα δικαίωμα επιστροφής επικοινώνησε με το κατάστημα . Μήπως είναι η οξύτητα (sharpness) στο 100% ;   

Δημοσ.

ναι στο 100% ειναι αλλα και να το κατεβασω δεν αλαζει κατι

βλεπω κι αυτον εδω οταν ζουμαρει και φαινετε η κοκκινη μπαρα παλι φαινονται τα πιξελ (εχει την ιδια οθονη) www.youtube.com/watch?v=8dUR33UunAc

Δημοσ.

Παλιά είχαν ένα θέμα με τα pixel τα ips αλλά αυτή η οθόνη έχει καινούργιο πανελ και υποθέτω ότι είναι προβληματικό το συγκεκριμένο κομμάτι . 

Δημοσ.

Βασικά το πρόβλημα εντοπίζεται μόνο με Nvidia κάρτες η AMD δεν έχει τέτοια θέματα το αντίθετο μάλιστα με κάποιες ρυθμίσεις αυξάνει ελαφρώς την αντίθεση

Δημοσ.

Σαν τι ρυθμισεις να βαλω; ισως κατι απο το ccc ; απο τις ρυθμισεις της οθονης, αμα την κανω σκοτινη σαν να φτιαχνει λιγο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...