Hal9000 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Η Meizu, ένας από τους πιο γνωστούς κινέζους κατασκευαστές smartphone, ετοιμάζεται να κάνει σύντομα την επίσημη εμφάνιση της και στην Ελλάδα.Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα deasy, τη διανομή των κινητών τηλεφώνων της Meizu στη χώρα μας έχει αναλάβει η εταιρεία TCCM, με το Meizu MX3 να είναι το πρώτο smartphone που θα διατεθεί στην ελληνική αγορά από τον προσεχή Ιούλιο. Το Meizu MX3 παρουσιάστηκε προς τα τέλη της προηγούμενης χρονιάς και ξεχωρίζει για τα πολυ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με την τιμή λιανικής πώλησης, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αυτή θα οριστεί στα €340. Διαθέτει οθόνη 5.1 ιντσών με ανάλυση 1800 x 1080 pixels (411ppi), οκταπύρηνο επεξεργαστή, 2 GB RAM, 16GB αποθηκευτικού χώρου χωρίς δυνατότητα επέκτασης, 8MP κύρια κάμερα με LED Flash καθώς και μια δεύτερη στο εμπρόσθιο μέρος των 2MP. Η αυτονομία του αναμένεται να κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα εξαιτίας της μπαταρίας των 2.400 mAh ενώ ως smartphone στηρίζεται στην πλατφόρμα Android της Google και συγκεκριμένα στην έκδοση 4.4.2 KitKat η οποία κυκλοφόρησε για τη συγκεκριμένη συσκευή τον περασμένο μήνα. Site: Deasy
panaggiotis Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Πολυ καλή κίνηση, αμα η τιμη ειναι στα 340, θα πιασει τοπο! Μια διόρθωση: 4.4.2 και οχι 4..4.2
kosegdit Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Γιατί εμένα μου φαίνεται να έχει χειρότερα specs από άλλα πιο επώνυμα και φθηνότερα smartphones, όπως το LG G2, το Nexus 5 και το Galaxy S4; 1
Twoface Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Ποτε θα μάθει ο Έλληνας να συγκρίνει τις τιμές με βάση των επίσημο εισαγωγέα και όχι την τιμή της παραεισαγωγης ;;; 2
Havik Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Ποτε θα μάθει ο Έλληνας να συγκρίνει τις τιμές με βάση των επίσημο εισαγωγέα και όχι την τιμή της παραεισαγωγης ;;; Παρεισαγωγή ή όχι τι σημασία έχει? Σημαντικό είναι να είναι αξιοπρεπές το κατάστημα που το αγοράζεις και να σε καλύψει σε περίπτωση ανάγκης. 3
panagi0tisgr Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Αν ήταν 4G θα το σκεφτόμουν σοβαρά. Αλλά δεν έχει και μαζί με την μπαταρία αυτή με προβληματιζει. Πάντως ωραία συσκευή και σε πολύ καλή τιμή
nikchris Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Τον Ιουλιο; Μια ολοκληρη ζωη δηλαδη. Φυσικα και ειναι ακριβο, τοτε το G2 θα εχει πεσει και αλλο, γιατι καποιος να παρει το MX3; (που φοραει και exynos->μακρυαααα) Ποτε θα μάθει ο Έλληνας να συγκρίνει τις τιμές με βάση των επίσημο εισαγωγέα και όχι την τιμή της παραεισαγωγης ;;; Αν η παραεισαγωγη εχει επισημη εγγυηση, δεν ενδιαφερει κανεναν η επισημη τιμη. 1
theoklis Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Αντε με το καλο και το oneplus one......κατι ειπα ε... 1
StigmaX Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Στους κινέζους κάνει 250€ ... 100€ καπέλο μήπως είναι πολλά; Άπατο θα πάει, όταν έχεις στα ίδια λεφτά το Nexus 5 αγορασμένο απο Wind me 2 χρόνια εγγύηση. Και αφήνω απέξω τον ανταγωνισμό απο παραεισαγωγές του σκρούτζ.
isim Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Ποτε θα μάθει ο Έλληνας να συγκρίνει τις τιμές με βάση των επίσημο εισαγωγέα και όχι την τιμή της παραεισαγωγης ;;; Ποτε γιατι δεν συμφερει
Twoface Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 και γιατί δεν περιμένετε να το συγκρίνεται με την τιμή παραεισαγωγης του ;; ώρες ώρες απορώ ....
koulouri Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Επειδή έχω μια εικόνα για το πως κινείται η αγορά.. 330€ το gs4 με ίδια specs και από μια μεγάλη εταιρία όπως η Samsung 340€ το παραπάνω από μια εταιρία άγνωστη... Άγνωστη σκέτο.. Και εγώ που ασχολούμαι πρώτη φορά την ακούω.. Και το LG g2 στα ίδια λεφτά πρεπει να κινείται και πάλι με τα ίδια specs
djuan1988 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Επειδή έχω μια εικόνα για το πως κινείται η αγορά.. 330€ το gs4 με ίδια specs και από μια μεγάλη εταιρία όπως η Samsung 340€ το παραπάνω από μια εταιρία άγνωστη... Άγνωστη σκέτο.. Και εγώ που ασχολούμαι πρώτη φορά την ακούω.. Και το LG g2 στα ίδια λεφτά πρεπει να κινείται και πάλι με τα ίδια specs Το ότι είναι ακριβό δεν το αμφισβητεί κανείς, αλλά άγνωστη δεν είναι. Μάλλον εσύ δεν έχεις ασχοληθεί όσο νομίζεις. 11
giorgoslouk Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Το ότι είναι ακριβό δεν το αμφισβητεί κανείς, αλλά άγνωστη δεν είναι. Μάλλον εσύ δεν έχεις ασχοληθεί όσο νομίζεις. Ακριβώς αυτό. 1
jimex Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 και γιατί δεν περιμένετε να το συγκρίνεται με την τιμή παραεισαγωγης του ;; ώρες ώρες απορώ .... Γιατί σε τέτοιες κινεζιές δε βλέπεις τρελές διαφορές... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα