cambo99 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Πάντως με 5 ευρώ κάρτα σε sim κάθε 3 μήνες και 30-40 ευρώ αγορά συσκευής + εγκατάσταση από γνώστη ηλεκτρικών, θα μπορούσε να βλέπει μόνος του που είναι το αυτοκίνητο και να κάνει και παπάδες και να μην έχει τρίτο άτομο γνώση των κινήσεών του. Άποψή μου πάντα, έτσι το έχω εδώ και 2 χρόνια και είμαι πολυ πολύ ευχαριστημένος!
pkk1 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Ενδιαφέρομαι να βάλω gps car tracker. Διάβασα κάποιες αναρτήσεις οι οποίες με κατατόπισαν αρκετά, καθώς δεν είχα ιδέα. Βρήκα αυτό https://www.ebay.com/itm/Mini-SPY-Vehicle-GSM-GPRS-GPS-Tracker-Car-Vehicle-Tracking-Locator-Device-TK102B/351568615458?_trkparms=aid%3D555017%26algo%3DPL.CASSINI%26ao%3D1%26asc%3D20180214111925%26meid%3D5cf3d982ab6d4d7ea887a185a206c919%26pid%3D100505%26rk%3D1%26rkt%3D1%26%26itm%3D351568615458&_trksid=p2045573.c100505.m3226 Θέλω να ρωτήσω αν θα χρειαστώ κάποιο άλλο παρελκόμενο π.χ. για σύνδεση με την μπαταρία του αυτοκινήτου ή οτιδήποτε άλλο. Εννοείται ότι θα χρειαστώ sim
ozric Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μπορεί κάποιος να διαφωτίσει εμάς που δεν έχουμε ασχοληθεί με ένα πλήρες "πακετακι" αγοράς; Αυτό που ενδιαφέρει κυρίως είναι η ενημέρωση με sms και φυσικά το live tracking.Επισης για να συνδεθεί το gps με ρεύμα και νά μην χρειάζεται φόρτιση χρειάζεται και κάποιο άλλο τροφοδοτικό η περιλαμβάνονται όλα στο πακέτο;;; Πχ αν αγοράσεις ένα τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/7068054/OEM-TK-102B.html και μία sim είσαι έτοιμος;;; Ξέρω ότι έχουν αναφερθεί όλα αλλά επειδή το νήμα έχει αρκετά χρόνια που έχει ανοιχτεί ζήτω μια πιο πρόσφατη ενημέρωση. Ευχαριστώ
cambo99 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Συνήθως όλα τα tracker εχουν επαναφορτιζομενη μπαταρια. Οπότε το συνδέεις στην μπαταρία του αυτοκινήτου αναγκαστικά και φορτίζει από εκεί ... Το live tracking συνήθως είναι συνδρομητική υπηρεσία και δεν υπάρχει σε φθηνα tracker. Με sms δουλεύουν μια χαρά κατά την άποψή μου. Δεν χρείαζεται να έχεις και internet στην sim... και η κατανάλωση της μπαταρίας είναι μικρότερη. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από cambo99
Doubt Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 23 λεπτά πριν, ozric είπε Πχ αν αγοράσεις ένα τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/7068054/OEM-TK-102B.html και μία sim είσαι έτοιμος;;; Σίγουρα θα χρειαστείς τροφοδοτικό 12 V to USB, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι κατάλληλο ή καλό ή το συνιστώ... Αν δεις εδώ γράφει "φορητή συσκευή" https://dikarto.gr/gps-trackers/gps-tracker-tk102b Φαντάζομαι πως το Ι.Χ. έχει αξία κάποιες χιλιάδες ευρώ, οπότε ψάξε για κάτι καλύτερο. Π.χ. https://www.skroutz.gr/s/8064536/Coban-GPS103-B.html
kostavros Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα στο φόρουμ. Γράφω για πρώτη φορά. Είδα το ενδιαφέρον θέμα και Προσπαθώ και εγώ να βγάλω άκρη. Αυτό που έχω μπερδευτεί είναι κυρίως αν θέλει στη σιμ να έχει η Όχι ίντερνετ. Γιατί άλλοι που ρώτησα λένε θέλει και άλλοι όχι. Και δεύτερον μια μάρκα συναγερμού πετρολ νομίζω μου την είπε ξέρει κανείς αν είναι καλή? Ευχαριστώ προκαταβολικά
cambo99 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 55 minutes ago, kostavros said: Καλησπέρα στο φόρουμ. Γράφω για πρώτη φορά. Είδα το ενδιαφέρον θέμα και Προσπαθώ και εγώ να βγάλω άκρη. Αυτό που έχω μπερδευτεί είναι κυρίως αν θέλει στη σιμ να έχει η Όχι ίντερνετ. Γιατί άλλοι που ρώτησα λένε θέλει και άλλοι όχι. Και δεύτερον μια μάρκα συναγερμού πετρολ νομίζω μου την είπε ξέρει κανείς αν είναι καλή? Ευχαριστώ προκαταβολικά Θέλεις ίντερνετ μόνο αν θα έχεις συσκευή με κάποιο πρόγραμμα που θα καταγράφει συνεχώς την πορεία του αυτοκινήτου. Με sms όμως βλέπεις εσύ όποτε θέλεις την τοποθεσία του αυτοκινήτου. Για μένα είναι καλύτερα να μην χρησιμοποιείς ίντερνετ. Με το ίντερνετ αν κλείσει ο σέρβερ της εταιρίας κάποια στιγμή δεν θα βλέπεις τίποτα, ενώ ο τρόπος με τα μηνύματα χρησιμοποιεί το google maps , οπότε θα δουλεύει πάντα. 1
kostavros Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Άρα καλύτερα μόνο μηνύματα να μην μπλέξω καθολου με ίντερνετ. Και μηνύματα στέλνει συνέχεια? Η μόνο όταν θελήσω εγώ να εντοπίσω που είναι το αυτοκινητο? Για να δω και τι κάρτα σιμ με συμφέρει να πάρω.
paylidis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, kostavros είπε Άρα καλύτερα μόνο μηνύματα να μην μπλέξω καθολου με ίντερνετ. Και μηνύματα στέλνει συνέχεια? Η μόνο όταν θελήσω εγώ να εντοπίσω που είναι το αυτοκινητο? Για να δω και τι κάρτα σιμ με συμφέρει να πάρω. μυνημα στελνει οταν του ζητησεις να στειλει (μεσω αναπαντητης ή sms αναλογα το μοντελο που θα παρεις). Ενα καρτοκινητο με 5€ καρτα το τριμηνο ειναι αρκετό 1
cambo99 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Εγώ το έχω συνδέσει και με έναν συναγερμό Clifford και όταν χτυπάει ο συναγερμός μου στέλνει επίσης μήνυμα. Κατά τα άλλα κάνεις μια αναπάντητη στο νούμερο της sim και δέχεσαι μήνυμα πίσω τις συντεταγμένες του αυτοκινήτου σου στο google maps. Τέλος αν στείλω sms συγκεκριμένο απενεργοποιεί και τον κινητήρα. Για τον συναγερμό και για το κόψιμο του κινητήρα απαιτεί καλό ηλεκτρολόγο για να κάνει τις συνδέσεις. 1
kostavros Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα πάω σε συνεργείο να μου τα βάλουν. Απλά ο ένας ήθελε ιντερνετ γυρω στα 80 με 100 mb το μηνα και ο άλλος μου λεει οχι δε θελω καθολου ίντερνετ και εκεί λιγο μπερδεύτηκα Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2018 από kostavros
cambo99 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Απλά είναι λάθος να κάνεις το αυτοκίνητό σου tracking όλη μέρα και να το γνωστοποιείς και σε τρίτους. Είναι και τα χρήματα πολλά να έχεις κάθε μήνα δεδομένα στη sim. Η απόφαση δική σου . Αν έχεις κανέναν καλό συναγερμό πάντως ψάξε αν γίνεται να σου στέλνει sms. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2018 από cambo99 1
Doubt Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 19 λεπτά πριν, cambo99 είπε Εγώ το έχω συνδέσει και με έναν συναγερμό Clifford και όταν χτυπάει ο συναγερμός μου στέλνει επίσης μήνυμα. Κατά τα άλλα κάνεις μια αναπάντητη στο νούμερο της sim και δέχεσαι μήνυμα πίσω τις συντεταγμένες του αυτοκινήτου σου στο google maps. Τέλος αν στείλω sms συγκεκριμένο απενεργοποιεί και τον κινητήρα. Ποιο εργαλείο έχεις εσύ είπαμε;
cambo99 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 9 minutes ago, Doubt said: Ποιο εργαλείο έχεις εσύ είπαμε; http://www.studiosound.gr/gps-tracker-system/car-gps-tracker-system/gps-tracker-103a Αυτό νομίζω έχω βάλει... εδώ και 1μιση χρόνο όλα καλά. 1
Dim@r@s Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Παιδιά θέλω την βοήθειά σας!!! Έχω αγοράσει από το ebay αυτο το gps tracker. https://www.ebay.com/itm/Real-Time-GPS-Tracker-GSM-GPRS-Tracking-Tool-for-Car-Vehicle-Motorcycle-Bike-KY/112413447007?hash=item1a2c5d135f:g:D1gAAOSwls5Y7vmj Πριν μερικά χρόνια για το μηχανάκι. Έβαλα οτι κάρτα σιμ υπήρχε στο σπίτι αλλα δεν δούλεψε ποτέ. Το έπαιρνα τηλεφωνο το έδειχνε κλειστό. Στο site http://www.gps588.com δεν μου το εβγαζε ποτέ ονλαιν. Καθώς ξέθαψα παλιά μου πράματα το συνάντησα ξανα πριν απο μερικές μέρες και είπα να του δώσω αλλη μια ευκαιρία για το αυτοκίνητο. Ένας τεχνικός μου είπε οτι αυτά δουλεύουν μονο με wind free2go. Έτσι λοιπον και γω αγόρασα μία και την έβαλα μέσα. Μου είπε κιόλας να βάλω πολλά mb μέσα. Τελικά άρχισε να λειτουργεί αλλά μόνο μία λειτουργία του. Το παίρνω τηλέφωνο και μετά απο 3 κουδουνίσματα ανοίγει και ακόυω ζωντανά απο την συσκευή. Τα μηνύματα που στέλνω μου στέλνουν ένα λινκ πίσω το οποίο δεν υπάρχει. Στο σάιτ πάλι μου το βγάζει οφλάιν. Έχει κανείς ιδέα πως μπορώ να ανιχνεύσω την τοποθεσία του και να το κάνω να λειτουργήσει? Το συγκεκριμένο είναι gsm/ gprs tracker που σημαίνει οτι δεν έχει gps. Καταρχάς λειτουργεί με δεδομένα η με το απλό σήμα της εταιρίας?? Θέλει να έχω αρκετή κάρτα μέσα?? Είναι μήπως χαλασμένο?? Κάνω κάτι λάθος?? Οποιαδήποτε βοήθεια θα την εκτιμήσω!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα