kostas_dr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Αυτό, με απόλυτη σιγουριά, δεν μπορεί να στο πεί κανείς.
White__Dragon Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Πήγα στο μαγαζί απ' όπου τον πήρα (Cosmodata) και μου είπαν πως δεν κρατάνε αρχείο των πωλήσεών τους στον υπολογιστή κι αν δεν έχω την απόδειξη δεν έχω και εγγύηση. Τελικά, πήγα κάπου που μου σφράγισαν τα μελάνια, για να μην ξεραθούν (δεν ήξερα ότι γίνεται) και θα επανεξετάσω το θέμα σε 2 μήνες που θα επιστρέψω.
pantote Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Πήγα στο μαγαζί απ' όπου τον πήρα (Cosmodata) και μου είπαν πως δεν κρατάνε αρχείο των πωλήσεών τους στον υπολογιστή κι αν δεν έχω την απόδειξη δεν έχω και εγγύηση. Τελικά, πήγα κάπου που μου σφράγισαν τα μελάνια, για να μην ξεραθούν (δεν ήξερα ότι γίνεται) και θα επανεξετάσω το θέμα σε 2 μήνες που θα επιστρέψω. Μα καλά, τα αντίγραφα αποδείξεων εκεί στην Cosmodata τι τα κάνουν τα καίνε; Μηχανογράφηση δεν έχουν; Αποδείξεις ταμειακής δίνουν;
Centurion Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Μα καλά, τα αντίγραφα αποδείξεων εκεί στην Cosmodata τι τα κάνουν τα καίνε; Μηχανογράφηση δεν έχουν; Αποδείξεις ταμειακής δίνουν; Άσε, αγόρασα κάτι πριν λίγες μέρες και το ποσό επάνω στην απόδειξη το έγραφε σε ευρώ και σε δραχμές. Τώρα, ή έχουν μείνει πολύ πίσω ή βλέπουν πολύ μπροστά.
kostas_dr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Άσε, αγόρασα κάτι πριν λίγες μέρες και το ποσό επάνω στην απόδειξη το έγραφε σε ευρώ και σε δραχμές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα