Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγα στο μαγαζί απ' όπου τον πήρα (Cosmodata) και μου είπαν πως δεν κρατάνε αρχείο των πωλήσεών τους στον υπολογιστή κι αν δεν έχω την απόδειξη δεν έχω και εγγύηση. Τελικά, πήγα κάπου που μου σφράγισαν τα μελάνια, για να μην ξεραθούν (δεν ήξερα ότι γίνεται) και θα επανεξετάσω το θέμα σε 2 μήνες που θα επιστρέψω.

Δημοσ.

Πήγα στο μαγαζί απ' όπου τον πήρα (Cosmodata) και μου είπαν πως δεν κρατάνε αρχείο των πωλήσεών τους στον υπολογιστή κι αν δεν έχω την απόδειξη δεν έχω και εγγύηση. Τελικά, πήγα κάπου που μου σφράγισαν τα μελάνια, για να μην ξεραθούν (δεν ήξερα ότι γίνεται) και θα επανεξετάσω το θέμα σε 2 μήνες που θα επιστρέψω.

Μα καλά, τα αντίγραφα αποδείξεων εκεί στην Cosmodata τι τα κάνουν τα καίνε; Μηχανογράφηση δεν έχουν; Αποδείξεις ταμειακής δίνουν;

Δημοσ.

Μα καλά, τα αντίγραφα αποδείξεων εκεί στην Cosmodata τι τα κάνουν τα καίνε; Μηχανογράφηση δεν έχουν; Αποδείξεις ταμειακής δίνουν;

Άσε, αγόρασα κάτι πριν λίγες μέρες και το ποσό επάνω στην απόδειξη το έγραφε σε ευρώ και σε δραχμές. Τώρα, ή έχουν μείνει πολύ πίσω ή βλέπουν πολύ μπροστά.  :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...