Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το πολυμηχάνημα HP Deskjet 1050A.

Έχω μόνο ένα μελάνι μέσα, το οποίο είναι στο τέλος του. Σκάναρα κανονικά, αλλά, κάποια στιγμή, άρχισε να αναβοσβήνει το φωτάκι του κουμπιού "power" του εκτυπωτή, μαζί τα δυο φωτάκια-σταγονίστες, που μάλλον δείχουν ότι δεν έχει μελάνι και το φωτάκι-θαυμαστικό, που μάλλον δείχνει ότι "κάτι συμβαίνει".

Όταν πάω να σκανάρω τώρα, πατώντας "scan a document or photo", μου βγάζει σβάλμα "scanner communication cannot be enstablished" κτλ. Ένακα restart τον H/Y δυο φορές και ξαναδοκίμασα, αλλά πάλι τα ίδια. Τα φωτάκια αρχίζουν τα αναβοσβήνουν πάλι, όλα μαζί, μετά την επανεκκίνηση.

Υπάρχει περίπτωση τα σκέφτεται συνεχώς ότι δεν έχει μελάνι και να μη μπορεί να κάτι τίποτε άλλο; Αλλά, πριν πώς σκάναρε κανονικά; Δεν εκτύπωσα τίποτα μετά, οπότε το μελάνι ήταν στα ίδια επίπεδα και τότε.

Πρέπει να σκανάρω μια εργασία, γι' αυτό με ενδιαφέρει άμεσα. Ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκάναρισε απευθείας από το πολυμηχάνημα.

1. Τα κουμπιά του πολυμηχανήματος είναι για φωτοτυπίες.

2. Όποιο κουμπί και να πατήσω, δε γίνεται τίποτα. Ούτε καν κλείνει με το "power"! Το μόνο που κάνει, είναι να αναβοσβήνει τα φωτάκια που ανέφερα, συνεχώς. Ούτε κλείνει μόνο του, πια, όταν περνάει λίγη ώρα!

Επεξ/σία από White__Dragon
Δημοσ.

Μόλις ανακάλυψα ότι το ένα μελάνι δεν έχει τελειώσει ακόμη.

Το πολυμηχάνημα κλείνει, τελικά, μόνο αν πατήσω το "power" δυο φορές συνεχόμενα. Ανοίγει πανώντας το μια φορά. Όταν ανοίγει, για 5 δευτερίλεπτα, έχει αναμένα τα σωστά φωτάκια: πράσινο το power και φωτεινή η μια σταγόνια μελανιού, που αντισοιχεί στο μελάνι που λείπει. Μετά τα 5'', αρχίζουν να αναβοσβήνουν όλα αυτά τα φωτάκια που είπα μαζί, δίνοντάς μου την εντύπωση ότι το πολυμηχάνημα τρελάθηκε :P

Δημοσ.

Είναι εντός εγγύησης. Δεν είναι λίγο απίθανο να έχει να κάνει με τα μελάνια, απ' τη στιγμή που έχω να εκτυπώσω δυο βδομάδες, αλλά μέχρι χθες σκάναρα κανονικά; Λες να τα αλλάξω ή να το πάω κατευθείαν για αντικατάσταση;

Δημοσ.

Εάν έχεις ακολουθήσει όλες τις οδηγίες από το manual χωρίς αποτέλεσμα, τότε πάνε για αντικατάσταση.

Δημοσ.

Μολις βαλεις μελανι θα στρώσει,μεχρι τοτε βγαλτον απο την μπριζα για 30' και μετα ξαναδοκίμασε μονο σκαναρισμα.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Άλλαξα και τα δυο μελάνια και πάλι το ίδιο κάνει! Την εγγύηση δε τη βρήσκω. Βρήκα σε αγγελία την πλακέτα του ίδιου πολυμηχανήματος, έναντι 5€. Τί λέτε, να την αγοράσω; Είναι αρκετά πιθανό να φταίει αυτή;

Δημοσ.

Άλλαξα και τα δυο μελάνια και πάλι το ίδιο κάνει! Την εγγύηση δε τη βρήσκω. Βρήκα σε αγγελία την πλακέτα του ίδιου πολυμηχανήματος, έναντι 5€. Τί λέτε, να την αγοράσω; Είναι αρκετά πιθανό να φταίει αυτή;

Είναι πιθανόν, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Εκτυπώνεις κανονικά χωρίς πρόβλημα;

Δημοσ.

Είναι πιθανόν, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Εκτυπώνεις κανονικά χωρίς πρόβλημα;

Όχι, δεν εκτυπώνει και δεν κάνει τίποτα γενικά. Είναι σαν να είναι συνεχώς "απασχολημένο" και αναβοσβήνουν και τα φωτάκια.

Δημοσ.

Το πολ/μα κυριολεκτικά τα έχει παίξει! Ζήτα αλλαγή από το κατάστημα. Ακόμα και να μην έχεις την απόδειξη-εγγύηση αυτοί πάντα έχουν αντίγραφο.

Δημοσ.

Φοβάμαι μην ξεραθούν τα καινούρια μελάνια εντομεταξύ. Γι' αυτό, αν είναι να λυθεί άμεσα το πρόβλημα, με την αλλαγή πλακέτας (5€), θα το προτιμούσα. Θα λυθεί;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...