Προς το περιεχόμενο

αλλαγή σχολή οδήγησης

supernatural13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, driverathens είπε

Επειδη μάλλον στέκεσαι μόνο στις καυστικές λέξεις και δε βλέπεις τι πρόβλημα λέω ότι έχω άστο. Καλώς ή κακώς στην Ελλάδα ζούμε και υπάρχουν αυτα εάν δε σου αρέσει μπορείς να το προσπεράσεις.

ΥΓ: Τώρα είδα το UK στο νειμ σου έτσι εξηγείται

Εχεις δώσει 6 φορές για σήματα , ψάχνεις να λαδώσεις για να περάσεις οδήγηση  αλλά εγώ στέκομαι στις καυστικές λέξεις.

Δεν ξέρω τι σου εξηγείται απο το Uk , Ελλάδα έβγαλα δίπλωμα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Εχεις δώσει 6 φορές για σήματα , ψάχνεις να λαδώσεις για να περάσεις οδήγηση  αλλά εγώ στέκομαι στις καυστικές λέξεις.

Δεν ξέρω τι σου εξηγείται απο το Uk , Ελλάδα έβγαλα δίπλωμα.

Εντάξει δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε άλλο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, driverathens said:

Παιδιά χαιρετώ είμαι από Αθήνα και θα με βοηθούσαν πολύ κάποιες γνώμες πάνω στο θέμα μου. Πέρσι τέτοια εποχή πήγα πρώτη φορα και γράφτηκα σε σχολή οδήγησης, χρόνια γνωστός με την οικογένεια ο δάσκαλος και φημισμένος για τη δουλειά του και δικαίως. Άργησα να ξεκινήσω μαθήματα λόγω προσωπικών θεμάτων κάποια στιγμή το προηγούμενο καλοκαίρι έκανα τα θεωρητικά και αφότου ταλαιπωρήθηκα στο έπακρο να περάσω τα σήματα (έδωσα 6 φορές) και μετά απο άπειρες καθυστερήσεις (καθώς όσο κόβεται κάποιος υπάρχει κάτι σαν πέναλντι στο πότε του δίνουν ξανα ημερομηνία) τα πέρασα τον Φεβρουάριο που μας πέρασε. Έχοντας κάνει καμία 20ρα μαθήματα απο αρκετές ώρες το καθένα και έχοντας μάθει αρκετα καλα να οδηγάω έχω το εξής πρόβλημα. Στην οπισθογωνεια την οποία δε μπορώ να κατανοήσω και να μάθω με τίποτα και σε μικρότερο βαθμο στο παρκάρισμα. Πριν μια εβδομάδα στο τελευταίο μάθημα ο δάσκαλος μου είπε κάτι που με ξενέρωσε, ότι εγώ λέει ότι ήταν να κάνω το έκανα δε μπορώ να σου προσφέρω κάτι άλλο μάθε τα βήματα ένα ένα από τις σημειώσεις και όταν είσαι έτοιμος πάρε με εσυ να κάνουμε μάθημα. Εδώ να σημειώσω ότι παρόλο την άριστη δουλεια του με σύγχρονο αυτοκίνητο και πολύωρα μαθήματα έχει τα εξής αρνητικα. Λόγω φόρτου εργασίας (δεν είναι η main δουλειά του η οδήγηση και έχει και πολλούς μαθητές) πέρα απο 3 σερι μαθήματα (τα 3 πρώτα) κάναμε μαξ 2 φορές τη βδομάδα. Επίσης ο άνθρωπος αυτός δεν έχει καμία σχέση με λαδώματα κλπ τα απεχθάνεται ήταν εξάλλου το πρώτο πράγμα που είχε πει όταν πήγα για τη γνωριμία. Αυτο σημαίνει ότι στη πρακτικη εξέταση θα πρέπει να είμαι άριστος σε όλα και χωρίς περιθώριο λάθους ενώ πολύ φοβάμαι ότι ο εξεταστής ίσως να μην είναι αντικειμενικός λόγω του ότι δε θα πάρει δωράκι και να με κόψει με τη πρώτη ευκαιρία. Για να μη σας κουραζω πιστεύετε ότι αξίζει να αλλάξω τώρα σχολή να πάω να δώσω με έναν πιο χύμα τύπο δάσκαλο να λαδωσω κιόλας και να μην έχω τον βραχνα της οπισθογωνειας που σίγουρα είμαι καταδικασμένος να κοπω σε δίκαιη εξέταση; Γιατι πολλα φιλαράκια που ξέρω έχουν λαδωσει και η εξέταση ήταν 5 λεπτα ο ένας μάλιστα πάρκαρε σε ράμπα αμεα και του είπε δε πειράζει το προσπερνάμε και γενικότερα με δωράκια όλα είναι πανευκολα. Θα με βοηθούσαν πολύ οι γνώμες σας αλάνια ευχαριστώ εκ των προτέρων!

ενα τιπ που εχω δωσει κυριως σε κοπελες (δεν ειναι ρατσισμος απλως εχει αποδειχθει οτι εχουν θεμα με τη προσδιοριση χωρου και τη θεση σχηματων στο χωρο): Βρες ενα φιλαρακι ή συγγενη που εχει κανενα αμαξι για να σε βοηθησει στο πρακτικο κομματι.

Κανε λαθη, ανεβα πεζοδρομια, κανε 2 χρονια να παρκαρεις αλλα καποτε θα μαθεις χωρις αγχος και (σχεδον) δωρεαν.

Δε μπορεις να φανταστεις ποσο κοσμο εγω βοηθησα με ενα σαραβαλακι που ειχα (εμενα με εμαθε ο πατερας μου στο ιδιο).

Απο εκει και περα πηγαινε σε οποιο δασκαλο θες με ή χωρις λαδωμα.

Ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε

Επεξ/σία από vamvakoolas

22 ώρες πριν, driverathens είπε

Παιδιά χαιρετώ είμαι από Αθήνα και θα με βοηθούσαν πολύ κάποιες γνώμες πάνω στο θέμα μου. Πέρσι τέτοια εποχή πήγα πρώτη φορα και γράφτηκα σε σχολή οδήγησης, χρόνια γνωστός με την οικογένεια ο δάσκαλος και φημισμένος για τη δουλειά του και δικαίως. Άργησα να ξεκινήσω μαθήματα λόγω προσωπικών θεμάτων κάποια στιγμή το προηγούμενο καλοκαίρι έκανα τα θεωρητικά και αφότου ταλαιπωρήθηκα στο έπακρο να περάσω τα σήματα (έδωσα 6 φορές) και μετά απο άπειρες καθυστερήσεις (καθώς όσο κόβεται κάποιος υπάρχει κάτι σαν πέναλντι στο πότε του δίνουν ξανα ημερομηνία) τα πέρασα τον Φεβρουάριο που μας πέρασε. Έχοντας κάνει καμία 20ρα μαθήματα απο αρκετές ώρες το καθένα και έχοντας μάθει αρκετα καλα να οδηγάω έχω το εξής πρόβλημα. Στην οπισθογωνεια την οποία δε μπορώ να κατανοήσω και να μάθω με τίποτα και σε μικρότερο βαθμο στο παρκάρισμα. Πριν μια εβδομάδα στο τελευταίο μάθημα ο δάσκαλος μου είπε κάτι που με ξενέρωσε, ότι εγώ λέει ότι ήταν να κάνω το έκανα δε μπορώ να σου προσφέρω κάτι άλλο μάθε τα βήματα ένα ένα από τις σημειώσεις και όταν είσαι έτοιμος πάρε με εσυ να κάνουμε μάθημα. Εδώ να σημειώσω ότι παρόλο την άριστη δουλεια του με σύγχρονο αυτοκίνητο και πολύωρα μαθήματα έχει τα εξής αρνητικα. Λόγω φόρτου εργασίας (δεν είναι η main δουλειά του η οδήγηση και έχει και πολλούς μαθητές) πέρα απο 3 σερι μαθήματα (τα 3 πρώτα) κάναμε μαξ 2 φορές τη βδομάδα. Επίσης ο άνθρωπος αυτός δεν έχει καμία σχέση με λαδώματα κλπ τα απεχθάνεται ήταν εξάλλου το πρώτο πράγμα που είχε πει όταν πήγα για τη γνωριμία. Αυτο σημαίνει ότι στη πρακτικη εξέταση θα πρέπει να είμαι άριστος σε όλα και χωρίς περιθώριο λάθους ενώ πολύ φοβάμαι ότι ο εξεταστής ίσως να μην είναι αντικειμενικός λόγω του ότι δε θα πάρει δωράκι και να με κόψει με τη πρώτη ευκαιρία. Για να μη σας κουραζω πιστεύετε ότι αξίζει να αλλάξω τώρα σχολή να πάω να δώσω με έναν πιο χύμα τύπο δάσκαλο να λαδωσω κιόλας και να μην έχω τον βραχνα της οπισθογωνειας που σίγουρα είμαι καταδικασμένος να κοπω σε δίκαιη εξέταση; Γιατι πολλα φιλαράκια που ξέρω έχουν λαδωσει και η εξέταση ήταν 5 λεπτα ο ένας μάλιστα πάρκαρε σε ράμπα αμεα και του είπε δε πειράζει το προσπερνάμε και γενικότερα με δωράκια όλα είναι πανευκολα. Θα με βοηθούσαν πολύ οι γνώμες σας αλάνια ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Να λαδωσεις? Όχι να στρώσεις τον πισινό σού και να μάθεις σωστά οδήγηση

Δεν φταίμε ούτε εμείς ούτε τα παιδιά μας που ζούμε σε ένα κράτος χωρίς οδηγική παιδεία αλλά κάτι άτομα που δεν θέλουν να ζοριστουν και θέλουν να λαδωσουν.. και γιατί κοπηκες 6 φορές στα σήματα? Αν διάβαζες όπως πρέπει θα τα περνούσες με την πρώτη αλλά μάλλον δεν σέβεσαι ούτε τα χρήματα σού για να αφιερώσεις χρόνο να διαβάσεις

Παιδια μη συγχεετε σωνει και καλα το λαδωμα με το αν ξερει καποιος να οδηγαει.

Μην ξεχνατε οτι υπαρχουν εξεταστες που και αριστος να ειναι ο αλλος θα βρουν ή θα φυτεψουν κατι για να τον κοψουν μονο και μονο επειδη δεν πηραν το λαδακι τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...