Atzamestatos Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μη του δίνετε σημασία παιδιά. Απλά αγνοήστε τον. E ναι, αν εθαβα τα pc με ανακριβη στοιχεια θα μου κανατε τιμητικη πλακετα. Τωρα που λεω τα πραγματα οπως εχουν, "μη του δινετε σημασια"! 1
D.Luffy Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Το Witcher 3 το προπαραγγέλνω με μάτια κλειστά. Τόσο απλά. Απλά περιμένω να το ανακοινώσουν. Το στούντιό του είναι ο ορισμός της ποιότητας και του after launch support. Περιμένουμε άριστα αποτελέσματα σε όλα τα συστήματα που θα βγεί. Για την CDProjekt δεν τίθεται λόγος ότι είναι προς το παρόν ένα αξιόπιστο στούντιο αλλά έχουμε πολύ καιρό ακόμα για το Witcher 3. Όμως ο +1 χρόνος καθυστέρηση και το ότι μια 780ti είναι προς το παρόν στο 30άρι δεν είναι καλό σημάδι για μένα. Μακάρι να πάνε όλα καλά βέβαια.
panther_512 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Αν και το full face off του Watch Dogs από το Digital Foundry δεν έχει ολοκληρωθεί, όσον αφορά την έκδοση για το PC καταλήγουν ώς εξής: Perhaps more disappointing are the issues with PC performance. We noted a lot of comments online about stutter and can confirm that this is an issue, even with powerful gaming hardware. It appears that streaming of assets is the major culprit as adjusting texture quality has much more of an effect than dialling back graphical presets. We'll go into depth on PC performance in the full Face-Off, coming soon, but first impressions are that while the stutter issue remains in effect on Nvidia hardware (with v-sync active, we see occasional frame-time dips from 16ms to 33ms to 50ms), it is much more of an issue with the AMD cards. Even going nuclear and throwing a top-end 290X at the problem didn't produce a satisfactory experience. That's a shame because the combination of ultra-level settings, 1080p (and higher) resolution support plus additional anti-aliasing options (FXAA, SMAA, temporal SMAA, MSAA and Nvidia-exclusive TXAA) should make for a substantial upgrade over console, but right now the lack of consistency during gameplay is quite frustrating. The PC version features a two-frame v-sync (essentially a 30fps lock if you have a 60Hz display) but even here we noticed some noticeable stutter - something that the console versions mostly avoid. While we feel we've covered the most obvious differences on console, the truth is that the major work with the assets has only just commenced, and clearly there's a very important story to tell on PC. We'll be back with more analysis as soon as we can. Αν και στον οπτικό τομέα, το παιχνίδι στο PC προσφέρει εμφανώς αναβαθμισμένα γραφικά σε σχέση με τις κονσόλες (2η παράγραφος, 1η πρόταση), το παιχνίδι έχει σκαμπανεβάσματα στο framerate του, σχεδόν ανεξαρτήτως συστήματος. Τα σκαμπανεβάσματα στο framerate χαλάνε πάντα την εμπειρία, ακόμα και αν είσαι στα 50-60fps. Αυτή τη στιγμή η πιό ισορροπημένη εμπειρία είναι στο PS4, με το πιό consistent framerate, έστω στα 30fps και 900p ανάλυση. Τονίζω το "αυτή τη στιγμή" διότι εναπόκειται στην Ubisoft να δείξει την υποστήριξη που δίνει στα προϊόντα της. 1
mtzs Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Αν και στον οπτικό τομέα, το παιχνίδι στο PC προσφέρει εμφανώς αναβαθμισμένα γραφικά σε σχέση με τις κονσόλες (2η παράγραφος, 1η πρόταση), το παιχνίδι έχει σκαμπανεβάσματα στο framerate του, σχεδόν ανεξαρτήτως συστήματος. Το ανεφερα και γω Οπως επισης ανεφερα και εκει ξεχασαν να αναφερουν οτι τα ultra settings ειναι για να παιρνεις μονο screenshots να τις ανεβαζεις στον ιντερνετ αλλα οχι για να παιξεις το κανω και γω αυτο με την 660 αμα θες. Ετυχε και το ειδα σε φιλο με ολα ultra/MSAA 2X με 4770 + GTX780 και το frame drop στην οδηγηση πηγαινε συννεφο το βραδυ ακομη και με κοφτη frame rate στα 30 απο το afterburner. Uplay εκδοση. Στα high σωζοταν η κατασταση αλλα για 60 fps ουτε λογος. Μονο με 30 fps γινοταν playable.
panther_512 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Είναι αδιαμφησβήτητο γεγονός ότι η έκδοση στο PC έχει κάποια προβλήματα. Όχι όμως σε όλους. Έχει κόσμο που το παίζει νεράκι. Απλά, μήν το γενικοποιούμε. Η περίπτωση αυτή είναι πολύ συγκεκριμένη ακόμα και για την Ubisoft, διότι η εταιρία έχει επιδείξει πολύ καλά παιχνίδια στο PC, χωρίς τέτοια προβλήματα.
ADHD Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Απλα να πω οτι εβαλα την legit εκδοση και το τρεχω σε high αρκετα καλα δεν πεφτει κατω απο 30 μεχρι στιγμης, σταθερα ΜΟ 45-55 πιανω, τα drops του τα κανει αλλα καμια σχεση με του "θειου" γενικα μπορω να πω οτι ειμαι ικανοποιημενος. Δεν ξερω πως τρεχει στο ps4 αλλα και μονο το 1600x900 vs 1080p μπορει να ριξει το performance αρκετα, βεβαια δεν εχεις τα frame drops που χαλανε λιγο την εμπειρια. Γενικα νομιζω παιχνιδι κονσολας ειναι και καλο pc να εχεις με αυτα που εχω δει. 2
Atzamestatos Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Απλα να πω οτι εβαλα την legit εκδοση και το τρεχω σε high αρκετα καλα δεν πεφτει κατω απο 30 μεχρι στιγμης, σταθερα ΜΟ 45-55 πιανω, τα drops του τα κανει αλλα καμια σχεση με του "θειου" γενικα μπορω να πω οτι ειμαι ικανοποιημενος. Δεν ξερω πως τρεχει στο ps4 αλλα και μονο το 1600x900 vs 1080p μπορει να ριξει το performance αρκετα, βεβαια δεν εχεις τα frame drops που χαλανε λιγο την εμπειρια. Γενικα νομιζω παιχνιδι κονσολας ειναι και καλο pc να εχεις με αυτα που εχω δει. Και γω με την ιδια καρτα σε 900p βγαζω 60αρια. Ουσιαστικα η διαφορα 900 / 1080 ειναι ενα +50% στα frames. Aντε γιατι μου λενε οτι λεω λαλακιες εδω περα 1
Heatspreader Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Απλα να πω οτι εβαλα την legit εκδοση και το τρεχω σε high αρκετα καλα δεν πεφτει κατω απο 30 μεχρι στιγμης, σταθερα ΜΟ 45-55 πιανω, τα drops του τα κανει αλλα καμια σχεση με του "θειου" γενικα μπορω να πω οτι ειμαι ικανοποιημενος. Δεν ξερω πως τρεχει στο ps4 αλλα και μονο το 1600x900 vs 1080p μπορει να ριξει το performance αρκετα, βεβαια δεν εχεις τα frame drops που χαλανε λιγο την εμπειρια. Γενικα νομιζω παιχνιδι κονσολας ειναι και καλο pc να εχεις με αυτα που εχω δει. Ποια έκδοση είχες κατεβάσει και δεν σου έπαιζε;
ADHD Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μια απο τις πρωτες που βγηκαν οχι αυτη με το bitcoin mining ομως(μαλλον.. ) επισης να πω οτι εχω ριξει ΑΑ και shadows για να σταθεροποιηθώ.
ultralisk Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Επειδη στο xbone τρεχει καλυτερα στα 792p απο οτι στην 670 σου. Νια ρε φιλε, με εχεις πεισει.. το παιχνίδι έχει σκαμπανεβάσματα στο framerate του, σχεδόν ανεξαρτήτως συστήματος. Τα σκαμπανεβάσματα στο framerate χαλάνε πάντα την εμπειρία, ακόμα και αν είσαι στα 50-60fps. σταθερό fps > ανάλυση καληνύχτα 1
ultralisk Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 ούτε καν...πόσο μάλλον σε τηλεόραση που οι διαφορές είναι λιγότερo εμφανείς...δεν υπάρχει χειρότερο πράμα από σκαμπανεβάσματα σε fps (πόσο μάλλον και στα car chases του watch dogs)
ADHD Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Εγω συμφωνω μαζι σου απλα οταν ειχαμε τα debate ps4 vs xbone και συγκεκριμενα στο tomb raider στο οποιο το X1 δεν εκανε βουτιες το πορισμα ηταν "lol xbone cant do 1080p.." και στο ghosts αν θυμαμαι καλα ειχε πιο smooth frame rate το X1.. Τωρα ομως που δεν κανει 1080p το PS4 δεν εχουν σημασια οι βουτιες γιατι ειναι πιο smooth η εμπειρια..?? 1
Atzamestatos Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 σταθερό fps > ανάλυση καληνύχτα Βαλε vsync στα 30 και ετοιμος.. Btw, τα περισσοτερα (δεν ξερω για το watchdogs μιας και δεν εχω δει) παιχνιδια σε κονσολα ΕΧΟΥΝ σκαμπανεβασματα, και μαλιστα ΠΟΛΥ μα ΠΟΛΥ μεγαλα. Αυτα δεν λεγαμε και στο console section? Οτι ειναι ενοχλητικο το 60 εως 30 και το 30 εως 14? Δες ενα playthrough του ryse η τoυ bf4 για παραδειγμα. Και ειναι ΒΕΒΑΙΟ οτι θα υπαρχουν σκαμπανεβασματα ανεξαρτητως πλατφορμας. Το παιχνιδι εχει φτιαχτει να παιζει στο xbone / ps4 με συγκεκριμενα settings για να κρατανε ενα σταθερο αριθμο frames. Το προβλημα ειναι οτι υπαρχουν σκηνες που γινεται μακελιο επι της οθονης. Ε εκει θα εχεις drops, ειτε σε pc, ειτε σε ps4, ειτε σε xbone. Το καλο ομως στο PC ειναι οτι κλειδωνεις το vsync και τα settings ΟΠΟΥ γουσταρεις ωστε, εφοσον σε ενοχλουν τοσο πολυ τα drops, να τα εξαλειψεις τελειως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα