Προς το περιεχόμενο

iPad ios 6.1.3 factory restore.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μπορω σε ipad με ios 6.1.3 να κανω restore και να παραμεινω στην ios 6 ?
Eχω 5gb other files και μονο με restore μπορει να διορθωθει.
Τι παιζει με την ενεργοποιηση ? Θα εχω προβλημα ? Πρεπει να κρατησω shsh ? Δεν το εχω jailbroken.

Δημοσ.

Παιδια μπορω σε ipad με ios 6.1.3 να κανω restore και να παραμεινω στην ios 6 ?

Eχω 5gb other files και μονο με restore μπορει να διορθωθει.

Τι παιζει με την ενεργοποιηση ? Θα εχω προβλημα ? Πρεπει να κρατησω shsh ? Δεν το εχω jailbroken.

τι ipad?

Δημοσ.

δεν νομιζω πως υπαρχει ipad που υπογραφει η apple την 6.χ

το 2 εχει παρει ios 7, και το ipad 1 πρεπει να εχει μεινει στο 4 ή 5.

αν δεν εχεις κρατησει shsh οσο υπεγραφε η apple την 6.1.3, ξεχνα το τωρα..

για την μνημη other δοκιμασε αυτο

https://itunes.apple.com/gr/app/cm-security-quickly-display/id778352285?mt=8

αλλα σκεψου πως μια ταινια αν εχεις στο vlc, βλεπεις το χωρο που καταλαμβανει σαν other. οποτε δες αν παιζει καμια εφαρμογη που εχεις αποθηκευμενα πολλα data.

επισης αν εχεις photostream ενεργοποιημενο ενδεχεται να εχεις τια φωτο 2 φορες στο ipad, καταλαμβανοντας διπλασιο χωρο χωρις λογο.

Δημοσ.

τι ipad?

Δεν νομιζω να εχει σημασια.Εφοσον ειμαι ηδη στην 6.1.3. Eαν ηθελα να κανω downgrade θα μετρουσε απ'οσο ξερω,γιατι πρεπει να εχεις Α4.εκτός και αν κάνω λάθος . btw 3αρι ειναι

Δημοσ.

Mπα δεν νομιζω.Το πιο φρεσκο restore που ειχα κανει ηταν τουλαχιστον 1,5 χρονο πριν ! Καταλαβαινεις τι θα εχει μαζευτει.
Εχω κατι αρχεια στο vlc αλλα στην χρηση λεει οτι συνολικα ειναι 455 mb αρα δεν ειναι αυτά.
Ως προς την ροη,την εχω off προ πολλού,εχω αδειο εντελως το ipad απο φωτογραφιες,και στην χρηση λεει οτι εχω αρχεια 500mb :o
*shsh εγω νομιζα μπορω να σωσω και τωρα εφοσον εχω ακομα την 6.1.3.πρεπει να την υπογραφει η αππλε την εκδοση για να παρεις shsh ?

αν το κανεις απο μεσα το restore δεν θα κανει αναβαθμιση και θα παραμαεινει στην ιδια.

Είναι σίγουρο αυτό ? Ας υποθεσουμε πως κανω restore απευθειας απο το ipsw που εχω κρατημενο.Μετα θα γινει ενεργοποίηση  ? Αυτό είναι το πρόβλημα.

Δημοσ.

λεω να μπεις στις ρυθμισεις και να κανεις reset περιεχομενο και ρυθμισεις.

Σωστός ! Ελυσες τον γορδιο δεσμο.Εγινε ακριβως αυτο που ζητουσα.Να επανελθω στην κατασταση ενος φρεσκο-restored ipad χωρις να χασω την 6.1.3 !

Παίδες ευχαριστώ για την βοηθεια σας .Η λύση βρέθηκε :D

Δημοσ.

Σωστός ! Ελυσες τον γορδιο δεσμο.Εγινε ακριβως αυτο που ζητουσα.Να επανελθω στην κατασταση ενος φρεσκο-restored ipad χωρις να χασω την 6.1.3 !

Παίδες ευχαριστώ για την βοηθεια σας .Η λύση βρέθηκε :D

....ειχα την εντυπωση οτι ηταν jb ενω γραφεις οτι δεν ειναι.

• Like 1
Δημοσ.

....ειχα την εντυπωση οτι ηταν jb ενω γραφεις οτι δεν ειναι.

Oχι δεν το εχω jb.Αυτό που πρότεινε ο socratis ειναι δυνατοτητα του ios απο μονο του.Στις ρυθμισεις κανεις reset περιεχομενο και ρυθμισεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...