Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα αγαπητοι μου.Διαβασα πολλα ενθαρρυντικα σχολια εδω μεσα για την εν λογω οθονη και νομιζω οτι εφτασε η ωρα να αναβαθμισω την δεκαετιας 19αρα AOC μου.Εχω ομως ενα ερωτημα σχετικα με την συνδεσιμοτητα της εν λογω οθονης.

Η καρτα γραφικων μου ειναι μια παλιουτσικη GEFORCE GTX 275. Διαπιστωνω οτι η dell συνδεεται μεσω hdmi θυρας στην καρτα γραφικων.Η δικια μου καρτα εχει τις εξοδους οπως φαινονται στην παρακατω φωτο.

https://www.dropbox.com/sc/ylqw4g10xzepfkr/AACsa89-sJt8AGDLCshpLcSva

Με ενα ανταπτορακι στην κιτρινη εξοδο μετατρεπεται σε HDMI

https://www.dropbox.com/sc/ecem06drjczk88v/AAASFOklL0n49AHgSEfpCjiWa

Θα μπορεσω λοιπον  να συνδεσω τη dell με ενα απλο καλωδιο hdmi η θα ψαχνω μετα και καρτα γραφικων? (χμμ καθολου κακη ιδεα) B)

Δημοσ.

Δύο DVI-I είναι οι έξοδοι της κάρτας;

Ασφαλώς και γίνεται με το ανταπτοράκι, αλλά δε θα μεταφέρει ήχο.

Επίσης υπάρχουν και άλλες αντίστοιχες λύσεις με αντάπτορες και καλώδια DVI και DP.

Δημοσ.

Ναι ειναι 2 dvi οπως στην εικονα

IMG_6333.jpg

Τι αλλες λυσεις υπαρχουν για να εχω και ηχο?Μπορεις να με παραπεμψεις σε καποιο λινκ?

Δημοσ.

Νομίζω πως έχει μια θύρα στο πλάι με 2-pin για σύνδεση στη μητρική για ήχο.

Δημοσ.

Σορρυ, όπως το έγραψα ίσως να μην ήταν ξεκάθαρο: δεν μεταφέρει ήχο το DVI, θα έχεις ήχο όπως είχες μέχρι τώρα, από την κάρτα ήχου. Άλλωστε δεν έχει ηχεία η οθόνη. Αν στο PC είχε HDMI έξοδο, θα έστελνε και ήχο που για να τον ακούσεις θα χρειαζόταν να βάλεις ηχεία ή ακουστικά ή soundbar στην υποδοχή ήχου της οθόνης.

Ανέφερα το περί ήχου υπό τύπον υπενθύμισης. Την ερώτηση για το είδος του DVI την έκανα για να επιβεβαιώσουμε τη μεταφορά ψηφιακού σήματος. Όλα καλά λοιπόν, μιας και ο αντάπτορας ή το καλώδιο-αντάπτορας από DVI σε HDMI έχει συμβατά ηλεκτρικά.

(Εντελώς πληροφοριακά, το επιπλέον link του dual link DVI σε HDMI δεν έχει, αλλά αυτό είναι ζήτημα για οθόνες 2560x1440 σε άλλο thread)

Δημοσ.

Ναι ειναι 2 dvi οπως στην εικονα

IMG_6333.jpg

Τι αλλες λυσεις υπαρχουν για να εχω και ηχο?Μπορεις να με παραπεμψεις σε καποιο λινκ?

δεν εχει ηχεια η οθονη δεν σου χρειαζεται μεταφορα ηχου.ο ηχος αναπαραγεται απο την καρτα ηχου της μητρικης.με το ανταπτορακι μπορεις να κανεις την δουλεια σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...