pagratios Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Τι είναι καλύτερο για την απόδοση της h100i να έχω τους ανεμιστήρες σε pull η push?Λόγω κουτιού την έχω τοποθετήσει στην πάνω πλευρά έχοντας τις επιλογές push exhaust ή pull intake (εκτός αν κάνω αλλαγή της πλευράς των ανεμιστήρων). Λογικά το δωμάτιο έχει χαμηλότερη θερμοκρασία από ότι έχει το κουτί οπότε ο αέρας θα ήταν καλύτερα να μπει προς το κουτί αλλά θα έχει επιπτώσεις στην κάρτα γραφικών? Στο καθάρισμα θα είναι καλυτερο το pull. Οι ανεμιστήρες που έχει μαζί είναι καλύτεροι για pull φαντάζομαι λόγω μεγάλης στατικής πίεσης, ενώ για pull θα χρειαζόμουν κάποιους σαν ARCTIC COOLING F12 PWM CO FAN 120MM. Στην περίπτωση του push οι παραπάνω κάνουν δουλειά ή πρέπει να πάω σε λύσεις με μεγάλη πίεση όπως οι NOCTUA NF-F12 PWM 120MM FAN γιατί οι stock σε υψηλές στροφές δεν μπορείς να κάτσεις στο δωμάτιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Τελικά πήρα τους Noctua NF-F12 και σε σχέση με τους stock ανεμιστήρες στις 1200-1500 στροφές είναι καλύτεροι. Αν τους συγκρίνω με maximum rpm οι stock είχαν 2-3 βαθμούς χαμηλότερη θερμοκρασία αλλά και 4πλάσιο θόρυβο οπότε η απόδοση/θόρυβος είναι υπέρ της Noctua. Τελικά τους έχω push-exhaust Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Πολύ καλή επιλογή οι noctua. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μετά από 2 μέρες με τους noctua ηρέμησε το κεφάλι μου αλλά έχω την εντύπωση ότι το γενικότερο air flow θέλει διόρθωση ή μάλλον καινούριο case 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δούλεψε λίγο το θέμα του cable management. Είναι λίγο μπελαλίδικη υπόθεση στην πρώτη έκδοση του CM690,άλλα γίνεται (το είχα το κουτί). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δεν έχει πολύ χώρο στην πλάτη και δεν ξέρω αν έχω κάνει λάθος που πέρασα το 24pin από την πίσω πλευρά. Από την άλλη με 4 hdd και μια κάρτα που θέλει 2x6pin είναι πρόβλημα. Αν το τροφοδοτικό είχε 8pin και sata cable 4 θεσεων τότε μάλλον θα ήταν καλύτερα. Τι τροφοδοτικό είχες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Κάπως έτσι ήταν το CM690 που είχα. Πολλά link είναι νεκρά οπότε δέν φαίνεται το πίσω μέρος (ο πανζουρλισμός δλδ),άλλα σε γενικές γραμμές μπορείς να δείς τι περνάει απο εκείνη τη μικρή εσοχή δίπλα απο το τροφοδοτικό. Το Enermax εκτελεί χρέη ακόμα και σήμερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Μου έδειξαν και αυτό http://www.overclock.net/t/777831/tx750w-in-cm690 Όταν βρω χρόνο να ασχοληθώ θα τα ξαναπιάσω από την αρχή γιατί από ότι φαίνεται θέλει πολύ στρίμωγμα και δεν έπρεπε να χρησιμοποιήσω τα μαύρα στα πλάγια. Είδες διαφορά στην θερμοκρασία εκτός από το αισθητικό κομμάτι? Τώρα σε τι κουτί είσαι? Η ψύκτρα είναι η thermalright 120 extreme? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Το cable management σου δεν ειναι τοσο κακο, ωστοσο μπορεις να το βελτιωσεις. H H100 ως top exhaust δουλευει πολυ καλα εφοσον δεν μπορεις να την βαλεις front intake. Top intake δεν ειναι και οτι καλυτερο καθως ο θερμος αερας τεινει να ανεβαινει προς τα πανω. Εχει φιλτρο στην οροφη το κουτακι σου?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Μου έδειξαν και αυτό http://www.overclock.net/t/777831/tx750w-in-cm690 Όταν βρω χρόνο να ασχοληθώ θα τα ξαναπιάσω από την αρχή γιατί από ότι φαίνεται θέλει πολύ στρίμωγμα και δεν έπρεπε να χρησιμοποιήσω τα μαύρα στα πλάγια. Είδες διαφορά στην θερμοκρασία εκτός από το αισθητικό κομμάτι? Τώρα σε τι κουτί είσαι? Η ψύκτρα είναι η thermalright 120 extreme? Μια μικρή διαφορά υπήρχε.Αν έπρεπε να μιλήσω με απόλυτους αριθμούς,γύρω στους 2~3 βαθμούς.Εκτιμώ οτι η ροή παρεμποδίζεται και απο το πλαστικό πλέγμα που βρίσκεται ακριβώς κάτω απο το top mesh του κουτιού.Κάποιοι τα κόβουν με πλαγιοκόφτη... Η ψύκτρα ήταν μια True Black. Πλέον είμαι με ένα Corsair Obsidian 750D και τελείως ανανεωμένο h/w. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δεν έχω φίλτρο στην οροφή οπότε αν το έβαζα intake θα είχε πολύ σκόνη αν και για intake η επιλογή είναι μόνο pull Βασικά το πλαστικό τώρα που το παρατηρώ έχει μειώσει το άνοιγμα που υπάρχει για τους ανεμιστήρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα