NikosTsolakos Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Hello παίδες! Σήμερα θέλω να σας παρουσιάσω το website μου! Το site αυτό έχει ενα Custom admin panel οπού διαχειρίζομαι το περιεχόμενο μου! Το site μου ειναι δυναμικό οχι στατικό γιατι ανανεώνετε το περιεχόμενο μου συνεχώς. Επειδή τώρα εχω αρχίσει και μπαίνω στην PHP και SQL των κώδικα για να εμφανίζω και να κάνω update το περιεχόμενο μου το δανειστικά απο τον φίλο μου τον Site: VasilisTh . Δεκτή κάθε άποψή σας αν και κύριός γιαυτό ποσταρα για να μου πειτε γνώμες και διαφορές ιδέες. Website -> Site: NikosTsolakos
defacer Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Πρέπει επειγόντως να βελτιώσεις τα αγγλικά σου γιατί σκοτώνουν. Όταν κάνεις back εμφανίζεται η "loading" σελίδα, δε θα έπρεπε. Σαν σύνολο όμορφη προσπάθεια, μπράβο.
NikosTsolakos Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Πρέπει επειγόντως να βελτιώσεις τα αγγλικά σου γιατί σκοτώνουν. χαχαχα είδες το bio μάλον! Συμβουλευτικα εναν έμπυρο απο το σχολείο μου να τα διόρθωση αλλα δεν εκανε δουλειά απο τι κατάλαβα! να σου πω οτι ασχολήθηκα και πολύ με bio θα σε γελάσω
defacer Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 χαχαχα είδες το bio μάλον! Συμβουλευτικα εναν έμπυρο απο το σχολείο μου να τα διόρθωση αλλα δεν εκανε δουλειά απο τι κατάλαβα! Ναι το bio είδα. Από άποψης αγγλικών είναι μαύρο χάλι. Παρεμπιπτόντως και αυτό που γράφεις εδώ έχει 4 λάθη σε μία πρόταση... κι είναι και στα ελληνικά. Αν σκοπεύεις να ασχοληθείς επαγγελματικά πρέπει να το βελτιώσεις αυτό. Αφήνει πολύ άσχημη εντύπωση.
NikosTsolakos Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Ναι το bio είδα. Από άποψης αγγλικών είναι μαύρο χάλι. Παρεμπιπτόντως και αυτό που γράφεις εδώ έχει 4 λάθη σε μία πρόταση... κι είναι και στα ελληνικά. Αν σκοπεύεις να ασχοληθείς επαγγελματικά πρέπει να το βελτιώσεις αυτό. Αφήνει πολύ άσχημη εντύπωση. Ναι ναι εχεις απόλυτο δίκιο αλλα ειναι νωρίς ακόμα πιστεύω βελτιώνομε
XPHSTOS_ Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Ωραίος... μακάρι στην ηλικία σου να ήξερα τόσα...(Βέβαια όταν ήμουν στην ηλικία σου το www δεν είχε καμία σχέση με αυτό είναι τώρα... οι ακόμη παλαιότεροι από μένα θα έχουν ακόμη "καλύτερες" εμπειρίες από το www...)Μου άρεσαν αρκετά τα στοιχεία στην φόρμα, και το timeline like στο bio.Πέρα απ' ότι σου είπε ο defacer, δες και τις εικόνες που παίζουν στον slider στην αρχική και στο bio... είναι παραμορφωμένες...(όχι τίποτα άλλο, παινεύεις και το Ps skill σου... :P) 1
NikosTsolakos Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Ωραίος... μακάρι στην ηλικία σου να ήξερα τόσα... (Βέβαια όταν ήμουν στην ηλικία σου το www δεν είχε καμία σχέση με αυτό είναι τώρα... οι ακόμη παλαιότεροι από μένα θα έχουν ακόμη "καλύτερες" εμπειρίες από το www...) Μου άρεσαν αρκετά τα στοιχεία στην φόρμα, και το timeline like στο bio. Πέρα απ' ότι σου είπε ο defacer, δες και τις εικόνες που παίζουν στον slider στην αρχική και στο bio... είναι παραμορφωμένες... (όχι τίποτα άλλο, παινεύεις και το Ps skill σου... :P) αχαχα κοίτα τη λέει ευχάριστο πάντως
acid18 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Πολύ ωραίο το design..Και του φίλου σου, μου άρεσε το fbsplot
NikosTsolakos Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Πολύ ωραίο το design..Και του φίλου σου, μου άρεσε το fbsplot αχα Ευχαρίστο φιλος!
Zein Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Γεια σου φιλε μου! Πολυ καλη δουλεια και αμα 17 χρονων μπορεις να κανεις τετοια πραγματα τοτε ποιος ξερει τι φτιαχνεις μολις σε λιγα χρονακια!!! Τα μονα που με "χαλανε" προσωπικα λιγο , οχι απο αποψη design αλλα αποψη branding του εαυτου σου ,ειναι: α) το οτι χρησιμοποιεις .tk για web hosting. Δωσε 8 ευρουλακια και πηγαινε σε .com ή σε .gr ή και τα 2 μαζι! Το .tk διχνει την εικονα του τζαμπατζη να στο πω πιο απλα Γενικα μην κανεις οικονομιες σε τετοια θεματα βρε επειδη σου γυρνανε μπουμερανγκ αργοτερα. β) Το Description σου θελει λιγο δουλεια: <meta name="DESCRIPTION" content="Nikos Tsolakos - Official Website | Hi My Name Nick I Am 17 Years old but despite of my years I know a lot thing about coding and web designing.In the future I would like to be a web designer. To learn more for me browser my portfolio and see my skills."> Δεν ειναι αναγκη να γραφεις ποσο χρονων εισαι επειδη αυτο θα χτυπησει στο ματι ασχημα σε προκατειλημενους που πιστευουν πως πρεπει να εχεις βγαλει σχολη πρωτα, να εισαι "μεγαλος", να.. να.. Επισης ποτε μα ποτέ δεν επαινουμε τον εαυτο μας εστι στα ισια στην ιστοσελιδα μας. Αμα θες να το κανεις βεβαια κανε το με εναν παιχνιδιαρικο τροπο, οπως πχ αυτος εδω : http://www.christhurman.com/ Τελος δεν θες να γινεις web designer. ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ web designer. Φροντισε να παρουν και οι αλλοι αυτο το μηνυμα σου.
ParhsG Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Ναι το bio είδα. Από άποψης αγγλικών είναι μαύρο χάλι. Παρεμπιπτόντως και αυτό που γράφεις εδώ έχει 4 λάθη σε μία πρόταση... κι είναι και στα ελληνικά. Αν σκοπεύεις να ασχοληθείς επαγγελματικά πρέπει να το βελτιώσεις αυτό. Αφήνει πολύ άσχημη εντύπωση. Εσυ def πρέπει να τα προσέχεις ολα στη λεπτομέρεια. Στην εταιρία που ήμουν στέλναν προσφορες ~10.000+ ευρω με 5 λαθη σε μια σελίδα και δε πειραζε κανεναν (σπανια στο τελικο προιον μερικοι τρωγαν φρικη απο τα λαθη) ! Προχτες μια μπρίζα για δικτυο που ειχα να βαλω ενα access point. http://i.imgur.com/7eixywC.jpg Απο βλακεία μου ειπα οτι αυτο δεν ειναι "σωστό" αλλα φυσικα δε με πηραν σοβαρα. Παρότι δε δουλεψε στα 50 μέτρα αυτο το καλωδιο και βαλαν ενα κανονικο cat5e μετα παροτι υπήρχε μπριζα δικτυου και στην αλλη ακρη δε με αφησε να τη συνδέσω και προτίμησε να περισευουν 20 μέτρα επειδη απλα ειχε κλιπακι. Κατα την αποψη μου δεν υπάρχει πρέπει . ΕΚτος αν μιλάμε για ακαδημαϊκο περιβάλλον.
defacer Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Εσυ def πρέπει να τα προσέχεις ολα στη λεπτομέρεια. Guilty as charged. Πράγματα που άλλοι δεν τα βλέπουν καν εμένα με σκοτώνουν. Ανάλογα την περίπτωση αυτό είναι και καλό και κακό. Αλλά επαγγελματικά, και εφόσον βλέπεις τη λεπτομέρεια σα στόχο αλλά όχι σα δόγμα, είναι μόνο καλό. Στην εταιρία που ήμουν στέλναν προσφορες ~10.000+ ευρω με 5 λαθη σε μια σελίδα και δε πειραζε κανεναν (σπανια στο τελικο προιον μερικοι τρωγαν φρικη απο τα λαθη) ! Αυτό συμβαίνει γενικά πάρα πολύ. Στη δική μου πέραν του ότι συμβαίνει σε ακόμα χειρότερο ίσως βαθμό (να βγαίνουν τώρα release notes με τραγικά λάθη στη γλώσσα) ο τεχνικός διευθυντής είναι αυτοδίδακτος στα αγγλικά και παρόλο που μερικές φορές με εντυπωσιάζει με το πόσα έφτασε να μάθει, γενικά όταν τον ακούω να μιλάει κλάφτα. Πάντως μη συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Όταν έχεις ήδη επαγγελματική σχέση με κάποιον ή ισχυρή παρουσία τέτοια πταίσματα αγνοούνται. Αλλά όταν δε σε ξέρει κανείς και θέλεις να πάρεις αξιόλογη δουλειά πρέπει να είναι όλα τέλεια γιατί αλλιώς οι πιθανότητές σου από λίγες γίνονται μηδέν. Κατα την αποψη μου δεν υπάρχει πρέπει . ΕΚτος αν μιλάμε για ακαδημαϊκο περιβάλλον. Το καταλαβαίνω αυτό που λες και πώς το εννοείς και μη σου πω συμφωνώ ακαδημαϊκά. Αλλά εν προκειμένω εξακολουθώ να πιστεύω ότι πρέπει.
NikosTsolakos Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 παίδες ευχαριστώ για τα κάλα σας λόγια αλλα δεν χρειάζεται να τσακώνεστε ( δεν τσακώνεστε αλλα δεν πρζ )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα