Προς το περιεχόμενο

Turbo x windows 8 cd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενας φιλος μου εχει τουβλο χ Η/Υ και εχει το cd των win 8.

η ερωτηση ειναι αν μπορω να τα βαλω σε μενα που δεν εχω καμια σχεση με τουρμπο χ. δειτε και φοτο του δισκου

post-235149-0-07323300-1399641522_thumb.jpg

Δημοσ.

Μάλλον είναι έτοιμα windows με περασμένα τα driver του τούβλου οπότε σε εσένα το ποιο πιθανό είναι να βγάλει μπόλικα προβλήματα.

Δημοσ.

δεν υπαρχει καμια μαγκια να περασω το κλειδι του μονο και να λειτουργησει? εχω απο τον θειο τα 8.1

Δημοσ.

πωλούνται στο φόρουμ κλειδί 8.1,σχετικά φθηνά 20/25/30 ευρώ.

τι απο τον θείο/μπάρμπα κλπ,γνήσιο και έχεις "ήσυχο" το κεφάλακι σου.

Δημοσ.

Τα κλειδιά των 20/25/30€, που πωλούνται στο φόρουμ δεν είναι ΓΝΗΣΙΑ! Αυτά για εξηγούμαστε, ώστε να μην έχει καμιά αναγούλα κάποιος όταν μετά από κάποιο χρονικό διάστημα πάρει άκυρο από την ms B).

Δημοσ.

Τα κλειδιά των 20/25/30€, που πωλούνται στο φόρουμ δεν είναι ΓΝΗΣΙΑ! Αυτά για εξηγούμαστε, ώστε να μην έχει καμιά αναγούλα κάποιος όταν μετά από κάποιο χρονικό διάστημα πάρει άκυρο από την ms B).

αν λήξει το δικό μου κλειδί,θα σου πω.

τώρα αν είναι γνήσια η Μη δεν το γνωρίζω(Γνήσιο μου είπαν είναι)

μέχρι ώρας δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα με την MS

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

αν λήξει το δικό μου κλειδί,θα σου πω.

τώρα αν είναι γνήσια η Μη δεν το γνωρίζω(Γνήσιο μου είπαν είναι)

μέχρι ώρας δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα με την MS

Εαν αγορασες ενα απο αυτα των 20-30 ευρω που συνηθως πετυχαινεις σε αγγελιες, μια χαρα γνησιο ειναι.

Το προβλημα ειναι πως η γνησιοτητα του κλειδιου δεν μεταφραζεται και σε νομιμη πωληση.

• Like 2
Δημοσ.

Εαν αγορασες ενα απο αυτα των 20-30 ευρω που συνηθως πετυχαινεις σε αγγελιες, μια χαρα γνησιο ειναι.

Το προβλημα ειναι πως η γνησιοτητα του κλειδιου δεν μεταφραζεται και σε νομιμη πωληση.

Εάν η πώληση ή αγορά του δεν είναι νόμιμη, ποιος ο λόγος να πληρώνει κάποιος γιαυτό; και να έχει την εντύπωση ναι μεν της γνησιότητας, παράνομα όμως; Πιστεύω ότι οι αγοραστές είναι θύματα και οι αντίστοιχοι πωλητές αποκρύπτουν ενδεχόμενη πονηριά. Εάν ένας Ελ. Επ. αγοράσει τέτοιο κλειδί τι πειστήρια γνησιότητας/αυθεντικότητας θα έχει σε κάποιο έλεγχο του ΣΔΟΕ :fear: ;

Δημοσ.

ποιος την γ@μαει τωρα την ΣΔΟΕ αν παρω το κλειδι που λετε ειμαι 100% καθαρος απο την MS? 

Δημοσ.

ποιος την γ@μαει τωρα την ΣΔΟΕ αν παρω το κλειδι που λετε ειμαι 100% καθαρος απο την MS? 

Μπορεί να μην έχεις πρόβλημα ποτέ αλλά 100% καθαρός δεν είσαι.

Δεν έχει κανένας το δικαίωμα μεταπώλησης κλειδιού.

Δημοσ.

κυκλοφωρουν και εξω κλειδια για 180 μερες τζαμπα απλα το ανανεωνεις καθε τοτε. κατι για σιγουρο αναζητω γιατι κριμα ειναι τοσα χρηματα για καινουρια απο καταστηματα

πηρα και τα οφισ ο χαζος το 2008 90 ευρω. και τι καταλαβα? στο παταρι το εχω το cd με το κουτι του τζαμπα λεφτα. οποιος θελει χαριζω και κοδικο.

Δημοσ.

...κάνει και αναφορά στην MS και τα πρόστιμα είναι άσχημα.

κυκλοφωρουν και εξω κλειδια για 180 μερες τζαμπα απλα το ανανεωνεις καθε τοτε. κατι για σιγουρο αναζητω γιατι κριμα ειναι τοσα χρηματα για καινουρια απο καταστηματα

πηρα και τα οφισ ο χαζος το 2008 90 ευρω. και τι καταλαβα? στο παταρι το εχω το cd με το κουτι του τζαμπα λεφτα. οποιος θελει χαριζω και κοδικο.

Νομίζω οι συνεργάτες τις ms (πχ μεταπτυχιακοί φοιτητές) έχουν πολύ καλή έκπτωση, εάν έχεις κάποιο γνωστό να τα αγοράσει για σένα μαζί με το "καρτελάκι/ταμπελάκι" είσαι ok.

Δημοσ.

κριμα που δεν εχω. εσεις εχετε κανεναν? και εγω απο θεσσαλονικη ειμαι γειτονες ειμαστε με σενα και τον gio

• Moderators
Δημοσ.

Νομίζω οι συνεργάτες τις ms (πχ μεταπτυχιακοί φοιτητές) έχουν πολύ καλή έκπτωση, εάν έχεις κάποιο γνωστό να τα αγοράσει για σένα μαζί με το "καρτελάκι/ταμπελάκι" είσαι ok.

Εαν αναφερεσαι σε MSDNAA/DreamSpark/Technet, δεν επιτρεπεται η μεταπωληση των συγκεκριμενων αδειων οπως και η εμπορικη χρηση των 2 πρωτων.
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...